Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do dwóch punktów...

- atmosfera i klimat nakręcany przez GameMasterów - od początku zabawy z graczami,

ATMOSFERĘ nakręcają gracze, nie GM'owie

- zabezpieczenie serwera przed KamerMod, SH, MH, 1ht, DMGhack,

i tu mi się przypomina Evonis, który to zachwalał swoje zabezpieczenia, ba, oni nawet mieli mieć satelity, które rzekomo miały automatycznie banowac graczy

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale nie rozumiem po co gadać np o evonis jak up jak mozna spytac sie o wazne rzeczy a a pro po Luka nie masz co się kłócić bo on nevrast to wszystko z epvp...;p

2dtt01s.png
Opublikowano

na jaki kit czekac na nevrasta nie wiadomo nawet czy do wakacji wystartuje a jak wystartuje ludzi ktorzy czekali ponad rok okaze sie ze serwer padl to bedzie taki wstyd i wogole a tak ogolnie polecam gre na tym serwie a nie na jakim Nevrast Pzdr Gore-Tex

p><p>[center]<a href=http://neveria.pl/grafika/neveria_player.png' alt='neveria_player.png'>[/center]

[/img]

Opublikowano

a to dzis beta nie miały być przypadkiem?

edit.

już znalazłem

`w sobotę robimy close-alpha-testy, w niedziele może kogoś wpuścimy na serwer do przetestowania.`

kogoś? tzn wybranych czy chętnych z mpc; )?

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Opublikowano

Jak byś przeczytał wcześniejsze posty to byś wiedział. GT pisał, że BETA około tygodnia.

BOWWWEEEE.....

Opublikowano

Stara Elcardia byla potezna jeden z najlpeszych privow bylem w top3 eq tak ze kazde pvp wygrywalem to bylo cos

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Pamiętam, kiedy pierwszy raz wszedłem na strone serwera, była niebieska - dobrze pamiętam? Świetna strona, świetna gra - to był serwer...

Opublikowano

Stara Elcardia byla potezna jeden z najlpeszych privow bylem w top3 eq tak ze kazde pvp wygrywalem to bylo cos

Chyba "raczej każde"...

Sorki za spam ale mnie tylko jedna osoba składała i to nie był napewno on:P

Dawno mnie tutaj nie było ale jak widze nic nie straciłem ani w sprawie startu ani bety^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

wy chyba nie graliscie na dobrym privie:) najlepszym privem byl wofx i nic go nie pobije:D sprawdzam kazdy server ktory powstaje i czytam jak go opisuja i z tego wynika ze kazdy robi nas w hu,ja pisza jedna a robia drugie:P mam nadzieje ze ten server bedzie inny i nie bedzie dzialac dmg. ale to i tak jest kwestia czasu zeby zrobic je:D mowia ze na polskim metku nie da sie grac na dmg gowno prawda jakie polski ma zabespieczenia a gralem tam bez zadnych problemow na dmg przed tym nie da sie zabezpieczyc:) nawet jesli zrobicie swojego klienta i przez innego nie bedzie mozna wejsc to i tak sa takie obejscia ze zrobi dmg:P

pozdrawiam i zycze powodzenia:) czekam z niecierpliwoscia kiedy wyjdzie beta i bedzie mozna zaczac expic:)

Opublikowano

Pisałem wyraźnie, close - alpha testy odbędą się w weekend i zgodnie z planem trwają nadal. To nie oznacza beta dla graczy, dlatego proszę jeszcze o troszeczkę cierpliwości.

Więcej informacji podam na dniach.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Powiem krótko i grzecznie - gówno mnie obchodzi gdzie grasz i co robisz, bo to jest temat o serwerze Elcardia a nie Tobie.

I nie wdaję się w dyskusje z ludźmi, którzy nie mają pojęcia o robieniu serwerów, a jedyne co umieją to zainstalować Metin2 na windowsie.

Wracając do tematu - w sobotę robimy close-alpha-testy, w niedziele może kogoś wpuścimy na serwer do przetestowania.

Pozdrawiam.

A mi sie przypomina temat juz paru privkow tak wyczekiwanych ktore okazaly sie klapa. pozatym Gore-Tex na czaciku na konkurencyjnym forum wspominales ze bedzie jakos niedlugo start a tu sciemki sadzisz. gore-tex aka salomon czy jakos tak domyslam sie ze to byles ty. wiec moze sie zdecydujesz wkoncu bo robisz zamieszanie. tu piszesz tak tam inaczej bla bla bla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...