Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daj mi IP + Passy etc na jakiś kanał TS'a to Ci to powiem a jeżeli chodzi Ci o pierwszą stronę jaka była z bardzo dużym licznikiem była ona tymczasowa i zbugowana i informowaliśmy was że licznik był zbugowany, ale nikt nas nie słuchał... Najlepiej powiedzieć że specjalnie zawyżamy...

Tak tak zbugowana. Sami jesteście zbugowani z tym Waszym zbugowanym serwerkiem :**

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Opublikowano

Co z serwwrem strona OFF cojest ??

Padła baza czy coś takiego. Nie wiadomo czy wgl jeszcze włączą

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Nie przerabiali tylko mieli problemy, a Ty nie wyzywaj odrazu.

Moim zdaniem serv off to temat zamknąć. Tutaj jest taki spam że szkoda gadać.

Nimo że to nob to ma racje temat do zamknięcia bo się tworzy spam którego autorami jesteśmy my wszyscy i najlepiej by było otworzyc ponownie temat albo załozyc nowy temat z konkretnym info a nie pomówieniami odemnie i od innych graczy

Opublikowano

Endymion napisz po prostu co dalej z Evenye czy odpalicie znowu?? czy beda dalej stare konta ?? i wogole czy jest na co czekac czy lepiej sie pozegnac off 4ever!!

Opublikowano

Nimo że to nob to ma racje temat do zamknięcia ...

To było o mnie ?

@UP

To cyz padła czy skasowali i tak nie robi różnicy. No jak by mieli backup'y to już lepiej ale dupa

@down

a masz pozwolenie na dyskusje?

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ze względu na wielki spam proszę o zamknięcie tematu i przekierowanie forumowiczów tutaj, pozdrawiam.

http://www.mpcforum.pl/topic/270917-dyskusja-evenye/

Publikacja to nie jest miejsce na robienie spamu...

Opublikowano

"Dziękujemy" chyba za wpłacone zł na is. Nie planujemy reaktywować hmm czemu?? No proste bo nie umiemy ogarnąć prowadzenia serwera.

@ edit A i jeszcze jedno Motto teamu " Co się będziemy graczami przejmować..."

syghq.png

Opublikowano

Moim zdaniem, evenye to od poczatku jedno wielkie gowno, mieli ponad miesieczna zapowiedz, a z moich dosw. ktore mialem na serwerze to oni robili go 3 dni przed premiera a przez ten miesiac cukrzyli serwa jak ch*j wi co... Moim zdaniem 1 wielki nie ogar !!! Gdyby naprawde to byla dobra ekipa przywrocili by baze danych i serwer dalej by funkcjonowal to tyle z mojej strony !!! Peace... Jebac hejterow ktorzy zaczna sie madrowac na temat mojej wypowiedzi.

@EDIT zapomnialem dodac, ze ekipie po tym co zarobili z is nie chce sie robic reaktywacji bo "po co" ... 2x UP 100% racja... 100% olewki, gdyby naprawdę zalezalo im na graczach od razu by naprawili bugi, misje itd, itp...

3905h.jpg 16040.gif

19003sh7.gif 40863.png

22618.gif 34386.jpg

21843.gif 23439.gif

30387.png 9416.png

Opublikowano

Nie kierujcie do mnie pytać dotyczących wyłączenia serwera bo nic o tym nie wiem... ;f

A no skąd mogliśmy to wiedzieć wieczne odp z "TEAMU" Evenye : " Nie wiem... , Ja się tym nie zajmuje.... , Pytaj kogo innego.... " HaHaHa = ocena serwera

syghq.png

Opublikowano

Teraz wszyscy na ELEONORA (EvoniS) idziemy !!!!!!!!!! NIE POWINIEN UPAŚĆ CAŁY CZAS PRACUJĄ I ZNAJĄ SIĘ NA TYM A TEN TEAM Z Evenye dużo o tworzeniu serwera się nie znali hah !!!!!!

80384400986636967106.png

Nick:Morandi

Królestwo:CHUNJO

sigex2.jpg

Opublikowano

zWRÓCIŁO im się za dedyka i bay bay hahahaha

Ta napewno dostali 2x wiecej niz mieli bo nie wierze zeby wylaczyli nagle :]

Opublikowano

Ludzie, 0 ogara. To było od samego początku zaplanowane... 500zł na dedyka i pewnie z tysiak na team... Żal mi Was wszystkich z teamu.

Pozdroo, lukizioms ;]

Sygnatura.

Opublikowano

Pover plusik leci za avka. Wybierasz się na Evonisa? Jezeli tak daj znać .

Co do serwera, adminow można śmiało nazywać złodziejami bez honoru. Jak znam życie będzie jakieś wytłumaczenie na mpc niebawem podane, że to wina maszyny ; )

Co do Evonisu też nie proponowałbym sie napalać, każdy serwer przezywa problemy, evenye miało ich za dużo. Evonis traktowany jest jako lek na wszystkie błędy innych serwerów. Trzeba pamiętać, że admini są też ludźmi. Starają się jak mogą.

Evenye od poczatku smierdziało przekretem. Gracze wysyłajacy smsy mogą być winni sami sobie. Wielu userów forum pisało jak to się skonczy... Mądry polak po szkodzie.

TanG 86lv MetinPL s17 [Sprzedany]

Gatsu 887lv Triadica v2 [Sprzedany]

Cobanga 86lv Animemt2 [Sprzedany]

36636695.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...