Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak... Niestety cały serwer jest jednym wielkim śmiechem. Gdy jeszcze była stara strona serwera pisało, że 3 CH są online z czego jednak tylko dwa mało tego!- zostało pod tym dopisane, że na serwerze gra ponad 2000 osób z czego jednak w miastach było widać po czterech ludzi.... Nie wiem błąd strony? No nie wiem, bo jak wytłumaczyć możemy te statusy : )

11573538277329494069.gif

Opublikowano

to dziala jeszcze ten serwer?

nie spodziewalem sie.

to jak mnie denerwujesz przechodzi ludzkie granice... poczekaj no tylko na swój evonis... już nie będę pisał reszty.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Joaq, jedyny błąd jaki popełniliście to wypuszczenie serwera kiedy nie był gotowy, skoro kokosz razem z Mou wyznaczyli Wam termin to trzeba było oddać rangę na forum, a nie wypuszczać gówniany produkt. Piszesz, że serwer Merkona też może mieć problemy, z tego co widzę, to się na to nie zapowiada, questa na wierzchowca, który został ukazany nie widziałem na żadnym innym polskim privie, a Evenye nie wiem co ma do zaproponowania poza ilością mięcha.

Endymion, piszesz, ze nie widzisz eskpertów - a skąd masz informacje na temat tego kto w ich teamie jest oprócz fifolskiego oraz Merkona ? Wiesz na co ich stać ? Raczej nie, to się nie wypowiadaj na ich temat, taka rada.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Joaq, jedyny błąd jaki popełniliście to wypuszczenie serwera kiedy nie był gotowy, skoro kokosz razem z Mou wyznaczyli Wam termin to trzeba było oddać rangę na forum, a nie wypuszczać gówniany produkt. Piszesz, że serwer Merkona też może mieć problemy, z tego co widzę, to się na to nie zapowiada, questa na wierzchowca, który został ukazany nie widziałem na żadnym innym polskim privie, a Evenye nie wiem co ma do zaproponowania poza ilością mięcha.

Endymion, piszesz, ze nie widzisz eskpertów - a skąd masz informacje na temat tego kto w ich teamie jest oprócz fifolskiego oraz Merkona ? Wiesz na co ich stać ? Raczej nie, to się nie wypowiadaj na ich temat, taka rada.

Co do słów endymiona to puść je mimo uszu.

Hmm... być może tak było.

Ja mam dość. Nie wypowiadam się w tym temacie.

Jest jak jest. Każdy serwer miał wlamki a anime już ma tego po dziurki w nosie. [ znam tylko jeden który nie miał ]

Pozdrawiam

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Oj Endymionie, na bank byś się pochwalił, a ekspertów wiem, że nie macie bo jest jak jest i temu się nie da zaprzeczyć.

Serwer na pierwszy rzut oka wygląda nieźle, ale patrząc po zapowiedziach, że exp będzie ala PL tylko troszkę większy to już jest jedno kłamstwo, a i tak serwer mimo tych usprawnień, które są wprowadzane teraz nie powala. Cóż, pracujcie, jeśli się Wam jeszcze chce ;>

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie ujmując Wam chłopaki. Moim zdaniem użytkownicy mają gdzieś kto jest w teamie. ważne jest to, aby serwer został sprawdzony przed uruchomieniem i żeby dostali dobry produkt. Nie gram w m2, nie zamierzam też w najbliższej przyszłości grać. Na mpc nie uciekamy od trudnych tematów, nie zamykamy tematów niewygodnych i na Waszym miejscu skorzystałbym z tej szansy, aby poprawić rzeczy, które u Was leżą.

Pozdr.

Opublikowano

Nic nie padło, gram od godzin południowych do teraz. Serwer jest fajny i zachęcam do gry na nim.

h65xnex.png

Opublikowano

Serwer jednak zjebany ga cam czy jak ten maly chujek robilem sobie fms bodziem zrobil res i mi znikl jak mu napisalem ze przez jego reset fms mi znikl to napisal ze to moja wina ze fms sciagam ... dziecko neo jak ktos chce to dam ss

Opublikowano

Serwer jednak zjebany ga cam czy jak ten maly chujek robilem sobie fms bodziem zrobil res i mi znikl jak mu napisalem ze przez jego reset fms mi znikl to napisal ze to moja wina ze fms sciagam ... dziecko neo jak ktos chce to dam ss

Napisz na emaila: [email protected]

To się z tobą skontaktuje ;] Tylko wiesz ja na PL'u też mogę powiedzieć że mi rib znikł +6 sr 40%.

Gdybyśmy tak mieli wierzyć każdemu to każdy by miał eq +9.

Musisz też nas zrozumieć, wielu brakuje empatii.

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Endymion_ czyzby w twoich wypowiedziach pojawila sie zazdrosc i zawisc? Fakt ze wam serwer sie nie udal nie znaczy bys ublizal ekipie Merkona jeszcze przed startem ich serwa...nikogo tu nie bronie bo Oni moga podzielic wasz los czego osobiscie im nie zycze ale Twoje wypowiedzi staly sie dziecinne... lepiej sie zamij tym co najlepiej potrafisz...a co do serwera zapowiadal sie ciekawie ale odrzucily mnie wasze obietnice ktore nie zostaly w wiekszosci spelnione a ja lubie i szanuje ludzi ktorzy dotrzymuja slowa...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak dla mnie po wszystkich 1 dniowych przerwach jest to dla mnie bardzo dobry serwer! +++ dla Evenye ode mnie!

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na poczatku serw zapowiadal sie extra, a potem po serwie latały dzeci z rzeczami z NaviCata.

Moze teraz juz wszystko na tym serwie wporzadku ale i tak nie bede gral.

1345638451-U717477.gif

Nick w grze : RapiD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...