Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za 2 lata, dobranoc.

Można minusować, właśnie - zbieram =)

@Topic serwer dno dno dno dno ...

Nawet klienta zrobić nie umieją, żenada !

Opublikowano

Haha team chyba banuje w jakiś sposób sprawdzając osoby łączące sie do serwa przez moda 75 banów przybyło w 10 min ^^

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

WEŹCIE DOSTALEM BANA ZA NIC . WSZEDLEM SOBIE NA CH3 BYLEM W DOLINIE... OK ZALOGOWALEM SIE KICKNELO MNIE PISUJE ID KONTA OK WBISALEM I TU NAGLE JEST NAPISAN TWOJE KONTOJEST ZABLOKOWANE NICK HuLiGaN PRZYSIEGAM NIC NIE MAM SPRAWDZCIE MNIE!

Czekam na Najlepszy Serwer w Polsce AgoraMt2 Serdecznie Zapraszam . RaJzeR

http://www.mpcforum.pl/topic/382380-zapowiedzagoramt2/

Opublikowano

Gz. Expilem w v1 nagle loglo i ban. Nie polecam niewiem co oni tam maja czy skrypt co w logach szuka hackerów czy jakis niedo****ny gm daje te bany. Nie polecam bo bana dostaniecie za free jak 3/4 serwera.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Gz. Expilem w v1 nagle loglo i ban. Nie polecam niewiem co oni tam maja czy skrypt co w logach szuka hackerów czy jakis niedo****ny gm daje te bany. Nie polecam bo bana dostaniecie za free jak 3/4 serwera.

Tez dostalem bana za fre.... expilem sobie w dolinie na ch3 wylogowalo mnie i ban!!! moj nick HuLiGaN

Czekam na Najlepszy Serwer w Polsce AgoraMt2 Serdecznie Zapraszam . RaJzeR

http://www.mpcforum.pl/topic/382380-zapowiedzagoramt2/

Opublikowano

Panowie pozdro dla tego serwera:***

Jechałem sobie ostro, nagle kick patrze a tu ban. Za nic kurwa!!

Administarcjo serwera, zapewniliście sobie wlaśnie rozpierdalanie serwera 1hk przezemnie i kolegów!

Panowie, wbijamy wszyscy o 13:30 do m1 na 1hk!!! Wywalamy yangi i rozpierdalamy cale m1

Sry za wulgi ..

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Ahahahahahaahaha, nie moge z tego teamu ;** hahaha

80384400986636967106.png

Nick: Zabrzan

Profesja: Wojownik Body

Królestwo: Jinno

Lvl: 1+

49009084743332978664.png

9adc2b66942ff0dfra1pq2c.gif

Opublikowano

kazdy tak ma up ten sever tak im sie jeb ze masakra padnie albo ktos sie wkradl i cos poprzestawial

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

mam to samo, i 15 innych osob, ban za darmo po resecie, a GM twierdzi ze gramy na kamer modzie czy cos;x mimo ze kazdy z nas na kliencie gral^^ , nie radza sobie

ale jesli odbanuja nas to ok, zwroce im honor, jesli do wieczora nie bedzie unbana to zrobimy im odpowiednia reklame

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Heh... wbiłem 20min temu zobaczyć ten serwer i już dostałem BANA:) dobre:)

Ide do siebie. Jak ktos coś chce to GG 23141856 i nie pisać mi tu na PW bo i tak tego nie czytam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...