Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widzę to Team się profesjonalnie przykłada do prac nad tym serwerem. Mam nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem i powstanie serwer taki jak napisaliście, chodź na pewno nie będzie to łatwe. I jeszcze mała wzmianka dla poprzedników wyżej. Na razie nie ma co snuć opinii na temat serwera a tym bardziej czegoś krytykować. Wszystko się okaże jak serwer ruszy i wtedy będzie można jakiekolwiek opinie na temat serwera pisać. To tyle z mojej strony ^^

Pozdrawiam ^^

1332869859-U205564.jpg

"Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika"

^^

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Dokładnie jak mówisz. Póki co staramy się nie robić tej burzy marketingowej jaką zrobił Evonis. Już widać, że stracili kupę graczy, ale myślę, że na tym się nie skończy.

Co do naszego serwera - postaramy się go dopicować - najpierw sami - potem na becie każdy będzie podawał błędy - i zostanie za to wynagrodzony każdy.

Motto: Serwer dopicowany przez graczy dla graczy - czyli będziecie mogli podawać propozycje co warto wprowadzić.

Oczywiście opinie typu: "usuńcie IS", "zróbcie itemy z is za 0 yang" itd. nie będą brane pod uwagę.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Team z tego co widzę strasznie niekulturalny..

Z tego powodu nie zagram...

PS. Możecie mnie minusować nie zależy mi na reputacji.

Nie zbieram reputacji, ale jeśli ci pomogłem możesz dać -

Opublikowano

Maxter a Ciebie nie wkurzyło by krytykowanie czyjejś pracy i snucie różnego rodzaju dziwnych opinii na temat serwera który jeszcze nie powstał?... Obawiam się że każdego by takie coś wkurzało, dlatego nie dziwie się Tym co Ciężko pracują żeby zrobić dla Was jak najlepszy serwer a co za tym idzie nie dziwi mnie Ich zachowanie na temat pisania wcipskich postów przez ludzi którzy albo Im zazdroszczą albo obawiają się konkurencji ze strony Teamu który pracuje nad serwerem.

1332869859-U205564.jpg

"Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika"

^^

Opublikowano

Team z tego co widzę strasznie niekulturalny..

Z tego powodu nie zagram...

PS. Możecie mnie minusować nie zależy mi na reputacji.

Nie jesteś w stanie ocenić kultury Team - ewentualnie moja kulturę, która jest poddawana różnorodnym prowokacja dzieci neo.

Staram się odpisywać na te zaczepki ze stoickim spokojem - jednak czasami się nie da.

Pozdrawiam.

Opublikowano

hoho za nim to bedzie - no własnie za ile?

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Będzie konik na start ?(z tego co czytalem to nie ma byc ostry hard)

Będe grać na :

Opublikowano

Byle żeby w isie nie bylo calego eq do kupienia

Będe grać na :

Opublikowano

Czym ty sie zajmujesz w tworzeniu serwera ?

Będe grać na :

Opublikowano

Mówisz i masz.

Cały Item-Shop będzie mądrze zrobiony - tak, aby zadowoleni byli zwolennicy Item-Shopa oraz ci, którzy grają bez niego.

Do zrobienia pozostała strona WWW, która początkowo będzie normalna - bez żadnych bajerów.

Po miesiącu postaramy się zamówić profesjonalną stronę w pełni zarządzaną przez system CMS.

Prace nad plikami serwerowymi zostały już dawno zakończone oraz wstępne testy.

Do zakończenia potrzebujemy wpuścić na serwer 30-40 graczy, aby zniwelować wszelkie pozostałości niemiecko/angielskich questów oraz literówki podczas pisania questów.

Konfiguracja dropu, expa i yang również do zrobienia.

Jak na razie wszystko idzie dobrze bez przeszkód.

Jak zwyklę dodam, że NIE PODAJĘ daty otwarcia serwera, aby uniknąć masowego SPAMU "kiedy on?" lub "miał być on 5 min temu... czemu nie ma ON buuuu!!" lub "powiem mamie, bo nie ma ON!!"

Oczywiście przed startem serwera będzie Open-beta podczas, której pozwolimy graczom szepnąć co nieco o serwerze znajomym, przetestować serwer oraz wyłapać WSZYSTKIE błędy, aby serwer był wypicowany.

Wtedy ustalimy jeden termin - dokładny dzień i godzina startu. Podamy odpowiednio wcześniej specjalną nakładkę do klienta 2010 (i tylko klienta 2010) ważącą około 10 Mb.

Pozdrawiam.

Opublikowano

jestes bardzo mila osoba.. oby tak dalej

Czytalem zapowiedz zgrubsza,wiec dlatego zadalem takie owe pytanie

Denne to sa Twoje odp na czyjes pytania

Opublikowano

Wy myślicie, że każdemu jesteśmy w stanie odpowiadać indywidualnie?

Informuję wszystkich i nie jestem w stanie z każdym pisać osobno.

Wystarczy dokładnie czytać moje posty.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...