Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam takie pytanie:

Kiedy będzie dostępny IS?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przekładaja te terminy z is, że aż szkoda grac na serwerze, bo obiecują coś , a potem nie dotrzymują słowa.Nie polecam, bo pewnie znów bedą coś obiecywać, a będzie z tego wielkie nic.

matjes4.png

Opublikowano

Nie polecam gry na tym serwerze jest tak do dupy że on nigdy nie powinien powstać team to jakieś zasrane dzieci po co za coś się biorą jak zrobić nie umieją aż dalej nie chce mi się gadać bo to jest ŻAŁOSNE

piotr662.png

progskeet-banner.jpg

NIE PRZERABIAM KONSOL PS3!!!!

Opublikowano

A ja mam takie pytanie:

Kiedy będzie dostępny IS?

Miał byc kilka dni temu o 12 , ale jak widac team ogarnia jak nikt inny.

Ciągłe offy i poprawki mnie irytują , dlatego tam nie gram-.-.

@Edit

Tak dzieci , poproszę jeszcze ze 100 minuskow , dobrze wam to zrobi , a mnie i tak to nie interesuje .

Opublikowano

Mam problem

Pobieranie pliku: channel.inf

Sprawdzanie pliku: channel.inf

Pobieranie pliku: 2010ClientHelper.dll

Sprawdzanie pliku: 2010ClientHelper.dll

Trwa sprawdzanie plików...

To samo. Te forum nie działa nawet jak mam konto wyjaśnij mi ktoś tu. Dam coś w grze i + !!!

Opublikowano

serwer całkowicie zjechany.. wszystko bylo by OK jakby nie team. Jak mozna is robic przez pare dni??

Tyle osob w team a nic nie robia ; ) oprocz obiecywania

Odradzam gry na tym serwerze ; )

I teraz pewnie bede zminosowany za prawde; )

Pozdro

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Opublikowano

W ciagu 24H serwer padnie ponownie czego jestem w 99% pewien. Powiedzcie mi tylko czy macie jeszcze tego TeamSpeaka bo sie dostac nie mozna : D

Opublikowano

demon zobaczymy ; D

tam przynajmniej caly team sie zna na rzeczy a na waszym ? Tylko CaM ogarnia serwer ; )

Jakby nie on dawno juz by byl off 4ever; D

edit. Dziekuje za minusiki ; 0

Zbieram +`siki

Opublikowano

Dokładnie tak. Nie, żebym źle życzył Evonis, ale nikt nie powiedział, że im musi się udać. Przed Evenye też tak było, że pro team na pewno sobie z all poradzą. Teraz na Evonis mówicie tak samo. Co będzie to będzie, na Evenye grać się da i to coraz normalniej.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Endymion wiem... Z niebieskiej i fioletowej... ponad 100 takowych otwartych i po 400 szt błogosławieństwa życia i many a przepustki zero.... Dlatego chcę wydać hajs na IS i kupić przepustki będę waszym potencjalnym klientem więc się spieszcie

Opublikowano

Endymion ja mam tak samo jak na Vanq mialem 2eq tych szkat co z tego droplo sam syf 0 przepustek zróbcie zeby z kazdej lecialo. @edit off serwer bo cos mi nie idzie ?

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Do której ten restart będzie ???? Serwer polecam grać się da atmosfera fajna lecz spam nie do ogarniecia

1308748956-U265478.png

Już wkrótce : )

Opublikowano

dino twoja wypowiedz jest do mnie skierowana?

Jesli tak to ja juz im raz czy nawet dwa razy uwierzylem ; ) jak polowa osob;P

I sie przejechalem ostro ; )

trzeci raz nie mam zamiaru

Zbieram +`siki

Opublikowano

Szczerze.. server znacznie zmienił się od ostatniego czasu.. Do teamu doszedł nowy członek, który całkiem nieźle... ogarnia:P odpisuje na każdą wiadomość.. cały czas stawia sobie nowe zadania.. i co najlepsze wywiązuje się z nich.

Co tutaj więcej pisać, w reklamie wszystko zawarte.. Bardzo mi się podoba drop szkat z metków, nie trzeba być uzależnionym od IS. Ciężko jest wylosować dobre bony w itemach, ale gdy już to uczynisz masz większą satysfakcję;p

Drop .. bardzo dobry ;p..

Polecam! Bardzo dobry hardzik

EMPTY :C

Opublikowano

U was tez server off? I tez wam forum cos nie dziala??

Server ON.

Forum działa po zarejestrowaniu się.

A mi znowu rejestracja do gry nie działa...

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

SYGNATURA AKTUALIZOWANA NA BIEŻĄCO

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...