Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ech Nie dosc ze okradli nas z pieniedzy to jeszcze serva wylaczaja zenada.

Jak juz ktos pisal,nikt Cie nie okradl. Oplaty byly dobrowolne %-)

Co do serwera,nie gralem na nim,wiec sie nie wypowiem. Wtrace tylko swoje 3 grosze,nie zawsze reklama i renoma jaka niewatpliwie byla/jest marka MPC,idzie w parze z talentem i zapalem do dzialania ^^

Ze swojej strony zycze wszystkiego dobrego zarowno dla graczy jak i osob za serwer odpowiedzialnych ^^ =)

@@@@

Edit:

może ktoś potwierdzić te info?

Oczywiscie ze moze,on sam ;d

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

Opublikowano

Jak juz ktos pisal,nikt Cie nie okradl. Oplaty byly dobrowolne %-)

Co do serwera,nie gralem na nim,wiec sie nie wypowiem. Wtrace tylko swoje 3 grosze,nie zawsze reklama i renoma jaka niewatpliwie byla/jest marka MPC,idzie w parze z talentem i zapalem do dzialania ^^

Ze swojej strony zycze wszystkiego dobrego zarowno dla graczy jak i osob za serwer odpowiedzialnych ^^ =)

Dokładnie, nikt nikogo nie nakłaniał do wydania tych $, sam każdy robił to dobrowolnie, nic nie można już z tym zrobić, teraz pozostaje tylko czekać na jakieś info od teamu -,-

the quieter you become, the more you are able to hear

Opublikowano

siema to ja Turbocheat tak ten koles z topki nie którzy może mnie kojarzą mam nie oficjalna wiadomosc ze hackerzy zaatakowali evenye cavalos i inne privy tyle odemnie

Opublikowano

siema to ja Turbocheat tak ten koles z topki nie którzy może mnie kojarzą mam nie oficjalna wiadomosc ze hackerzy zaatakowali evenye cavalos i inne privy tyle odemnie

może ktoś potwierdzić te info?

the quieter you become, the more you are able to hear

Opublikowano

Ostatnio bylo duzo wlamow na polskie privy metin2;(

polsko-francuzki team hackerow ma nowe sposoby na obejscie zabezpieczen.

tak to prawda ale pamiętajmy ze to sa nieoficjalne wiadomosci poczekajmy na konkretne info jesli chcecie moge wam dac info jeśli się czegos nowego dowiem

Opublikowano

Chyba raczej ty...

wlamali sie usuneli wszystki i juz..

dziwi mnie że po usunieciu bazy konta w grze dalej dzialaly ;D

np. na cavalosie mialo wszczoraj miejsce wlamanie na serwer poczatkowo szalały wartości levelove pokazujace nie instniajace lvl np. 130 itp. potem serwer padł postacie i eq ktore były na nowej maszynie (lub dysku) przepadły po kilku godzinach serwer ruszył ponownie bo na całe szczęscię uruchomili starą maszynę (lub wymienili dysk moze to był dysk przenośny) i gracze otrzymali postacię i eq które mieli na starej maszynie (lub dysku) wiadomo też ze sprawa została wnieśiona w tym przypadku na policje to już jest oficjalna wiadomosc

narazie nie oficjalnie evenye rozniez padlo ofiarą hackerow

Opublikowano

za przeproszeniem, upieroli*iscie sie tego wlamu.

A ja obstawiam, ze to ktos z tego tzw. ,,teamu"

I wiecej nie bede mowic;)

Widać nie możesz się od nich odczepic... to na pewno nikt z teamu

Opublikowano

To dziecko LordDragon nadaje sie jedynie aby wyjsc na ulice i dostac po ryju... Na policje hahahhaha za platny is.. To niech zacznie od swojego serwera LomaxMT2 na ktorym byl IS i dlaczego wtedy nie zglosil sam siebie?.. Szkoda takich dzieci.

Opublikowano

Co do sprostowania . Insomnia nie miała kary grzywnej oraz żadnej sprawy w sądzie . To wszystko było wymyślone aby nie było , że serw normalnie upadł . Na początku Biały coś gadał , że dostał wezwanie na policje itp , a tak naprawdę nic takiego nie było .

Co do evenye . W team było wiele przecieków . Obiecywanki , żę sewer nie padnie , nikt nie dostanie itemków , bo sprawdza po logach , a połowa serwa latała w eq z navi czy od gm . Tak więc jak juz mowilem Serv był dobry , ale administracja ch....

Wczoraj grałem trochę już nawet wykoksilem i szkoda mi tego nie jest , ale szkoda mi tylko tego 30 zl na is co wydalem , a nic z tego nie otrzymałem ...

Mozna podać ich na policje , bo było napisane , ze za sms otrzymamy rangę na forum oraz monety. A oni tego nie dotrzymali , bo nie dostaliśmy ani rangi ani monet . Tak więc dziękuje dobranoc .

54585309939136444418.png

Opublikowano

A ja wciąż nie rozumiem, czemu się tak wszyscy na ten server napilili, przecież to straszna lipa nawet gdyby był dopracowany. Od hardów są servery globalne, na privach powinno się bawić. x.x

Opublikowano

Endymion skoro już tu jesteś to mógłbyś nam napisać co i jak . ; p

Czy konta będą? Czy znów od 0...

Kiedy przewidziany ON? ; )

Podajcie forum bo mi to hostingileśtam nie działa ; d i TS jak możecie. Dziękuję. : D

wubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gif
Opublikowano

Na serwerze grało 1500 osób ?! 1000 wysłało SMS za 11 zł ?! Chłopcze nie rozśmieszaj mnie i nie pierdol tutaj takich farmazon bo jest to naprawdę śmieszne...

Czemu tego nie umiesz powiedzieć na TS? Bo masz 13 lat i się boisz przy mamusi przeklinać? Oj, biedny endymionek..

No sory, ale ja PRZYJĄŁEM ŻE TAK MOŻE BYC! Poczytaj a nie kurwa się wyrażasz jak nawet nie wiesz o co chodzi i ogarnij 13-letni kozaku! A poza tym to Wy przerabialiście liczniki na stronie, że niby 2722 osób gra ;o pamiętasz? Czy tego już nie? Już wtedy zaczęły się Wasze przekręty!

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...