Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Mounthains Ty naprawde mysliz że któryś z tych GejMajsterów coś napisze w tym temacie?

haha !

sygnaturana.jpg

<a href="http://www.glitter-graphics.com" style="text-decoration: none"><font color=#ff0000>G</font><font color=#eb3a13>i</font><font color=#d77127>e</font><font color=#c4a23a>e</font><font color=#b0cb4e>R</font><font color=#9ce962>U</font><font color=#89fa75>B</font><font color=#75fe89>a</font><font color=#62f59c>e</font><font color=#4edfb0>S</font><font color=#3abcc4>O</font><font color=#2790d7>e</font><font color=#135ceb>N</font></a>

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawdę przeprosiny moim zdaniem szczere... No ale, co zrobicie z ludzim którzy wysłali SMS i stracili kase... Rozumiem 10zł to nie majątek ale, przydało by iść na jakiś kompromis...

Opublikowano

Po co ten temat jest jeszcze otwarty ?Zamknijcie go...

UWAGAEVENIS startuję dziś o 22 !!!!

80384400986636967106.png

Nick:Morandi

Królestwo:CHUNJO

sigex2.jpg

Opublikowano

ogarnijcie się . Umiecie tylko krytykować a założe się ze polowę z was nawet nie stać na takiego serwa. Wiec nie narzekajcie poprostu nie byli doświadczeni chciecli troche popracować i tyle

1308748956-U265478.png

Już wkrótce : )

Opublikowano

ogarnijcie się . Umiecie tylko krytykować a założe się ze polowę z was nawet nie stać na takiego serwa. Wiec nie narzekajcie poprostu nie byli doświadczeni chciecli troche popracować i tyle

Ty z tego co widzę też potrafisz tylko krytykować, krytykując ich.

Tekst typu "polowe was nie stać na takiego serwa" woła o pomstę do nieba. Co chcialeś tym udowodnić?

TanG 86lv MetinPL s17 [Sprzedany]

Gatsu 887lv Triadica v2 [Sprzedany]

Cobanga 86lv Animemt2 [Sprzedany]

36636695.jpg

Opublikowano

Dobra uspokujcie się.. Moderatorze! Zamknij ten temat! Serwer był jednym wielkim niewypałem! Niepotrzebny spam tu jest -,-

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Opublikowano

Modek zamknij ten temat!

Serwer BYL PRO TEAM TAK SAMO LECZ NIESTETY NIE PODOLALI ZYCIE!!

chyba ci się temat pomylił ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

AdiiKee chyba niewiesz co mowisz ... z tym Ze CaM sie staral to potwierdze ale nie LordDragon -_-

Od momentu jak Dragon olaczyl do teamu serwer zaczal padac ... (moje zdanie)

I nie tylko CaM robil (pozdrawiam i udanej 18 ^^ ), bo Silemce naprawde duzo tez robil a o nim sie prawie wogole niemowi ...

Endymion jak masz jakiegos tsa gdzie siedzicie to mi podeslij na pw ;pp

http://www.youtube.com/watch?v=Ab231RgrClo

Z Rapem wyrosłem lecz z Rapu nie wyrosne !!!
Opublikowano

Ja tam dużo na tym serwie nie grałem, nie wiem po co wy traciliście na nim czas ? Co 1 dzień resety (te ostatnie dni) WTF ??

Opublikowano

LordDragon do serwa ratował. Hahahaha... prosze cię tylko że to ja od niego dostałem stalke dla ninji +9 . Własnie jedyny CaM pracował

1308748956-U265478.png

Już wkrótce : )

Opublikowano

Ja również stalkę dla ninji miałem. Wtedy kiedy jakiś GM wyrzucał na invie stalki udało mi się 2 wziąć ^^ A team nic, żadnej cofki. Ale nie jestem pewny czy to LordDragon.

CaM pisał, że coś tam Lord mu pomagał. No i na początku jak Cama nie było to coś tam zrobił zawsze.

reyv1.jpg

Na Privach Posiadam Nicki:

Quarior

Pawel

NeGeD

Sykstus

Czasem Zdarzają Się Inne :)

Obecnie gram na: żadnym privie;x

Rey Mysterio

619

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...