Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorry ze to napisze ale napisze ...

ale z was adminow lamusy ze do tej pory nie uruchomiliscie wlasciwej domeny tylko jest jakis hostingxxxxx.az.pl

kto to zapamieta ?

uruchomienie domeny to max 24 h tymczasem widac ze nie kontrolujecie odpowiednio serwera, bo nawet zalozenie domeny jest dla was problemem , nie pisze tego zlosliwie tylko stwierdzam co jest.

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam mały pomysł na stronę.

dodajcie tam gdzie puste linki typu:

http://hosting1592123.az.pl/Nowa/Kiedys%20bedzie

taki kod:

<center><h4>Strona w remoncie</h1></center>

Wg. mnie jakoś estetyczniej wygląda

Opublikowano

sorry ze to napisze ale napisze ...

ale z was adminow lamusy ze do tej pory nie uruchomiliscie wlasciwej domeny tylko jest jakis hostingxxxxx.az.pl

kto to zapamieta ?

uruchomienie domeny to max 24 h tymczasem widac ze nie kontrolujecie odpowiednio serwera, bo nawet zalozenie domeny jest dla was problemem , nie pisze tego zlosliwie tylko stwierdzam co jest.

http://www.evenye.tk/

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Chciałbym powiedzieć coś. Wchodze pewnego dnia na mpc patrze a tam temat że team mpc robi serwa myśle kurde super serw będzie po opisie i myśle sobie może w końcu będzie dopracowany serwer bez żadnych błędów bo przyszło mi do głowy że team mpc to nie byle kto. A tutaj widze że amatorzy są lepsi w robieniu serwów. A może i Wy jesteście amatorami?? No nie wiem. Dla mnie wzorem do naśladowania w robieniu serwów i NIE AMATOREM jest Ary. Jego serwy są najlepsze. Gdyby jeszcze większy exp. Ogarnijcie sie. Dla mnie jesteście zwykłymi dziećmi bez umiejętności. Chociaż było zrobić tego serwa i dopiero go reklamować. Pewnie teraz wile ludzi mnie zjedzie że po co sie udzielam. Po prostu mówie co myśle. Dziękuje za uwage:) Pozdrawiam Ary mojego Idola i kilku graczy którzy potrafią grać bez hacków i oszustw.

Opublikowano

@Zabrzan..

Ja bym wziął każdego do team, ale ciebie bym nigdy nie wziął do team!!!

Bo my już wiemy co tobie potrafi strzelić do bani.

Kolejny trebusik..

A tak wgl to może zaczelibyście sprawdzać graczy a nie robić zabezpieczenia? bo nawet GF nie potrafi zrobić tego porządnie.. jedyne co dobrze zrobili to, to że DMG nie działa..

@Edit

a tak wgl ten wasz cały "Evonis" też będzie pewnie zbliżony do Evenye..

Choć mogę się mylić bo nie miałem okazji zobaczyć TEAM'u

graphic.png

Opublikowano

@Zabrzan..

Ja bym wziął każdego do team, ale ciebie bym nigdy nie wziął do team!!!

Bo my już wiemy co tobie potrafi strzelić do bani.

Kolejny trebusik..

A tak wgl to może zaczelibyście sprawdzać graczy a nie robić zabezpieczenia? bo nawet GF nie potrafi zrobić tego porządnie.. jedyne co dobrze zrobili to, to że DMG nie działa..

@Edit

a tak wgl ten wasz cały "Evonis" też będzie pewnie zbliżony do Evenye..

Choć mogę się mylić bo nie miałem okazji zobaczyć TEAM'u

Co takiego wiesz? Zrobiłem Cos? masz coś do trebusika? Nie umiesz robic nic w privach i innych komentujesz? żałosne.. ;*

80384400986636967106.png

Nick: Zabrzan

Profesja: Wojownik Body

Królestwo: Jinno

Lvl: 1+

49009084743332978664.png

9adc2b66942ff0dfra1pq2c.gif

Budowniczy
Opublikowano

Ja też bym nie dał miecza jakby ktoś do mnie mówił na "Ej", nawet jakbym miał możliwość.

Opublikowano

Jeśli to miał by być server godny zakładki na MPCforum to nie powinno być tych bugów tyle GMów i SGMów i nic nie umiecie zrobić ??? liche pliki nic nie edytowane same gotowce ...

z tą obietnicą nawet 50% nie jest zrobione Strona była ładna skasowaliście i daliście jakąś inną brzydszą Server do Bani bo więcej nie można napisać i nawet nie macie swojej Domeny tylko jakiś hosting......az.pl

Rozumiem że się spieszyliście Kokosz wam Mówił że stracicie rangi jak tego do któregoś dnia nie zrobicie ale bez sensu wypuszczać server który nie jest dokończony lub nie jest to beta ...

Liczyliście tylko na Kase taka jest prawda !!! Wszystko wiem jak było i mówie wam server jest dla kasy a nie jest godzien jej ...

Server Nudny daje 1/10 ... bo się na tyle wysililiście by go opublikować ... i Ustawić ...

393.jpg

Opublikowano

Serwer przereklamowany ! ^^ Trzeba bylo zaczac robic prezentacje jak wszystko ogarniecie : ) Bo pisanie prezentacji rok przed powstaniem serwera na dodatek lipnego raczej graczy nie przyciagnie : )

Opublikowano

To tak zwane nakręcanie ludzi, a potem robienie ich w bambuko. Daliście się nabić w butelkę. Od razu ten cały projekt śmierdział gównem. Teraz wiem że to od noobów z teamu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Kokosz moim zdaniem przegiął troche.Powinien dac wiecej czasu bo naprawde wielka kaszana jest a nie server... nawet na stronce sie zalogowac nie moge.Nie bede grac tam narazie bo strace czas no i pieniadze

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dobra **j z tym.

Wole czekać na EvoniS, niż na to. Niby naprawione, a nawet GM'owie którzy siedzą w temacie nie potrafią odpowiedzieć jak wbić na serwer.

Serwer znając życie pobugowany tak jak wcześniej albo i bardziej. Nie wiem na co ja liczyłem...

1292102632u115053.png

Opublikowano

Boze nie ma cie za co banowac tylko za uzywanie moda .. Wasz client nie dziala a mod jedynie dziala banujcie jak kogos widzicie ze uzywa rzeczy z moda a nie samo uzywanie ob mi akurat client nie dziala sciagam 2 to mi sie po 6 kb sciaga Lex

No teraz mam klienta ale grac od nowa nie bd szkoda pobierania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...