Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem tych pretensji do nas. Rozumiem, że macie wielką chęć zagrania na serwerze, ale my też mamy swoje problemy, nie tylko związane z serwerem.

Mamy opóźnienia związane ze stroną WWW, która powinna być już dawno wdrożona i dostępna pod adresem www.elcardia.pl

W tym momencie czekamy tylko na stronę i tak na dobrą sprawę możemy startować.

Nadal nie podaję żadnych dat itd.

Odnośnie konfiguracji - pamiętajcie, że wersja beta to będzie nasza wejściowa konfiguracja - ostateczny kształt serwera uformujecie sami.

Każde propozycje będą votowane na naszym forum - także proszę o nie pisanie w prezentacji "ciulowy serwer, bo są xXxXx +9 w sklepie".

Jeśli item xXxXx Ci się nie podoba, lub chcesz aby był tylko do dropnięcia z xXxXx napisz do nas zgłoszenie, a my to rozpatrzymy.

Unikniemy w ten sposób niepotrzebnych negatywnych opinii, a i gracze będą zadowoleni.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Elcadria vs NevrasT... Ten, który pierwszy się pojawi ten stanie się serwerem mojej gry tyle ode mnie... Osobiście jednak stawiam na NevrasT, gdyż o nim jest więcej info filmy, zdjęcia itp...

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Na takich graczach jak Ty - którzy skaczą po prezentacjach, włączają serwer na 2 min po czym piszą "ch*jowy serwer!! żal!! k**wa co to ma być? k**asy nie umiecie serwera zrobić"

Proszę takich jak najbardziej łagodnie o opuszczenie tej zapowiedzi / prezentacji i nie granie na serwerze.

Dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Co Wam te procenty tak dają - boże... każdy pyta o te procenty, a ile, a ile...

Nie wiem ile procent, jak będzie gotowa strona to ją wrzucimy i tyle.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Przede wszystkim na początku robimy Betę - tak, aby wszystkie błędy wyeliminować na początku.

Potem startujemy oficjalnie.

Odnośnie graczy - liczba zainteresowanych przerosła nasze oczekiwania! Dziękujemy!

Pozdrawiam.

Opublikowano

No nie wiem jakie wasze oczekiwanie, bo nawet 5 userow nie patrzy ten temat wieć pewnie lipa na starcie bedzie ;d

matjes4.png

Opublikowano

Ale czy my kogoś zmuszamy do gry? Każdy i tak zainteresowany serwerem porzuci grę na innych serwerach, proste.

Pozdrawiam.

Opublikowano

no tak, ale stary zrozum że chcemy jakiś konkretnych informacji,

bo ze słowem że `będzie..` to mi gówno pewności daje..

po to też się robi prezentacje, żeby zachęcić i podać konkrety a nie ogłaszanie że będzie,

i że jak nie chcemy to nie musimy grać....

po prostu nas zrozum.. : )

PS. nie jesteśmy neo-kidamy że się zabijemy jak serwa nie będzie..

ale czekamy i czekam,.. i to ludzkie że doczekać się nie można..

Pozdro

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Opublikowano

Jak najbardziej szanuję to i mówiąc szczerze żałuję, że pośpieszyłem się z zapowiedziami, ale...

No właśnie to, że nie podałem nigdy żadnych przybliżonych dat otwarcia itd.

Zrobię wszystko, żeby dopiąć wszystko na ostatni guzik w najbliższym czasie.

Chciałbym powiadomić, że jak wystartujemy to będzie o nas dość głośno ; P

Pozdrawiam.

Opublikowano

Elcadria vs NevrasT... Ten, który pierwszy się pojawi ten stanie się serwerem mojej gry tyle ode mnie... Osobiście jednak stawiam na NevrasT, gdyż o nim jest więcej info filmy, zdjęcia itp...

Na takich graczach jak Ty - którzy skaczą po prezentacjach, włączają serwer na 2 min po czym piszą "ch*jowy serwer!! żal!! k**wa co to ma być? k**asy nie umiecie serwera zrobić"

Proszę takich jak najbardziej łagodnie o opuszczenie tej zapowiedzi / prezentacji i nie granie na serwerze.

Dziękuje i pozdrawiam.

Ale czy my kogoś zmuszamy do gry? Każdy i tak zainteresowany serwerem porzuci grę na innych serwerach, proste.

