Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja na serwer czekam od dawna i bardzo polecam.Zaufany team więc sadze że serwer bedzie pro

@ sory za lekkie bledy jestem dyslektykiem:P

2dtt01s.png
Opublikowano

Ja na serwer czekam od dawna i bardzo polecam.Zaufany team więc sadze że serwer bedzie pro

@ sory za lekkie bledy jestem dyslektykiem:P

ja sie z tym zgadzam , przynajmniej z gmem mozna normalnie porozmawiac :

*)

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Oby Ci Gore-Tex ten serwer na prawdę wypalił taki jak opisujesz go.Życzę Ci tego.

Na pewno wejdę na serwer, moi koledzy a zwłaszcza 1 już nie może się doczekać i ciągle na GG spami kiedy Elcardia On?.

Pozdrawiam LordVat.

elcardiasigpsd.png

userbare.png

Opublikowano

Ja też idę do chunjo, tam mi zawsze najlepiej się gra.

Jak serwer nie będzie tak wybajerowany to będzie git bo ja nie lubię tych zasranych broni na 90+ wystarczą na 65 lub 80.

Czekam z niecierpliwością.

Pozdrawiam LordVat

elcardiasigpsd.png

userbare.png

Opublikowano

Właściciel: Saloon (zbanowane konto za skomentowanie sytuacji MPCForum - śmiech na sali)

Gore-Tex - to ta sama, jedna osoba, czyli ja.

Reszta nie jest ważna, bo tylko ja odpowiadam za Marketing & PR.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam takie zapytanie. Otóż chodzi o ilość CH. Kto grał na pierwszej Elcardie wie jak było trudno znaleźć wolnego spota, oczywiście tym którzy mieli słabsze eq [nie do pvp - bo Ci silniejsi zwykle "kradną" spota]. Tym bardziej że Elcardia ma swoją reputację i z pewnością przyciągnie sporą liczbę graczy, wiec przydało by się z 4-6CH. Jest to wykonalne w ogóle?

Opublikowano

Siema napku;p

Tutaj TheEmperor:D

a tutaj BARTEZ;/

@top

Uważajcie, bo już się Turki czają.

I będzie atak, allahy rozpierdolą tą budę.

17232195052073869175.png

Opublikowano

Również pozdrawiamy turków, wchodzących przez dziurawe skrypty php, a nie bezpośrednio do serwera dedykowanego.

Co do broni - oczywiście, wszystko będzie wprowadzone, podamy dokładną rozpiskę co potrzeba do ulepszania itd.

Co do kanałów gry to będzie 4-6 CH.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zastanawiamy się nad pewnymi rozwiązaniami: 127 lub 255 lvl.

Na becie gracze będą pisać nam propozycje, błędy itd. także wszystko będzie dopasowane pod potrzeby graczów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

tylko bete zróbcie żeby była taka jak ma wygladac normalny serw

a nie jak Endorian, gdzie dostaje sie odrazu duzy lev eq +9 all itemki u npc i nie ma co testowac

a tak to kazdy sobie do dt pojdzie i sprawdzi czy mozna normalnie dojsc, poexpic zeby trzeba było i sprawdzic czy raty dopasowane do gry, questy przetestowac itp

Opublikowano

A czy będzie restart Lv i EQ po beta testach?

Jak sama nazwa skazuję "beta testy", więc na 90% będzie reset wszystkich charów.

Beta testy są robione tylko, do sprawdzenia czy nie ma nieprzewidzianych bugów w grze.

Opublikowano

Wersja beta nie jest wersją finalną serwera, także po wersji beta MUSI być reset kont i postaci w grze.

Wersja beta nie będzie miała dużo wspólnego z wersją, która będzie po zakończeniu beta testów.

Każdy kto wychwyci jakikolwiek błąd, bug, napisze trafną propozycję, zaproponuje dobrą modyfikację itd. otrzyma pakiety SM w oficjalnej wersji gry.

Z 10 najlepszych testerów zostanie przeprowadzona dokładna rekrutacja, aby wyłonić przynajmniej jednego Game Mastera (16+).

Zostaną również przeprowadzone różne akcje promocyjne serwer - m. in. jeśli zaprosisz swoich kumpli ze szkoły / osiedla / GG / skype do gry i utworzycie własną gildię,

napiszecie zgłoszenie ze swoimi nickami i GM to zweryfikuje dostaniecie bonus doświadczenia, dropu i yang na okres 7, 14, 30 dni. (zależy od wielkości gildii).

Minimalna liczba członków gildii, która kwalifikuje się do otrzymania bonusu to: 5 członków. Dlatego warto będzie grać z kumplami.

Mamy dla Was parę innych rzeczy w zanadrzu. Także możecie być spokojni.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak jak zaznaczyłem, gildie będą weryfikowane (wszyscy muszą mieć 75+ lvl). Nie będzie wyglądać to tak, że 5 osób ma po 40 lvl i ok dostajecie bonus.

Spokojnie my wiemy co robimy. Nie jest to nasz pierwszy tego typu projekt.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...