Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odbanowalem was obu:)

Ale wieczorem już nie popuszczę.

Jaquin jak mozna to odblokuj moje id konta i dodajesz 1 2 3 czyli po......ta1 bo na te all logalem zeby eq wziasc

sry za spam ale masz zapelniona skrzynke

Opublikowano

Joaq jak wygląda sytuacja z itemami z navi, dropem czy tym łowcą ? Bo nie wiem czy zaczynać ;x

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ok.. czekam

Zege nie dziala bo musisz zrobic tak rozpakowywujesz clienta potem naciskasz na patcher to sie pathuje czy co tam i odpalasz ch1 tylko dzala

Jaquin odbanuj reszte kont jak mozesz tez za moda moje jak masz moje id to dodajesz 1, 2, 3 bo na pw masz zapelniona skrzynke

Opublikowano

Jest ok ale nie ukrywam że jest coś do poprawy.

Klient + usuwasz pliki root + nowy patcher. Gdzieś na początku stron był podany link.

Z resztą zaraz wam podam.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

A ja mam pytanie,dotyczace mojego bana...

Poniewaz jak wiadomo dosyc duzo ludzi twierdzilo ze mam eq z navi

Ok,mialem wyjebane i wgl ale gdy dropilem sobie w dt na parterze loglem po pol godzinie dropu,kilka bodzi i itemkow

I pisze ,,twoje konto zostalo zablokowane'' ta postac to nie jest cos co moglo by tak se pojsc ot tak,mialem juz naszykowany bojowy ktorego chcialem wkuc na +6

Mialem sprzedawce na boga,spieprzyliscie serwer i ja ide na serw Merkona...

A i Kuba non stop spamil ze mam mieczyk navi a sam widzialem jak biegal z takim mieczykiem

Sa przypuscienia ze to drop Honzo ale to tylko przypusczenia...

Nawet ludzie nie moga wbic 65lvl bo bana za to dostaja,czy sa chociaz dowody na to ze mam miecyk +9 z full bonami??

sstwc.jpg

Opublikowano

Powie mi ktoś jak wbić? Hmmm?

Jest ponad 100 osób online w tej chwili i wszyscy niby grają a ja jakoś wbić nie mogę.

Mam klient, który najpierw był spatchowany, a później wkleiłem do niego ten bugix czy tam coś... i nie działa.

Co zrobić?

Pełno ludzi którzy wbili jest w tym temacie ale widzę że im ciężko... a admin nie łaskaw odpowiedzieć tzn GM, GA czy HA.

1292102632u115053.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...