Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@kuler1234- Lord powiedział, że reset kont całkowity. I że zaczynamy od nowa. No, ale kto zacznie to zacznie, lepiej chyba na Evonis poczekać. Ciekawe czy chociaż spróbują wynagrodzić to graczom, którzy utracili dobre konta:D

@TessoJP- Wydaje mi się, że mimo wszystko, czas należy pomnożyć, nie podzielić;]

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko dlaczego nas nikt nie powiadomił ze serwa wyłączają ,gram sobie z kumplami (Atmosfera) a tu nagle wywaliło i koniec jest ich 10 czy tam wiecej i nie mogą sobie poradzic. Na niektórych serwerach jest 1/2 GM i ogarnia/ją . Team evenye nie powiedział nam tego zapewne dlatego że bali się naszej reakcji , ale dla nich najlepiej nic nie mówić .

sygnatura.png
Opublikowano

DNO eVENYE DNO 4k minut poszlo bo od samego poczatku nie umieli NIC!

pozdro dla de.bila LordaDragona

mam nadzieje ze evonis to bedzie dopracowany i ogarniety projekt

33072.png

18706.png

34222.gif

32375.png

dsae.jpg

Opublikowano

@Joaquin- macie jakiś pomysł jak wynagrodzić graczom utracone konta? Nie po to traciłem czas, żeby teraz zaczynać od nowa. tylko nie pisz proszę, że to mój wybór, nikt mi nie kazał grać, bo jestem święcie przekonany, że zdajesz sobie sprawę z tej całej sytuacji.

Opublikowano

kazdy ma prawo sie wypowiedziec i sie na dobry temat i zly moze komus sie reset nie spodobal,a joaquin nie bulwersuj sie tak;d

Opublikowano

Grałem sobie na serwerze od kiedy powstał, wbiłem 54 lv i chąc mieć lepszą zbroję niż czerwone ubranie +9 zrobiłem zabójcy na +7. Oczywiście kilka sekund po ulepszaniu był off. Gdy zalogowałem się na postać nie było ani zbrojki, bodzia, ulepszaczy czy nawet kasy wydanej na ulepszanie. Potwierdzi to kilkoro graczy oraz jeden GM któremu żaliłem się tuż po starcie serwera. Czy jest jakaś szansa na odzyskanie itemu?

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

Ok, wyjebane mam na konsekwencje tego co napiszę ale - W chuju mam wszystkich adminów tego serwera! Kurwa, grałem od początku wytrzymywałem restarty, które odbywały się często. Spędzałem na nim nocki, gdyż miałem dni wolne. Wbiłem duży lvl i skille 3x P. W końcu coś na serwerze się poprawiło, ale wczoraj nie wiem czy był bug czy co ale exp był jakieś 200% większy... A dziś patrze i...? RESET KONT! No czy ja kurwa aby dobrze widzę? Po to ludzie poświęcili tyle czasu na to zajebane gówno żeby jebany Joaquin i spółka zresetowali serwer? Szkoda słów... Wyjebane na TEAM EVENYE totalnie. Joaquin, co do twojego postu że obił byś komuś gębe gdyby nie monitor... Zrobił bym z tobą to samo... Żegnam kurwa....

draenorsygn.png

Opublikowano

Ok, wyjebane mam na konsekwencje tego co napiszę ale - W chuju mam wszystkich adminów tego serwera! Kurwa, grałem od początku wytrzymywałem restarty, które odbywały się często. Spędzałem na nim nocki, gdyż miałem dni wolne. Wbiłem duży lvl i skille 3x P. W końcu coś na serwerze się poprawiło, ale wczoraj nie wiem czy był bug czy co ale exp był jakieś 200% większy... A dziś patrze i...? RESET KONT! No czy ja kurwa aby dobrze widzę? Po to ludzie poświęcili tyle czasu na to zajebane gówno żeby jebany Joaquin i spółka zresetowali serwer? Szkoda słów... Wyjebane na TEAM EVENYE totalnie. Joaquin, co do twojego postu że obił byś komuś gębe gdyby nie monitor... Zrobił bym z tobą to samo... Żegnam kurwa....

