Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ciężko powiedzieć, bo wszystko zależy od Was. musimy razem znaleźć wszystkie błędy w grze ; ) aby potem nam nikt nie zarzucił, że serwer nie jest dopracowany ; )

pozdrawiam

Opublikowano

Ja mam parę pomysłów odnośnie jakiegoś nowego eq:) może teraz się nie przydadzą ale w późniejszych okresach gry

33105549350374418522.png
Opublikowano

Gore-Tex wysłałem Ci na pw propozycję itemków. Sprawdź je i napisz co myślisz o nich:)

33105549350374418522.png
Opublikowano

Coś mi się o uszy obiło, że będą misje w kilku językach, oznacza to, że na serwerze będą grali gracze z innych narodowości?

Opublikowano

Coś mi się o uszy obiło, że będą misje w kilku językach, oznacza to, że na serwerze będą grali gracze z innych narodowości?

To była przenośnia, bo na serwerze były wgrane inne questy (w innym języku), ale proszę nie zwaracaj uwagi na głupie posty jakże głupich userów.

Serwer będzie z polskimi questami, tylko dla polaków.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością, i mam nadzieje że niedługo wystartuje.

Powodzenia w pracach, uporajcie się szybko. -)

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Oczywiście nadal mówimy o wersjach alpha / beta serwera. Choć do oficjalnej wersji brakuje jeszcze sporo rzeczy, to i tak mamy dobre tempo (niecały tydzień prac z nowym zespołem).

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...