Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taa is chcialbys jak oni serwa nie potrafia zabezpieczyc ;] Hah Navi uruchomil serwa i porozdawal itemki ;] Nie ma co w huj zabezpieczenia

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko czemu najpierw wszyscy krzycza "Serwer dla kasy!!!", a potem placza, ze nie ma ISu. "Bez ISu nie ma gry" Hipokryci...

Co do serwera widac, ze niektorzy sie staraja np LordDragon. Zarywa dla serwera nocki czesto jest w grze. GM z takim zaangazowaniem to skarb. Niestety jednak cos nie trybi. Jedno mowia drugie wychodzi. Moze naprawde brakuje umiejetnosci. Ja osobiscie zaczekam poki nie wyjdzie Eleonor. Jezeli sie poprawia zostaje, jezeli nie to wiadomo...

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Opublikowano

kiedy bendzie on? btw szczerze wam powiem ze is nie powino nawet byc bo praktycznie all dropi z szkatulek ktore wylatuja z metkow.

hard polega na tym ze nie masz czegos +9 po 2 godz gry tylko zeby zdobyc ta rzecz zdobyc ulepszacze i ulepszac

moim zdaniem serwer jest dobry ale naprawcie drop,lowce i kowala!

Opublikowano

Agniecha ogarnij się !

Oni robią co mogą a wam kur** jak zwykle nic nie pasuje !

Opublikowano

@fallen402- jak będzie reset to się długo nie nacieszysz FMS;]

Ciekawi mnie irytacja graczy, kiedy IS nie jest włączony. Tego się nie spodziewałem, żeby większa część graczy nie potrafiła grać bez IS-u. Masakra >.<

Opublikowano

Zacznę od tego że jak napisałem temat że mają problem z dot pay to mnie większość wyzywała że pisałem że is serwer będzie po 1 stycznia . A tu co ? Takie coś może być ale mniejsza z tym. Słyszałem że serwer ma stać na nowej maszynie i ma być bardzo dobrze zabezpieczony . A słyszałem to od pewnej osoby nie z teamu, więc w to wierze .

Walcie minusy wali mnie to .

PS : Kiedy wychodzi ten Eleonor ??

Opublikowano

Haha ja nie mogę z was jakie dzieci robią wam nadzieje że wszystko naprawią a tak naprawde nie potrafią nawet IS zrobić i małego zabezpieczenia masakra po prostu żal jak się na was patrzy czekaliście na premiere bo przekładali nie no...Szkoda mi was serio

18706.png

4868.jpg

29492.jpg

Nie bądź żyła daj + to motywuje mnie do dalszej pracy.

Najnowszy Exp bot tylko u mnie kliknij http://www.mpcforum.pl/user/271714-cezus3d/

Jeżeli jesteś dzieckiem neo na pewno klikniesz.

Opublikowano

ehhh, jak dla mnie serwer nie jest najgorszy. Denerwują te ciągłe offy i brak zabezpieczeń;/ Jednak sama gra nie jest najgorsza, potrzebne jest kilka dopracowań, ale ujdzie (najfajniej było w niedziele w nocy kiedy to dropilo po 15 zwoi z metka i dało sięchociaż skille powbijać). Jeszcze jedno: nie mówcie mi tutaj, że serwer dla kasy, bo jeśliby tak było otworzyli by serwer na samym początku.

Opublikowano

Bd On ma byc on do 22 h ;]

Ogladnijcie otwieranie szkat na evenye ;] Licze na sub;p

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...