Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, ciekam niecierpliwie widzę, że Gore-Tex zna się i warto zgłaszać bugi. Wczoraj napisałem do Gore-Texa, i jestem w teamie. Pozdrawiam i czekam na serwer razem z wami.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki jesteście niesamowici, takiego odezwu się nie spodziewałem! Niesamowite!

W spośród 400 chętnych wybraliśmy grupę 100 testerów (cały czas się zwiększa).

Dzięki temu jesteśmy w stanie wyeliminować wszystkie błędy.

Informuję, że błędy krytyczne są punktowane najwyżej, zaś wszelkie inne normalnie.

Czterech najlepszych testerów otrzyma Game Mastera (po długiej rozmowie i rekrutacji).

Mile widziane są dobre słuchawki z mikrofonem (aby rozmawiać, ale żeby mikrofon nie szumiał).

Zgłoszenia na GG: 32171083

Pozdrawiam.

Opublikowano

Panie Gore-Tex moim zdaniem takie wybieranie beta testerów servera jest nieuczciwe. Każdy chętny powinien dostać szanse znalezienia jakiegoś błędu za który może zostać nagrodzony. Gdzieś we wcześniejszych postach zauważyłem jak napisał pan żeby gracze nie skarżyli się że ktoś dostał sm jakieś itemy lub gm. Będą skargi napewno gdyż już w tym momencie dyskryminuje pan pewną grupe graczy..

A co do bardzo długiej zapowiedzi servera. Bardzo mądre posunięcie. Niektórzy mogą tego nie zrozumieć, ale powiem szczerze bardzo orginalny i bardzo dobry pomysł na zwrócenie uwagi i przyciągnięcie graczy. Tylko jest pewna bardzo ważna rzecz. Server jest jak pan podaje w końcowym etapie, jednak nikt nic nie wie, kiedy może server wystartować. Mimo tego że ma pan chętnych na beta testerów to nie oznacza, że zainteresowanie serverem Elcardia będzie tak duże kiedy on powstanie. A przyczyną tego jest ten moment w którym gracze zaczynają rezygnować z czekania gdyż nie mają pojęcia czy server bedzie gotowy za tydzień, miesiąc czy pół roku.. Takie określenia jak niebawem, niedługo, jest w końcowym etapie nic nie oznaczają bo dla jednego to tydzień a dla drugiego to miesiąc. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie mogę się doczekać, również jestem w teamie! Mam nadzieję, że razem wspólną zabawą znajdziemy kilka bug'ów.

Opublikowano

Gore-Tex a jak ktos sie zglosi na te "beta testy" i nei znajdzie zadnego bledu to tez wynagrodzenie dostanie? ;p

Cos mi sie wydaje ze wszyscy co sa testerami nie znajda bledu. Pewnie z 50 osob nic nie znajdzie i co bedzie z nimi?

Zapraszam na wkrótce powstały serwer - www.moltenmt2.pl Poleć znajomym

■ Profesjonalna administracja

■ Stabilność serwera gwarantowana

■ Wyśmienita szata graficzna

■ Forum, strona - są już aktywne

Prezentacja na dniach :)

Opublikowano

Napewno tak. Niektórzy wypuszczają serwery 2 dni wcześniej w celu przeprowadzenia "bety", jednak to jest nieskuteczne bo błędy zostają. Myślę, że pomysł na tym serwerze z testerami jest bardzo dobry. I dzięki temu oficjal będzie już mógł od razu ruszyć i będzie pewność, że nie wyłączą serwa 2 h po starcie.

Opublikowano

A mi się coś wydaje,ze to jest reklama forum priv-metin2

Ci co pisali do Gore-Tex o miejsca na beta-testy to wiedzą o czym mówie.

Zobaczymy po dzisiejszym dniu.

Opublikowano

Przykro mi, ale to nie ja prowadzę akcję rekrutacyjną. Ponadto nie rozumiem czemu wszelkie czynności odbieracie jako reklama skoro obie strony to dwie inne tematyki?

Wracając do testów, wszyscy zapisani są na bieżąco informowani o postępach, dla reszty, którzy się nie dostali opublikuję tutaj screen-shoty z beta testów.

Wszystko jest na dobrej drodze.

Pozdrawiam i proszę o cierpliwość.

Edit:

Odnośnie pytania "Co będzie jeśli się nic nie znajdzie?" to tak jak jeden mądry user odpowiedział (plus dla Ciebie) po prostu "Nic nie będzie."

Ponadto przypominam, że beta testy to nie tylko znajdowanie błędów, ale również wysyłanie propozycji zmian i nowości. Proszę o tym pamiętać!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dlaczego Wy tak naciskacie na nas? Przecież widzicie, że serwer będzie już niedługo. Zbawi Was teraz tydzień w tą czy w tą stronę.

Pozdrawiam.

Opublikowano

naciskamy tylko dlatego że na świeta przydał by sie wasz privek bo żadnego fajnego nie ma

33105549350374418522.png
Opublikowano

ej ludzie wybrani moga byc na beta testach czy kazdy moze wbic bo tu kolega dal plik do download i do reje powiedzcie kazdy moze czy te wybrane osoby?

Elo elo fubu to zero

Opublikowano

Zgadzam sie, nic nie bylo chyba tam robione, nawet nie spolszczone. A testowac mieli tylko testerzy, a nie ludzie dawaja na mpcforum linki do downloadu i reje.

W dziale elcardia na priv-metin2.pl panuje taki chaos, ze masakra. Nie mam pojecia, co oni chcieli uzyskac takim czyms. ;O

1320412030-U418656.png

Opublikowano

No dobrze na Screenie widzimy admina:) A co z osobami którę mają uczestniczyć w beta testach? A tak wogole czy ten Adonis1234 podał dobry link i reje do Elcardi czy to tylko ściema?

Opublikowano

Bravo Wojtku jesteś pierwszym który udziela info graczom:) Ale z tego co widzę to misje nie są przetłumaczone wiec moje pytanie do administracji jak to możliwe? Beta testy a misje nie przetłumaczone? To ciekawe jak oni mają szukać błędów w tłumaczeniu..?

Opublikowano

Bez paniki proszę. Tym którym coś nie odpowiada z tych Panów u góry proszę o wypad z tematu.

Dla zainteresowanych co zostało zrobione:

- optymalizacja systemu,

- zabezpieczenie serwera,

- wierzchowce,

- system ulepszeń zbroji,

- system ulepszeń broni,

- system zarządzania graczami.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...