Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BUHAHAHA wbiłem na tym serwie 10 lvl i żałuje tych 5 minut mojego życia... wiedziałem że cos tu smierdzi każy serwer ktory pisze ze będzie nie wiadomo jaki co będdzie jaki zajebisty i wgl to będzie klapa dobry ga to skromny ga...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja chcę wiedzieć tylko dlaczego otrzymałem bana na 3 dni za post w tym temacie? Co wy jesteście jacyś uprzywilejowani i każdy post negujący to wielkie gówno jest karany? Nazwałem team nieudacznikami i nadal tak o was sądzę. Tak nazywa się ludzi waszego pokroju. Za stawianie serwera nie bierze się, jeśli nie ma się o tym pojęcia, a wy to zrobiliście. Nawet głupich questów napisać nie potrafiliście.

Opublikowano

To bylo wiadome ponad 50zl wydalem na glupie sm a tera okazuje sie ze serv off macie racje oni specialnie to zrobili bo gdyby im zalezalo to by tak sie nie stalo MPCforum spada na psy przez takich (...) Tylko wstyd i hańba . Oni wogole powinni stracic rangi juz dawno ale nawet i za to nie stracom . Od ludzi wyciagneli kase i co mysla ze sa bez karni chyba nie poniewaz mysle ze wiekszasc osob sa pelnoletnie nie mysle o sobie . Napewno mozna znalesc luke w regulaminie i oskarzyc caly team za wyludzenie kasy . Pozdro dla wszystkich ktorzy stracili kase przez tych Chuji...

837371446280124127260.png
Opublikowano

Team jest tak ogarniety ze idac do ubikacji rozgladaja sie szukajac lodowki ^^.. Juz mowilem i bede mowic caly czas. PIERW ZROBICE SERWER POZNIEJ PUBLIKUJCIE I WERBUJCIE GRACZY. Straciliscie tyle szacunku wsrod wielu ludzi ze nawet postawienie nowego serwera raczej nic nie pomoze. Za glupote sie placi a wasza glupota bylo branie do teamu ludzi nie ogarnietych oraz wypuszczenie serwer wg.mnie 2 miesiace za szybko...

Opublikowano

jebaki pierdolone...

5 dych stracilem kurwa

chcecie? banujcie! mam wyjebane na to forum tu rekrutacja powinna sie odbywac po okazaniu dowodu tzn 16+ a nie kurwa 13 latki typu "no-life"

Opublikowano

No i jest tak jak mowilem .. ; D. Były problemy to olali już to i dorobili tylko IS na chwile. utrzepali za dedyka plus pare zl dla admina i Koniec.

Pozdro ;***. Jak odpala to tylko znow dla Is i tak w kolko, tyle ze teraz to tu 30 osob bedzie gralo

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

To Było pewne ze nic z tego serwera nie bedzie od paczatku zapowiadal sie jak jakies zadkie gowno

<embed src="http://wymianabanerow.pl/banner_builder/banners/160x600.swf?copy1=Wszystko+na+telefony&body1=Darmowe+gry&copy2=Darmowe+aplikacje&body2=Mi%C5%82a+atmosfera&copy3=Zapraszamy&body3=Szukam+moderator%C3%B3w&copy4=Darmowe+filmy&body4=Zarejestruj+sie&ctacopy=Zarejestruj+sie+&sharevar=1&shareurl=link+do+Twojego+programu+partnerskiego...&afflink=http%3A%2F%2Fgsm-fan.com.pl&colorp=5&patternp=3&texturep=7&ctap=3&ovp1=2&ovp2=&ovp3=&ovp4=&ovp5=&ovp6=&ovp7=&ovp8=&ovp9=&ovp10=&ovp11=&ovp12=&ovp13=&ovp14=&ovp15=2&ovp16=&ovp17=2&ovp18=&ovp19=&anip1=&anip2=&anip3=&anip4=2&anip5=&anip6=&anip7=&anip8=&anip9=2" quality="high" bgcolor="#FFF" width="160" height="600" name="250x250" align="middle"  allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" />

Opublikowano

Skoro serwer OFF 4 ever to po chu* ta reklama?? Jakby inny serw padl do od razu reklama w kosz by poszłaa. A tu Serwer od pewnego czasu nie działa stronka ani nic a reklama jest i do tego niedługo będzie mieć 60 stron...

Opublikowano

@up to po chooj je dodaajesz?

@

serwer padł, do zamknięcia ;d

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

No to panowie czekamy na 2k online na Evonisie ! ;]

Wysyłajcie na start po 543543 sms`ów aby admin miał motywacje : D

Osobiśćie nigdy nie wysłałem jeszcze smsa na SMY na privy ale na evonis wysle.

Licze że nie będzie to taki niewypał jak evenye.

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Informuje iz ta sprawa trafia na policje nie po to wydalem 14zl:) to zwykle wyludzanie:)

nic im nie zrobisz to nie jest wyludzanie !!! czy ktos kaze ci wysylac esa ? bylo nawet w regulaminie...

DAJ +

Opublikowano

Wiecie co mnie najbardziej interesuje i zaciekawia na evonis?? W każdej profesji jeden nowy skill. To mnie najbardziej ciekawi. Jak on wygląda co daje itp itd. I ciekawe czy to w ogole prawda.

Opublikowano

Tak to prawda... i po drugie większego problemu nie robi dodanie takiego skilla.. Po 2 to nie dyskusja o Evonis tylko o Evenye więc nie offtopujcie.

Bolerov1.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Dostajesz minusa za granie w tibie

Dostajesz warna za głupi spam.

Top@ Spokój. Czekać na wypowiedź GA

Opublikowano

@up i co znowu byś eska wysłał jak reszta? pisałem w w dyskusji o Evenye ,że GA teraz tylko czeka aż wyjdzie na zero i sobie odpuści to wy jak zawsze swoje^^ otworzy znowu i było by to samo dzieci znowu wyślą sms-a i z płaczem na forum.

po prostu zrobili ludzi w chuja inaczej tego nazwać nie można , można jedynie zauważyć ,żę to w końcu GA inwestował i to on podejmował ryzyko...

Opublikowano

Hmm. i cóż na mnie przypadło napisać to.

A więc chciałem was poinformować że Azprime znany jako Sanuyem zadecydował o zamknięciu serwera. Ktoś się po prostu uwziął na nas. Podobna sytuacja miała miejsce na anime, tam też z tego co wiem z tych powodów Off.

Hmm nasza historia jest długa, troche zamętu wpadło przez to na forum łącznie z rekordem online. W imieniu Teamu Evenye przepraszam za to zajście, przybyliśmy, zobaczyliśmy, zakończyliśmy. Evenye v2 [ bo v1 nie ujrzało publikacji na mpc] padło. Taki los, że czasami ktoś postawi sobie za cel coś zniszczyć. Nie owijając w bawełne zostaliśmy atakowani nie raz, azprime juz zrezygnował bo to nie ma sensu. Nowego serwera nie chcemy otwierać bo to bez sensu. Przekonaliśmy się że prowadzenie serwera to dużo roboty, codzienny stres i wiele wiele innych.

Szczerze teraz ja was przepraszam, może dla niektórych byłem nie miły itp ale byłem podminowany tym trochę.

Serwer to dużo roboty i ogarniania o czym się przekonałem.

Pozdrawiam Joaquin Phoenix

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...