Pozdrawiam.

Nie wiem co nie tak napisał Kojak że na niego najechałeś. Napisał tylko że dwa serwery go interesują i który wyjdzie pierwszy na tym zagra. Zdenerwowało Cię to że stawia na NevrasT?

Ty od razu go wziąłeś za kogoś kto skacze po prezentacjach i wyzywa ludzi bo nie ma nic innego do roboty.

Mi się wydaje że to Ty nie masz nic lepszego do roboty niż tylko odstraszanie zainteresowanych i nabijanie postów w tym temacie.

Masz rację Wy nie zmuszacie nikogo do gry bo jeszcze by tego brakowało . . . Chciałbym sprostować jedną rzecz , jeżeli Twoim zdaniem każdy zainteresowany porzuci grę na innym serwerze żeby przejść na ten.

Czy nie jest już kimś kto skaczę z serwera na serwer bo tamten czy ten wydaję mu się lepszy? Napisz od razu przy starcie serwera że chcecie tylko tych graczy którzy grzecznie czekali a nie pogrywali sobie przy okazji na innych privkach.

I jeszcze ta pewność siebie "Chciałbym powiadomić, że jak wystartujemy to będzie o nas dość głośno ; P"

Tak jak wcześniej już napisałem zakładając ten temat, powinieneś być trochę przewidujący i domyślić się że niektórzy napiszą coś nieodpowiedniego.

W dodatku to Twoje "pozdrawiam" po każdej wypowiedzi. Myślisz że zrobisz tym z siebie bohatera? Bo ja w to wątpię Na serio ogarnij się albo napisz do moderatora żeby zamknął ten temat bo przydała by Ci się przerwa od niego.

Opublikowano

ta..jak zawsze...czyli:

huczna zapowiedz a potem bd z tego jeden wielki huj

jakis Admin cos z z dupcy i bd po servie.

No sory ale tak juz jest z PL dedykami.

dziekuje,dobranoc

qn2uyb.png
Opublikowano

ta..jak zawsze...czyli:

huczna zapowiedz a potem bd z tego jeden wielki huj

jakis Admin cos z z dupcy i bd po servie.

No sory ale tak juz jest z PL dedykami.

dziekuje,dobranoc

Zgadzam się z tym w 100%, ale w naszym przypadku dysponujemy zespołem z 1,5 rocznym doświadczeniem z zakresu serwerów i systemów.

Obiecuję, że Was nie zawiedziemy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Starajcie się wierze że to nie będzie lipny serwer czekam na niego już długo czyli oznacza to że wszystko będzie dopracowane(mam nadzieje) i na 99% to będzie jeden z najlepszych serwów! Pozdrówka Gor-Tex

2dtt01s.png
Opublikowano

Słuchajcie no, właśnie takiego priva szukałem cały czas! Nie mogę się doczekać kiedy wystartuję, wywale wszystkie 4funy z mojego kompa i od razu biorę się za elcardie! Nowa fabuła, zbroje, misje i inne - to jest to! Taa, teraz wystarczy czekać.

Opublikowano

Projekt "Elcardia" to bardzo poważny projekt, w który zaangażowany jest poważny zespół.

Działamy tylko i wyłącznie z ludźmi dojrzałymi, z ukształtowanym pełni mózgiem i własną opinią.

Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby udowodnić, że można stworzyć dobry serwer i nie musi on się zakończyć porażką.

W dużej mierze zależy to też od Was - graczy. To Wy będziecie na nim grać i to Wy będziecie tworzyć atmosferę tego serwera.

Jeśli Wy będziecie dla siebie nie-fair i będziecie utrudniać pracę zespołowi jest to pewne, że serwer nie będzie wyglądał tak jak powinien.

Co do startu serwera - ustalamy ostatnie rzeczy, dyskusje i jesteśmy gotowi do działania, bowiem stawiamy duży nacisk na zorganizowanie pracy w zespole.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Z tego, że wystartuje na święta to ja się nie cieszę. Katolik ze mnie żaden ale nie pasuje siedzieć na kompie w takim dniu jak wielki piątek czy sobota :/

Opublikowano

No to ja już się doczekać nie mogę, może mniej więcej data wystartowania serwera? Coś jeszcze chcecie dodać, ująć - moglibyście coś większego przedstawić na temat Elcardii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...