Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz po części racje, ale też musicie zrozumieć zdenerwowanie, kiedy się ciężko pracuje, znajduje się czas na pisanie postów i odpisywanie na PW, a tu osoba wypala, która chce odpowiedzi na pytanie, które padło wcześniej.

Co do mojego słowa "troll" i "trollkid" jest to słowo bardzo często używane wśród społeczności webmasterów (i nie tylko). Po za tym nikt nie ma prawa do narzucania mi tutaj słownictwa, które powinienem używać.

Pozdrawiam.

Opublikowano

nie masz poco pracować, skoro serwer padnie po 2 miesiącach.

Wymyślisz bajeczkę, że Turki twój biedny serwer zaatakowały, a tak naprawdę fundusze się skończyły.

pozdrawiam Cie Carboniku!

proszę nie strasz mnie swoimi "pro znajomościami", bo Ty stąd pierwszy wyjdziesz.

17232195052073869175.png

Opublikowano

Bajeczka o Turkach? Ci co widzieli piękny index tureckiego hackera ENO7 to wiedza o co chodzi.

I nie mow mi tu o bajeczkach. Zawsze jak cos Ci nie pasi to mozesz zrobic wlasnego serwa na 200000 miesiecy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wiem, że serwer nie będzie zrobiony dziecinie - czyli jakieś szmery bajery odpadają...

Będziecie zadowoleni - bo będzie beta i podczas bety będziecie zgłaszać swoje propozycje.

Opublikowano

Dużo osób z pierwszej edycji czeka teraz na powrót. Rzeczywiście był to naprawdę dobry serwer - teraz też tak będzie w trochę lepszym wydaniu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dokładnie:)

To był best serwer i miejmy nadzieję że teraz też tak będzie;p

Jak coś mialem nick TheEmperor top1 ninja^^

emperor nie pochlebiaj sobie. ^^

ja nie zagram, bo ogólnie już nie gram w metina.

Pozdrawiam BARTEZ.

Ps. Serwer był dobry, ale Administracja syfiasta.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Proszę nie naciskać na datę otwarcia, ponieważ my oddamy Wam projekt gotowy na 99% [pozostaną beta testy, w których będziecie mogli wysyłać swoje propozycje odnośnie zmian]. Po 2 tyg. wystartujemy oficjalnie.

Na dzień dzisiejszy nie podaję żadnych dat otwarcia!

Opublikowano

mam nadzieję tylko ze serva nie spieprzycie za przeproszeniem bo w końcu metek jest gra mmo i sens gry polega na expieniu i pojedynkach przerobienie go może zle wpłynąć na serwer no ale wierze ze wiecie co robicie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

elo ja wiem że orosiłeś i niepisanie kiedy server on?? ale bardzo czekam na ten server i moge wiec wiedzieć czy server będzie na przedziale tygodnia miesiąca czy roku?

Opublikowano

Więc tak:

- pozostała nam konfiguracja parametrów gry [exp, drop, yang]

- NPC

- ustalenie IS itd.

- reklama serwera (mailingi, banery itd.)

- dopieszczenie WWW.

Także jeszcze trochę nam zejdzie.

Nie obiecuję, że serwer w wersji beta będzie nie wiem jak dopracowany ITD...

Po to będzie wersja beta, aby go odpicować - a beta testerzy otrzymają bardzo duże nagrody na wersji oficjalnej.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzięki Matyz za posta, ale w 100% się nie zgadzam.

Dlaczego nazywacie Team jako zły, noobiarski itd. ? Ciekawe kto z Was jest bardziej "ogarnięty" od niektórych członków Teamu?

Nie oceniajcie wszystkiego z góry... skąd u Was tyle złości i nienawiści do innych...

Najpierw sprawdźcie, pomóżcie naprawić i wtedy oceńcie...

A Wy tylko w kółko - słabe, gówniane itd.

Mówić potrafi każdy, a większość z Was nawet SMS nie wyśle na serwer, bo szkoda kasy, a tak naprawdę to jedyne wynagrodzenie dla zespołu (grosze).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ceny róbcie jakie chcecie, mogą być perły drogie, tylko ważne aby bonowanie było za darmo.

Takie ładne 0 przy zaczarowaniu i dodaniu zachęca do grania początkowych graczy, przemyślcie to.

Aha i dodałabym pełno epików i zbroi na wyższe lvle, a na nie potrzebne do ulepszenia bryłki, które byłyby za 500kk w sklepie i w is za odpowiednią cene. Oprócz tego ustawiłabym cene sprzedaży u handlarki bryłki za 500 kk i interes by się krecił. Taki przedmiot, który spełnia rolę ulepszacza i pomagający w handlu, a i jeszcze byście na nim zarobili.^^

Opublikowano

zgadzam sie z Gore-Tex widać ze jesteś inteligentna osoba łatwo jest oceniać ale nikogo nie obchodzi ile pracy potrzeba by taki server utrzymać z niecierpliwością czekam na elcardie tez grałem z przyjaciółmi z polaka na niej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie chcemy robić z serwera jakiegoś super wybajerowanego serwera, bo to traci swój sens. Metin2 miał i ma nadal specyficzny klimat. Kiedy w niego ingerujemy poprzez edycję broni itd. to wszystko tracimy.

Dlatego póki co dużo dodatków nie będzie, ale wiadomo z czasem będzie można wszystko dodać.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...