Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

eh ja instaluje metka z nowym patcherem pisze couldLoadmetin2010help czy jakos tak;./ nawet usunelem te pliki z packu ... co jest;f

Opublikowano

eh ja instaluje metka z nowym patcherem pisze couldLoadmetin2010help czy jakos tak;./ nawet usunelem te pliki z packu ... co jest;f

Mam to samo... Chce zagrać na "porządnym serwerze", ale jak widzę nie zagram, ponieważ jak już oglądam IS to mi się odechciewa- białe tło? dziwne znaki?

Ja dziękuję za taki serwer... Ja wolę zagrać na Fantastic World, niż na takim czymś...

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

IS niedopracowany jakby był to ruski film "przyrodniczy" ...

Grają haxy - widziałem kolesia z moblockiem i speedhackiem mimo pisania na wołaj nikt nie zareagował..

Gracz TOP 1 grając 40 min uzyskał tak duży lvl? To nazywa się być faworyzowanym przez Team servera...

Przepraszam fanów servera lecz moja opinia wychodzi na negatyw a uzasadniam to tym że zapowiadało się nieźle.. Exp mały = trzeba się natrudzić to jest +

Minus to mała liczba gracz , kolejny minus to cheaterzy i kolejny za niedopracowany IS i sposób działania dostarczania SM..

Podsumowanie ?

Jeden plus

Cztery minusy.

Trzy razy nie , pozdrawiam.

Dziwię się że dostałem (-) każdy ma prawo do wypowiedzenia się i nie jest to jakiś idiotyczny post w którym jest krytyka i tyle , pięknie uzasadniłem a wy dajecie minusy jak niedorozwoje..

Tyle do dodania.

SGameMaster Insomnia

GameMaster N-metin

GameMaster VitaliaMt2

Czekam na dalsze propozycje

avatar205773_6.gif?coremetrics=gemius.

Tiveria

Królestwo - Shinsoo

Gildia - ......

Nick - **********

LvL - 53 - Zbieram na eq

Profesja : Dagger

Opublikowano

Witam mam pytanko robiłem zgodnie z instrukcją oraz próbowałem sam ale nadal dupa...

Do gry wymagany jest najnowszy patcher, ktorego wklejamy do folderu z clientem oraz uruchamiamy.

http://www.multiupload.com/515J399AEU

Przed rozpoczeciem patchowania prosimy usunac pliki evenye.epk, evenye.eix, icon.epk, icon.eix z folderu pack.

Gdy sie z patchuje wł sie okno od rozpoczecia gry poczym wł rozopcznij grę i wyskakuje "Cold not load the dll: 2010ClientHelper.dll"

O co koman? zawsze działało? A teraz zrobiliście cofke czy kto wie co tam i nie działa;> A widze ze jedni grają tzn dużo ciekawe dlaczego.

Proszę o pomoc.

Z Góry dzięki;)

gif-metin_hsahnrq.gif

Graj dla przyjemności bez Cheatów.

Opublikowano

Wiec tak

SM dziala jesli kupiles i po czasie miales 0 wprowadz swoj kod ponownie a Sm zostana dodane

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Serwer dziala i trzyma sie dobrze, a czy gowno dziala to nie wiem... Jak gowno moze dzialac...?

chlopcze serwer nie jest gownem... Mi Monety ST prawidlowo weszly na konto a wlamy sa na kazdym serwerze ; ) a reset kont nie jest przypatkiem lub bledem... byla to decyzja HA

@Noix , wszystko dziala tylko trzeba poczekac ; )

O kurwa.... prawie padłem (przepraszam za wyrażenie)

13- latek mówi do kogoś "chłopcze"

Hahahahahahaha

Opublikowano

Klient nie działa. Włącza się i zaraz potem wyłącza... Patchowałem, usuwałem pliki... Pobierałem 2010ClientHelper.dll i nic...

Modna sygnatura.

Opublikowano

@up

Z tym już nie mam... Teraz się włacza i odrazu wyłącza...

@edit

Już działa.

Modna sygnatura.

Opublikowano

Pobrałem to i dalej mam Error. 2010ClientHelper.dll

Jak wiecie co zrobić to powiedzcie

@edit

Ok, juz działa.

