Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli ktos jest chetny na beta-testy prosze byc uwaznym - niebawem napiszemy wiecej informacji jak wziac udzial w beta testach.

Chcemy zrobic cos na podobe csyt2, ale wersja polska i moze troszeczke trudniejsza... ale bez przesady. Nie zamierzamy robic kolejnego harda.

To ma byc przyjemny serwerek, na ktorym mozna cos osiagnac i powozic sie w nowych zbrojach, przetesowac nowosci w grze itd.

Prosze sobie uswiadomic, ze jesli nie bedziecie nam zglaszac propozycji nie bedziemy w stanie wam dogodzic w 100%.

Jesli chcecie byc zadowoleni musicie pisac swoje komentarze, propozycje, zgloszenia bledow itd.

Mam nadzieje ze nam pomozecie. Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i kolejny serwer :/

"nowe bronie, nowe zbroje[..]"

Niestety ale nie zagram :// Gdybyście zostawili te włoskie bronie i zbroje w spokoju na 100% bym zagrał na tym serwie..

Szkoda bo serwer był by naprawdę fajny:/ Tylko jak mówie, problem stanowią te bronie i zbroje ;((

Tzn do broni typu Syrek czy śmiercionośne / brzegowe czy święty nic nie mam ale chodzi mi niestety o te na 100+;/

No szkoda:/ poczekam, może za pare miesięcy wypuszczą jakiś serwer zbliżony do PL nawet jeśli exp miał by być 2x wiekszy niż PL.

Mam nadzieje że ktoś z GM'ów przeczyta i rozpatrzy propozycje zostania przy broniach typu

Bojowy>Syrek>Śmiercionośne

Parta>OBS>Pogro

Egzorcysta>brzegowe>święty

wachlarz zbawienia>Diabelski>leżak

Luk olbrz >Jakis tam >jakis tam:D

Zbroje by zostały najlepiej do HW czyli:

Stalka>szafir>niebian>szmaragd>HW > Ewentualnie Epik

graphic.png

Opublikowano

Demon, to ma być jakby: NOWY METIN, wszystko nowe - kompletnie, a nie stary nudny metin z stalką +3... Kojak, jeszcze nie ma zgłaszania na beta testy, ale z chęcią też na nie pójdę. A więc, możecie ustawić takie same raty jak na csyt2 lub 150%, od was zależy. Jakieś nowe questy na 99, 100, 120... lvl. Kompletnie nowe zbroje, bronie no i może nowe skille? I do wszystkich, jeszcze później będzie jak się zapisać na beta testy, jeszcze nie.

P.S csyt2 to były czasy...

Opublikowano

Zapowiedź Elcardii to jest, lecz ten oto serwer będzie podobny do CSYT2 - jeżeli będzie podobny, to spędzimy tutaj takie czasy jak na CSYT2!

Opublikowano

Chętnie zagram jeżeli wszystko dobrze pójdzie

Narazie każdy serwer który jest tak promowany to niewypał...

mam nadzieję , że z tym będzie odwrotnie

fcnz34.gif
Opublikowano

Podniecacie się jakimś tam Nevrastem, jak tam wszystko jest skopiowane z epvp ; *

Tak się składa, że to wszystko co jest na Nevraście będzie też na Elcardii - także nie wiem czym się tak podniecacie.

Z tym że nas wyróżnia to, że na naszym serwerze będzie atmosfera, a nie grupa niewyżytych graczy po 2 latach oczekiwania na serwer..

Pozdrawiam.

Opublikowano

Podniecacie się jakimś tam Nevrastem, jak tam wszystko jest skopiowane z epvp ; *

Tak się składa, że to wszystko co jest na Nevraście będzie też na Elcardii - także nie wiem czym się tak podniecacie.

Z tym że nas wyróżnia to, że na naszym serwerze będzie atmosfera, a nie grupa niewyżytych graczy po 2 latach oczekiwania na serwer..

Pozdrawiam.

Skopiowane z epvp.. to pokaz mi gdzie na EPVP jest Hae tae lub zrob taki rodzaj pozyskiwania marmurow..

Obejrz filmiki to sie zdiwisz serw jest zajebisty..

gram na innych zeby czas tylko minal

Opublikowano

Skopiowane z epvp.. to pokaz mi gdzie na EPVP jest Hae tae lub zrob taki rodzaj pozyskiwania marmurow..

Obejrz filmiki to sie zdiwisz serw jest zajebisty..

gram na innych zeby czas tylko minal

Powiem krótko i grzecznie - gówno mnie obchodzi gdzie grasz i co robisz, bo to jest temat o serwerze Elcardia a nie Tobie.

I nie wdaję się w dyskusje z ludźmi, którzy nie mają pojęcia o robieniu serwerów, a jedyne co umieją to zainstalować Metin2 na windowsie.

Wracając do tematu - w sobotę robimy close-alpha-testy, w niedziele może kogoś wpuścimy na serwer do przetestowania.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Po pierwsze, gówno wiesz Gore-Tex, nie znasz Wojtka i nie wiesz co on ma na serwie, nie miałeś co napisać, więc wymysliłeś sobie, że wszystko ma z epvp?

Po drugie, skoro go już jedziesz, że kopiuje wszystko z epvp, to czemu piszesz, że to co on ma na NevrasT to będzie na Elcardi? Czyli to oznacza, że wasz serwer będzie gównianym, który jedzie na tutach z pvpersów? Myślałem że ten serwer będzie ciekawy, ale zaczynam mieć wątpliwości

Opublikowano

No ok, więcej nie napisze o innym serwerze, ale wiedz, że zawiodłem się na tobie... liczyłem na to że jesteś inny, ale po twojej wypowiedzi sądzę co innego

Opublikowano

Gore-Tex a nie boisz się, że twój serwer zaś zaatakują (rzekomo) Turki?

Drogi turku,

przejrzyj sobie ten temat, a znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pozdrawiam.

W tym tempie to chyba jednak będzie grupa niewyżytych graczy czekająca 4 miesiące na serwer he, krowa która najgłośniej ryczy daje najmniej mleka...

Opublikowano

W tym tempie to chyba jednak będzie grupa niewyżytych graczy czekająca 4 miesiące na serwer he, krowa która najgłośniej ryczy daje najmniej mleka...

Dobra nie narzekaj, ja powiedziałem kiedy serwer ma wystartować (beta) - czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...