Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer nie powinien sie nazywac Evenye tylko Bugnięte ^^.. Dla teamu polecam zamknac serwer jak najszybciej bo robicie z siebie jeszcze wiekszych pajacow... Zrobcie dokladnie i dajcie serwer za 2 miesiace bo wczesniej nie ma co.

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

uwierz ktos gral dorosly i im zalozy sprawe i przsrane bede mieli

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

Do autorów serwera co wy kurwa robicie?? Możecie nam to wyjaśnić zawracam się z prośbą od wszystkich graczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

I co znow ja spierdo*ilem?

Wiedzialem ze tak bedzie, przy takim zgranym team osamy i XinuM oh, ah ,eh. Az szkoda mowic:)

Powodzenia tym co wydawali na isa. Ostrzegalem. . .

Ps. gdzie na YMIR ENT. Zlozyc skarge za zarabianiu na ich aplikacji ktora jest takze z nielegalnych zrodel?

Opublikowano

mnie się serwer osobiście nie podoba ;/

21c85ye.gif

Sygnatura by RajuPOL zakaz kopiowania!

-Masz coś do mnie?

Nie!

-Daj mi -!

Nie!

-Oj to będzie wpierdol!

No ok ok już daje!

Jeżeli nie dasz mi - odwiedzę cie w domu więc zacznij się bać;D

Jeżeli dasz mi - odwdzięcze się tak samo:)

Opublikowano

Widzę że chyba nie ma co siedzieć i marnować czasu na tym ,,Serwie" szkoda bo był nawet fajny...<na początku> ale Team nie dba o interes swojego serwera tylko o kieszenie....^^

Niestety nie ogarniają tego co się dzieje próbowali ale to raczej nie wychodzi szkoda serwer był niczego sobie ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................No i to na tyle....idę szukać innego ogarniętego serwera....Pozdro alll.....................

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I znowu...COŚ a mianowicie "Nieprawidłowa nazwa..." wielkie "HAH" na ten temat nic więcej, serwer pod tym względem jest gorszy nawet on niektórych, postawionych na Hamaku co sprawia że liczba graczy maleje z dnia na dzień.

h65xnex.png

Opublikowano

Jest Joaquin. Czekamy na info od teamu. Co dalej z evenye bd ? Padł 4ever?

@UP

Z tym rainem to śmieszne było ^^

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Poczatki zawsze sa fajne : D Ale ja podejrzewalem ze tak bedzie : d Serwer przereklamowany bardziej niz Justin Bieber... I jak juz wspominalem zapraszam w czwartek na Evonis =))

Opublikowano

ja pier........... ten serwr to teraz kompletne dno :/

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

LordDragon z tego co wiem ty g...wno umiesz i tak na prawdę po części z twojej winy rozwalił się server i każdy to powie, że jak CaM wszedł do teamu server dopiero ruszył z miejsca

Baze danych się przywraca w 20 góra 30 min. Tylko trzeba mieć trochę oleju w głowie...lub tłuste włosy....

I każdy wie że dragon cos umie, ale jak mu pojechałem po ambicji na TS to mi dał bana ;x

Opublikowano

Baze danych się przywraca w 20 góra 30 min. Tylko trzeba mieć trochę oleju w głowie...lub tłuste włosy....

I każdy wie że dragon cos umie, ale jak mu pojechałem po ambicji na TS to mi dał bana ;x

Itemki z navi były od początku servera więc cofka by nic nie dała... Najpierw się zastanów zanim coś powiesz

Opublikowano

Itemki z navi były od początku servera więc cofka by nic nie dała... Najpierw się zastanów zanim coś powiesz

Ale wczoraj by łrestart = itemków z navi nie było.... kretynie. Trudno przywrócić bazę danych i zrobić cofkę 20 min ?

Opublikowano

Ale wczoraj by łrestart = itemków z navi nie było.... kretynie. Trudno przywrócić bazę danych i zrobić cofkę 20 min ?

No i po co wyzywasz? Nie o to się wcześniej rozchodziło tylko o to co było przed resetem. Czytaj ze zrozumieniem. Co do dzisiaj to pewnie dodają nowe rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...