Opublikowano

KURDE MIAŁEM TAKĄ ŁADNĄ SURKE I FMSKA +9 I KONTA POUSUWALI???

Jak nie potrafia dobrze ogarnac to tak sie dzieje... Nie rozumiem po co to zapowiadac serwer i wypuszczac serwer ktory nie jest do konca zrobiony. Zamiast pisac bzdurne tematy jaki to evenye nie bedzie , mogliby w tym czas cos zrobic bo licza sie czyny a nie kretynski temat na forum ktory tak naprawde nie wypalil. Dla osob ktore sa w tym calym teamie tego serwera , polecam pierw zrobic pozniej pisac =) A jak nie potrafi sie robic to wcale nic nie robic tak jak ja : ) Nie potrafie to sie za to nie zabieram i dla niektorych polecam to samo zrobic : )

Opublikowano

no to tak, kupiłem SM są na koncie, wszystko elegancko kupilem zlota monete i 2x drop, robie reloga niczego nie ma. Dobra ide do dozorcy rękawica jest, monety nie ma, no cóż może to naprawią myślę. Wkładam rękawice pisze pozostały czas 1 minuta wtf? no nic zdjąłem ją, myśle może jakiś błąd i w tym momencie rękawica mi zniknęła... Niech ktoś z team'u się wypowie o co chodzi?

Opublikowano

no to tak, kupiłem SM są na koncie, wszystko elegancko kupilem zlota monete i 2x drop, robie reloga niczego nie ma. Dobra ide do dozorcy rękawica jest, monety nie ma, no cóż może to naprawią myślę. Wkładam rękawice pisze pozostały czas 1 minuta wtf? no nic zdjąłem ją, myśle może jakiś błąd i w tym momencie rękawica mi zniknęła... Niech ktoś z team'u się wypowie o co chodzi?

Chodzi o to ze serwer ruszyl o 2 miesiace ze szybko... Na serwerze nie jest zrobione doslownie nic. Opublikowali serwer ktory tak naprawde powinien wyjsc przed wakacjami a oni teraz beda naprawiac bugi kosztem ludzi ktorzy wydaja na to pieniadze...

Opublikowano

Nikt sie nie wypowie w moim temacie ??????

DLACZEGO CENNIK Z IS PODSKOCZYL 10-cio krotnie ????????????????

Na poprzeniej stronce zamiescilem przyklady jak nasz kochany team w hooja wali i kosmicznie podnosi ceny ... mimo iz IS i tak nie dziala jak powinien.

Opublikowano

Nikt sie nie wypowie w moim temacie ??????

DLACZEGO CENNIK Z IS PODSKOCZYL 10-cio krotnie ????????????????

Na poprzeniej stronce zamiescilem przyklady jak nasz kochany team w hooja wali i kosmicznie podnosi ceny ... mimo iz IS i tak nie dziala jak powinien.

WG.mnie ceny ktore tam byly to byla przesada... Ze 2.44 zl miales full wypas itp. Jezeli zwiekszyli ceny to maja u mnie za to + gdyz dzieciom IS-u nie wystarczy juz 2.44 lecz troche wiecej kasy na ktore rodzice im pewnie nie pozwola ^^

Opublikowano

Hahahahh... 100% wole zainsestowac w pl niz w to cos..

nie umia ogarnac .. niech zamkna serwa i po 1 mies jak zrobia all ogarna wlaczyc serw proste.

sygnaturas.png

Opublikowano

To mam pomysl poprostu olejcie serwer a nie sie meczycie i placzecie przestancie grac bo dalej jak jest on to pelno osob jest on a na serwerach jak gondor jest 50 on a serwer 100 x lepszy i bynajmniej online.

wakow9.png
Opublikowano

W jakim celu skasowaliście acc ???

Teraz większość nie ma zamiaru tu grać ! Na chuj był stracony czas ? Co ? ...

@EDIT

Wbiłem na serva i all było tak jak jest ;/

Na chuj był ten res kont ;/

Nie wiem jak wy ale ja tu nie bd już grać.

@Down

Tyle co widziałem to że dodali misje z polowaniem od 2 lvl ...

Ale i tak nagrody za nie to standard ... eq na 1lv +0 za kazdą misje a i tak na start masz all

dodatkowo zbugowane są głodne zabłąkane psy - na 1 hita padają

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...