Popieram twoją wypowiedź w 100%, może i nie miałem takich skilli ale serwerowi poświęciłem naprawdę bardzo wiele godzin gry, teraz żałuję tego co zrobiłem, osobiście kończę z tym gównem, pozdrawiam, Abyss.

the quieter you become, the more you are able to hear

Opublikowano

JA znam sie na cenach isu na globalu sie kupowalo tak ? bez sens chodzi o serwer;d nie wiadomo czemu off czlonkowie z teamu sie kloca ... to jest wielkie ZERO

Opublikowano

Ja nie wierzę, że wbił te 3xP bez pomocy admina albo navi. Na zmiane siedziałem z kumplem na koncie w tym jeden cały czas siedział na metkach. Miałem 1xP i G10. Dobrze, że robią ten reset... w końcu wszyscy będą mieli równe szanse

Opublikowano

nom ja oczywiscie bez hackow juz bede gral ;d

coz jak bedzie wiecej expa to nie zagram

joaquin co do tego bez sensu przeczytem uwaznie i juz zrozumialem ;p zmeczony jestem dziaiaj jeszcze KTOS DAL MI POZIOM OSTRZEZENIA ;/

Opublikowano

hah, idiota.. Boże kolego domyśl się o co chodzi z IS'em na stronie... Po pierwsze na evenye nie ma SM tylko Shin-Tao. Ceny nie są zmienione, bo podejrzewam że został is wgrany. A ty się podniecasz że są takie ceny... Czasem wystarczy pomyśleć, a nie pisać bezsensowne posty <fail>

sygnanu.jpg

Opublikowano

Nie jestem w temacie czy usuneliscie konta? Bo mi pisze ze nie isnieje moje konto jak tak to git bede gral dalej ^^ tylko powiedzcie czy dzis start

Opublikowano

Mozna wiedziec co sie stalo z forum?

@Edit Przepraszam ale jak wpisalem przed chwilka kody z IS zwrotne ,ktore mialy przeciez dzialac . . .

sms wyslalem na poczatku serwera za 23zl i za 3zl to zaznaczam w dotacjach za 23zl wpisuje login i kod a pisze ,ze kod jest niepoprawny WTF!

o co kaman?

Opublikowano

Prosze o nie wyzywanie mnie od idiotow bo czytac jeszcze umiem a liczyc tym bardziej. Wystarczy wejsc na http://evenye.com.pl/index.php?s=sklep - tylk ozalozcie sobie nowe konto bo stare nie działa.

Jeśli chodzi o serva to rzeczywiscie nie jest zły i jak zrobicie IS to chetnie pogram. Nie mam za duzo czasu na metka ... rodzina, praca itd. ... ale te 2-3h przewaznie wieczorem uda mi sie znaleźć aby pograć. Jeśli bedzie IS to bede mial szanse konkurować z ludzmi ktorzy spedzaja cale dnie przy metku - chyba właśnie po to sa pprivki (nawet hard) aby gracze starsi, nie mający za wiele czasu ale za to mający trochę kasy, mogli konkurować z "młodzieżą szkolną" :-)

Prosze nie pisać abym sobie poszedł na inny serv gdzie za kase mozna miec wsio w 1 dzien i EQ +10 bo nie chodzi mi o to. Lubie jak wolniej exp leci i jest czas na robienie misji. Odnośnie misji to rzeczywiście żałośnie malutko ich tu jest jak na tak duży team.

WIem wiem ... gdzie kucharek 10 tam nie ma sie kto servem zająć i każdy hooj na swój strój robi.

PS.

Czy w przypadku kolejnych restartów/cofek wpłacone pieniądze przelewem lub smsem będą oddawane lub oddacie Monety po restarcie/cofce ??? Proste ale bardzo wazne pytanie - bo jesli team sie na to wypnie to nikt nic nie wpłaci !

Opublikowano

@RAZOR78- Jakiej odpowiedzi się spodziewasz? Oczywiście, że zostaną zwrócone, i to napisze Ci każdy z Teamu. A jak będzie naprawdę, okaże się dopiero w kryzysowej sytuacji.

Opublikowano

Wbiłem 77 lv. straciłem dość dużo czasu aby mieć jako takie eq a teraz co ? Reset ? Dziękuje bardzo za taki serwer i nie mam zamiaru na nim grać . Dziękuję dobranoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...