Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak czytałem na początku , że co będzie na serwie to myślałem , że to będzie najlepszy priv jaki kiedykolwiek powstał, a wypuścili go za miesiąć szybciej.

matjes4.png

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nie potrafia dobrze ogarnac to tak sie dzieje... Nie rozumiem po co to zapowiadac serwer i wypuszczac serwer ktory nie jest do konca zrobiony. Zamiast pisac bzdurne tematy jaki to evenye nie bedzie , mogliby w tym czas cos zrobic bo licza sie czyny a nie kretynski temat na forum ktory tak naprawde nie wypalil. Dla osob ktore sa w tym calym teamie tego serwera , polecam pierw zrobic pozniej pisac =) A jak nie potrafi sie robic to wcale nic nie robic tak jak ja : ) Nie potrafie to sie za to nie zabieram i dla niektorych polecam to samo zrobic : )

Z całym szacunkiem ale to po co piszesz skoro nie umiesz ? Aby zrozumieć to co napisałeś trzeba rozkminiać pół godziny...

No ale masz rację : )

This server sucks : (

Przepraszam fanów tego servera.

SGameMaster Insomnia

GameMaster N-metin

GameMaster VitaliaMt2

Czekam na dalsze propozycje

avatar205773_6.gif?coremetrics=gemius.

Tiveria

Królestwo - Shinsoo

Gildia - ......

Nick - **********

LvL - 53 - Zbieram na eq

Profesja : Dagger

Opublikowano

Z całym szacunkiem ale to po co piszesz skoro nie umiesz ? Aby zrozumieć to co napisałeś trzeba rozkminiać pół godziny...

No ale masz rację : )

This server sucks : (

Przepraszam fanów tego servera.

Nie wiem czemu pol godziny bo naprawde nie widze tam nic trudnego do odczytania. Chodzilo mi tylko o to - Nie potrafisz tego? Nie zabieraj sie za to. Ja nie potrafie stawiac serwerow? No to cholera jasna nie robie serwerow... Oni w miare cos potrafia ale zrobili duzy blad ze otworzyli serwer w wigilie... Bo serwer ma tyle bugow itp ze naprawda tego zajmie im do wielkanocy i to wtedy powinni wypuscic serwer w 100% ogarniety.

Opublikowano

strata czasu na ten server juz tam gra tylko 200 osob i duzo ludzi ma racje ze nie gra tak jak ja. Team nieogarniety jednym słowem server "dupa".......

Polecam gre na evonis... Ten serwer to naprawde 1 wielki niedopracowany projekt...

Opublikowano

Dziekuje za taki super serwer gdzie sie gra ponad 2k minut i nic sie z tego nie ma bo 'pro' team robi cofke do 0! Przypomina mi to stary Metin5... Z tego samego powodu przestalem tam grac. Stracilem moja sure nie powiem ze byla jakas pro ale dalo sie nia grac, a musze przyznac ze czasu na dropienie bonow stracilem dosc duzo... No nic tak jak juz chyba duzo osob z Evenye juz powiedzialo ida na Evonis i ja z moimi 4 kumplami z rl i chyba cala gildia zrobimy tak samo;] Wiec zegnam serwer i kilku fajnych (naprawde spoko graczy) z tego serwa...

Opublikowano

Dziekuje za taki super serwer gdzie sie gra ponad 2k minut i nic sie z tego nie ma bo 'pro' team robi cofke do 0! Przypomina mi to stary Metin5... Z tego samego powodu przestalem tam grac. Stracilem moja sure nie powiem ze byla jakas pro ale dalo sie nia grac, a musze przyznac ze czasu na dropienie bonow stracilem dosc duzo... No nic tak jak juz chyba duzo osob z Evenye juz powiedzialo ida na Evonis i ja z moimi 4 kumplami z rl i chyba cala gildia zrobimy tak samo;] Wiec zegnam serwer i kilku fajnych (naprawde spoko graczy) z tego serwa...

Dokładnie. Ludzie się namęczą, włożą wkład w grę, czas na robienie eq= expienie pare godzin dziennie. I co z tego wyszło? Nic! Ponieważ team zrobił cofkę, która prowadzi do epoki lodowcowej. Nie wiem jak można w to grać. Ja osobiście uważam że lepiej jest grać na dopracowanych serwerach, które są już w 100% ukończone. Wypuścili tylko dlatego, aby rang nie utracić, a skoro projekt okazał się klapą, to i tak je stracili. Więcej słów już nie mam w tej sprawie, koniec.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Server dla mnie juz padł.

Konta nie istnieja ...

Bo wyskakuje kazdemu na servie kto sie lognie Nieprawidłowy login lub hasło.

Strona padła. IS Zbugowany co jeszcze. ?

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

baza danych serwera padla?konto nie istnieje

a na stronie serwera "nie można się połączyć z bazą danych"

Rozumiem że po kontach?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Pozdro :/

We czwartek alll z serwera idziemy na Evonis moze on bedzie lepszy

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Server dla mnie juz padł.

Konta nie istnieja ...

Bo wyskakuje kazdemu na servie kto sie lognie Nieprawidłowy login lub hasło.

Strona padła. IS Zbugowany co jeszcze. ?

A chuj wie czy baza padła - dzisiaj o 16 było all normalnie tylko że konta skasowane all od nowa

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

A chuj wie czy baza padła - dzisiaj o 16 było all normalnie tylko że konta skasowane all od nowa

A u mnie pisze ze nieprawidłowa nazwa konta lub hasło !

żąlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Gm oddawaj konta albo kase.Tyle osób kupilo sm i to nie mało a tu konta nie istnija.Bardzo prosze jakiegos gm o wypowiedzenie się chyba ze jest cykorem i sie boji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OMFG KAZAL WAM KTOS USUWAĆ MI SYGNE?

Are You Kidding Me?

Opublikowano

Juz po servie nie rozumiecie ?

Serv był nastawiony na kase.

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

Dokładnie włączyli na 24h zeby frajerzy kupili SM, po to aby jkaska sie zwróciła. Szumne zapowiedzi, a co z tego wyszło wielkie G. Jak ktoś gdzieś juz wspomnial : " wdepnąłem w gówno" = "wdępnąłem w EVENYE" POzdrawiam gorąco najbardziej ogarniety team.

Opublikowano

cioty robilem boja cala noc i juz mialem dostac tera a tu co frajerzy ci co kupili sm radze dac sprawe do sadu i jescze jak ktos ma screena jak mieli strone kradziona niech tez to da

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...