Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje zdanie o serwerze: Serwer może i nie dopracowany , ale mi się podoba mimo że team ma 10- lat. (chociaż migli by dać rekrutacje na new TM). Co prawda przeszkadzają mi te usterki , przerwy techniczne i włamanie ale restarty itp. jest to tylko dla dobra serwa ;P. Wszyscy mówicie że serwer jest denny po pierwszym włamaniu i że jest Gównem itp. ale gdy wystartował znowu to żeście się rzucili jak psy.Wiec moje zdanie jest takie "Serwer is spoko". PZDR.

1308748956-U265478.png

Już wkrótce : )

Opublikowano

Serwer został wykorzystany pod wpływem Item shop z tego powody Nie polecam,i to nie wszystko na serwie występują same bugi...itd.

Opublikowano

Wiec wbij na forum jak mozesz i masz w 1 temacie all ludzi co maja z tego powodu bana mam nadzieje ze dzis ub dostane to wbije troche

42421797.jpg

Opublikowano

Nie to że cie nie lubię ale przerażają mnie 10-14 latki na posadzie GM których podanie pisał starszy brat. Wiem że jesteś może i dobry w ulepszaniu/naprawianiu serwa ale jeśli masz 10-14 lat radziłbym ci się z TM wypisać

1308748956-U265478.png

Już wkrótce : )

Opublikowano

A moze moje konto zostanie odbanowane

Stracilem caly dzien,moglem ulepszyc bojowy na +6,7 zdobyc boga i przez was tego nie mam

Nick:Netrodal

To juz ostatnia moja prosba,napisze jeszcze u was na forum i koniec prosb i zaczniemy inne radykalne srodki

sstwc.jpg

Opublikowano

Wszystkie konta zostaly odblokowane ponad 400 kont zostalo zablokowanych.

Dzisiaj zostanie wprowadzona nowa prezentacja serwera. Na MPCforum , bardziej uporzadkowana, zawierajaca wiecej wiedzy nt. serwera

Opublikowano

@Joaquin Phoenix

A odbanujecie konta które zostały zbanowane za nic?jeśli tak to jeszcze mogę zagrać..

@Edit

Konta zostaly odbanowane.. bynajmniej moje:d

Jeszcze jedną szansę ode mnie macie:D

graphic.png

Opublikowano

Zamykam na życzenie.

Na czyje życzenie ? Admina? GM? Uzasadnienie ? Dlaczego temat wylądował w koszu po zamknięciu ? MMT moderuje metinem ?

Pozdrawiam,

Opublikowano

LOL zdobyłem stalke dla woja a jakieś dzieci neo zaczeły gadać że ich okradłem czy coś w tym stylu pff... pierdole ten serwer same dzieciaki neo tam graja

Opublikowano

serv to jedne wielkie gowno jakbym kurwa chcial eq +0 i takie raty to bym na pl polazl privy sa do zrelaksowania sie do osiagneicia tego co na PL trudne dziekuje dobranoc !

Opublikowano

Na czyje życzenie ? Admina? GM? Uzasadnienie ? Dlaczego temat wylądował w koszu po zamknięciu ? MMT moderuje metinem ?

Pozdrawiam,

Na życzenie autora tematu. ; )

Nevermind.

1321896841-U198706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...