Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Elcardia

Saloon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 828
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze nie ma mozliwosci zrobienia skili, gdyż nie ma u zadnego z handlarzy zwojow, po drugie nie mozna zejsc z wierzchowcow jedynie jest mozliwosc ze zwyklego konia.. A tak wogole to gdzie mam zglaszac znalezione bledy i swoje propozycje odnosnie servera?

Opublikowano

jak zwykle kolejny serwer zapowiadany w blasku, lecz tak na prawdę nic nie zmienione

Dobra Flynn japa leszczu i wypad stąd dzieciaku. Kolejny "pro elo elo gracz" zmieniający serwer co godzinę?

Skoro coś Ci nie odpowiada w tym serwerze to po prostu zamknij przeglądarkę i skończ rozumiesz?

Odnośnie pozostałych wpisów wierzchowce działają już normalnie, dają bonusy itd.

Błędy należy zgłaszać do rekrutora. GG podawałem kilka razy.

Jeśli nie wiecie co zostało zrobione, a piszecie bzdury, że wgraliśmy czyste pliki to jesteście w błędzie!

Po 2. to jest wersja "Pre-alpha" oznaczona numerem 0.0.1 !!! To nie oficjalny serwer!!!

Jak jeszcze jeden tumok będzie oceniał serwer, zamiast go testować to nie będę już taki miły.

Odnośnie niemieckich questów, pisaliśmy na forum milion razy, że questy nie zostały wgrane, bo nie były sprawdzone!!!

Pozdrawiam.

Dziękuje 100 innym testerom za obecność wczoraj na testach, rozumiem, że każdy ma szkołę itd. ale i tak frekwencja dopisała!

Opublikowano

Dostaję wiadomości "Czy można być jeszcze testerem?".

Odpowiedź brzmi "Tak, wystarczy napisać na numer GG: 32171083"

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pozdrawiam.

Jakos pisze i nie odpowiadasz .. ; )

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

Dobra Flynn japa leszczu i wypad stąd dzieciaku. Kolejny "pro elo elo gracz" zmieniający serwer co godzinę?

Skoro coś Ci nie odpowiada w tym serwerze to po prostu zamknij przeglądarkę i skończ rozumiesz?

Odnośnie pozostałych wpisów wierzchowce działają już normalnie, dają bonusy itd.

Błędy należy zgłaszać do rekrutora. GG podawałem kilka razy.

Jeśli nie wiecie co zostało zrobione, a piszecie bzdury, że wgraliśmy czyste pliki to jesteście w błędzie!

Po 2. to jest wersja "Pre-alpha" oznaczona numerem 0.0.1 !!! To nie oficjalny serwer!!!

Jak jeszcze jeden tumok będzie oceniał serwer, zamiast go testować to nie będę już taki miły.

Odnośnie niemieckich questów, pisaliśmy na forum milion razy, że questy nie zostały wgrane, bo nie były sprawdzone!!!

Pozdrawiam.

Dziękuje 100 innym testerom za obecność wczoraj na testach, rozumiem, że każdy ma szkołę itd. ale i tak frekwencja dopisała!

Jesli po 3 miesiacach wersja to 0.0.1 to na wersje 1.0 bedzie trzeba czekac kilka lat chyba, he.

Opublikowano

Ja tam uważam serwer za rewolucję ! Po 1 GM jest wszystkim znany deco016 którego serwery bardzo dobrze się trzymają i są stabilne. Po drugie jest to pierwszy serwer który jest Wielojęzyczny , zadowoli graczy zarówno z Polski jak i z Anglii oraz Niemiec! Jest to zapewne związane z tym iż jest to tak świetny serwer , że gracze z innych krajów również będą na nim grać i jest on na to już przygotowany ! Widać że przez te pare pierwszych miesięcy nie opierdalali się jak co poniektórzy tylko tłumaczyli questy na 3 języki ! Czekam na oficjalny start serwera ! Pozdrawiam !!!

Opublikowano

Pozdrawiam.

Nieraz Pisalem 0 reakcji ;x

Gram na

62654125515576072428.png

Zapraszam!!!

Opublikowano

Nie, nie, nie! Oni w ogole nie wgrywali misji (chyba). Te misje sa dlatego, ze takie byly w plikach. To nie jest jeszcze oficjalny serwer, wiec duzo sie jeszcze moze zmienic.

1320412030-U418656.png

Opublikowano

Wy nadal swoje głupoty wpisujecie... spokojnie dajcie nam oficjalnie wystartować.

To jest wersja beta, przetłumaczone questy są poddawane testom i są sprawdzane...

Pozdrawiam.

Opublikowano

To ja SebaV18 , fajnie się serwer testuje.

Flynn kur*a to jest wersja 0.0.1 jak mówił Gore.

A misje po polsku jeszcze nie były testowane.

Zrozum to czy mam ci to napisać po chińsku ??

Opublikowano

Deco chyba już wyjaśnił wszystko w swoim poście, więcej dodawać nie muszę.

Ponadto jesteśmy zdania takiego, że po prostu robimy swoje i nie patrzymy na innych.

Udowodnimy, że można zrobić dobry serwer i że można go wypromować.

Pozdrawiam prawdziwych, peace!

Opublikowano

Nie chcemy robić z serwera jakiegoś super wybajerowanego serwera, bo to traci swój sens. Metin2 miał i ma nadal specyficzny klimat. Kiedy w niego ingerujemy poprzez edycję broni itd. to wszystko tracimy.

Dlatego póki co dużo dodatków nie będzie, ale wiadomo z czasem będzie można wszystko dodać.

Pozdrawiam."

"Kiedy w niego ingerujemy poprzez edycję broni itd. to wszystko tracimy,Dlatego póki co dużo dodatków nie będzie"

- czy aby na pewno ? na Oficjalu co 20 lv ma być nowa broń (więc jak dużo dodatków nie będzie?) a max lv to 250 więc troche tego będzie tak samo jak na Becie jest ich masa a z tego co napisałeś miało to inaczej wyglądać.

"Piszesz coś innego,robicie coś innego"

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja je*ie... Naprawdę.. nie macie nic do roboty tylko krytykowanie serwera którego nie widzieliście?

Już musiałem specjalnie zakładać to konto bo szkoda mi czasu na mpc... Ten kit który piszecie o serwie, wciskajcie w tesco, nie userom.

Serwer będzie zaje..isty... Jestem jednym z testerów beta, i naprawdę...

Team ogarnia... błędy które zgłaszamy naprawiają w przeciągu kilku minut... a co najważniejsze... da się z nimi pogadać... nie to co na innych serwerach że GA i cały team mają cie w dupie za przeproszeniem.

Serwer będzie jednym z najlepszych moim zdaniem... A widząc wasze komentarze to naprawdę sądzę że, jesteście bandą rozwydrzonych, 10-letnich dzieci które czekają na kolejnego 4fun'a...

Nie wiecie Co będzie na serwie bo to tylko marna zapowiedź. Czekajcie na prezentację..

Jeżeli ktoś nie chce grać, nikt go do tego nie zmusza. Nie zamierzasz grać to nawet nie pisz w tym temacie. Proste."

Gore-Tex tak Ci kazał napisać? :*

Opublikowano

Zapowiada się całkiem całkiem napewno wbiję =)

sygnaaa.jpg

nie interesują mnie wasze plusy i minusy, nie potrzebuje ich, nie zbieram ich.

Moderator serwera MPCForum.

Nick w Grze:xAdeHade staram się na globala =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...