Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja co mam powiedziec

65lvl poszedl w pizdu,bojowy miecz+4 kurwa i zrobilem sobie wkoncu eq:(

350defa i 9,5k hp eq warte z 20kk i chuja pizdu... dostalem bana bo jakies zlamas mowil ze expie z itemkami na navi...A JA EXPILEM W SWIATYNI,poszlem dropic na parter do dt i wylogowuje mnie i pisze ,,Twoje Konto Zostalo Zablokowane''JEBNIETY SERW

sstwc.jpg

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czekam na evios ten evenye to jakis jeb server niedorobiony

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

A ja co mam powiedziec65lvl poszedl w pizdu,bojowy miecz+4 kurwa i zrobilem sobie wkoncu eq:(350defa i 9,5k hp eq warte z 20kk i chuja pizdu... dostalem bana bo jakies zlamas mowil ze expie z itemkami na navi...A JA EXPILEM W SWIATYNI,poszlem dropic na parter do dt i wylogowuje mnie i pisze ,,Twoje Konto Zostalo Zablokowane''JEBNIETY SERW

najlepsze jest to ze na bugu yang mozna sie bylo dorobic 100kk + a placzesz za 20 ... po co wy tu w ogole gracie to ja nie ogarniam tego...

Opublikowano

quest na 10 lvl jest bugniety (ten z watrobami wilka ). Dostaje sie bodzia i 500k zamiast 50k .na godzine okolo 10kk mozna zarobic + 20 bodzi .dziekuje pozdrawiam

Opublikowano

Tego już za dużo.. Tydzień czekania..

co chwile offki,

znikające itemy przy resetach,

niesłuszne bany..

kradziona strona,

drop robiony trzy dni..

zbugowane questy..

3 osoby zaangażowane w server .. reszta teamu olewa.

eq z navi .. nadal jest ;]

niezgrany team =.=

To tylko krótkie wprowadzenie dla tych co chcieli by grać na tym serverze =D

EMPTY :C

Opublikowano

serwa nie polecam, dzis 20-30 graczy dostala bana za buga... a gmowie na sile wciskaja jakies wymowki by nas splawic... resety sa na porzadku dziennym, serwer od premiery narazie byl wiecej off niz on

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

haha widze LordDragon w teamie bez komentarza hahahahahahahahahahah ;D

Sam nie wiem co wy się tak na to gówno napalacie jak ono swobodnie 3 dni nie postoji.

Jedyne co zachęca do gry to drop z metków,nic więcej

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Widze nawet gm zbanowany na liście banów ;D

Niema to jak pełen profesjonalizm a tak na serio to 100% większy profesjonalizm ze strony teamu jest na zwyklych hamachi ;d

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

doslownie joakin czy jakos tak zbanowany asparte zbanowany

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

Asparte

*

* Mistrz Gry

* PipPipPip

* Add as Friend

* PM this member

* Group: Mistrz Gry

* LocationSuwałki

Posted Today, 04:28 PM

Ten kto ma dostęp do SQl, a ja nie wiem kto.

omg nawet nie wiem kto ma sql dostep lol

Opublikowano

Pozamykajcie ryje co?

Strona kradziona? Teraz setki serwerów taką mają.

Shogun, rób se wjazd skoro nie masz nic innego do roboty. Szacunku tym nie zdobędziesz, a inteligencji też Ci nie przybędzie.

Na razie tyle ode mnie, dość mam tych komentarzy dzieciaków które albo coś spaliły albo dostały bana.

Serwer się troszkę ogarnął i teraz nawet fajnie się gra...

1292102632u115053.png

Opublikowano

zobaczymy czy tak bedziesz gadal jak stracisz wiecej czasu na gre i bana chycisz

Opublikowano

@Underactive

Chciałeś być śmieszny? Nie jesteś...

@Topic

Server już powoli ogarnięty i fajnie się gra.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Mam problem z clientem. Jak patcher sie zpatchuje naciskam rozpocznij gre i.. nic sie nie dzieje to okienko znika a gra sie nie wlancza...

Robilem tak jak ktos na 2 stronie napisal

1. Ściągacie klienta Evenye,

2. Patchujecie, jeżeli są pytajniki lub błąd LOG to usuwamy pliki w pack : root, Evenye, evenye1

3. Włączamy patchera i gramy.

to tez nie pomaga licze na pomoc ;]

Opublikowano

Server zrobiony typowo pod zarobek pewnie postoi miesiąc udało by im się to gdyby troszkę pomyśleli bo jakby all im wyszło to by mieli taką kasę ze szok na servie lekko grało by z 1k osob +

Opublikowano

wiecie co mnie rozsmieszylo najbardziej?

@Underactive

Chciałeś być śmieszny? Nie jesteś...

@Topic

Server już powoli ogarnięty i fajnie się gra.

80384400986636967106.png

Opublikowano

@Blanco

Mnie też to śmieszy ^^

@Topic

Fajnie, że Azprime ma teraz bana na MPCForum, właściwie to się nie dziwię, bo ten serwer to zupełne gówno, które miało reprezentować tak świetne forum...

Ja dostałem bana za to, że napisałem, że serwer zupełna porażka i GM'owie nie potrafią ogarnąć serwer!

Ehh... Gdyby te 10 osób (wszystkie) robiło coś chociaż nad jedną rzeczą to byśmy mieli po 4k osób na serwie zawsze ...

;)

Opublikowano

Eq z navi caly czas jest.Bana za nic dzis dostalem ,a gm pisze ze nic z tym nie moze zrobic.Takiego nie ogarnietego teamu jeszcze nigdzie nie widzialem a sporo gram juz w metka .

42421797.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...