Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye [Dedyk]

Gość Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 789
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naiwność graczy Evenye nie zna granic:D

Za dzień może dwa będzie fajny hard;p

info wkrótce:)

Stary Crystal czy Shapphire? Badr...

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Proszę tutaj macie link - oficjalny temat związany z konserwacjami:

http://schitti.pl/evenye/index.php?/topic/379-serwer/

Pozdrawiam EladorS!

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

1. Serwer jest OFF na całą noc

2. Team usuwa itemki z navi i już zabezpieczył mysql przed atakami z francji. Dziś w nocy zmieniają porty.

3. Niebawem ( dziś w nocy jeśli starczy czasu ) lub do 2 dni zostanie dodany drop.

4. Do 4 dni zostaną dodane questy u Yang Shin i naprawiony biolog z itemkami co 1h...

5. Team stara się jak może.

6. Ktoś tam napisał że stracił pieniądze- IS nie działa narazie to po co wysyłałeś sms ? skoro Azprime mówił żeby nie wysyłać...

arethia.png

...Arethia...nadchodzi... Jedyny taki serwer

Opublikowano

Informacja od jednego z członków Teamu serwera:

Start jest nastawiony na rano. Z tym, ze troszke to poszlo nie tak jak mialo. Ale wy na tym nie ucierpicie, moze to pomoze zabezpieczyc serwer. Poczekamy , zobaczymy. Osobiscie nie wiem co teraz OsamaBinZlo robi. Z tego co wychwycilem co mowil, to na nowo instalacja FreeBSD, chociaz , nie jestem pewien. Wiec nie sluchac mnie. Aczkolwiek , mielismy tylko mysql zrobic(eq z navi etc)...

Wiec nie pytac kiedy start, ale minimum rano. Tutaj mzoecie dyskusowac na teamt ,serwera.

By EladorS!

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Serwer totalne dno! Pobawiłem się chwilę i nadal macie bardzo popularną lukę w zabezpieczeniach. Dziękuje za darmowe SM (moi koledzy również dziękują). A innych naiwniaków na ten pro elo elo serwer pozdrawiam.

Big SHIT!

Opublikowano

Ja już podziękuje za Evenye...

Wierzyłem w niego ale za długo widzę. Niby zabezpieczenia dodane.

Takie kłamanie byle żeby gracze już nie truli, co nie?

Dobra dziękuje za miłą grę! ( z 4 dni serwera był włączony i grano na nim przez około 20h! )

Pozdrawiam ludzi z TS 2 i 3. Pozdrawiam też gildie Schizma oraz PantaRhei.

Teraz czekam na Eleonor na którym mam zamiar grać. Wnioskuję że team tam bardziej ogarnięty i na 99% wyrobią się w terminie tzn 29 Grudnia.

Jeszcze raz się żegnam, dziękuje za grę i pozdrawiam:

KiszonyBanan, Own3rs

(Medallo)

1292102632u115053.png

Opublikowano

Medallo nie pisz że się wyrobią bo nawet Merkon pisał że wątpi iż na 29 zdążą... a potem się dziwić że przez takich jak ty trucie dupy jest potem...

Opublikowano

Ehh dobra papa z tym moze jescze sie zdecyduje na to ale nie teraz...

moze Eleonor lub Nevrast ale to pozniej... Aktualnie siedze przy DDO (skrot od Dungeons & Dragons Online)

Nie mam zamiaru wracac tu za mniej niz 2-3 tyg (o ile bd stal...) moze cos z tym zrobia

future2player.png

Serdecznie zapraszam do tematu i głosowania w ankiecie.

:)

Wstaw

add.png:D

Opublikowano

@UP

haha pozdrawiam team^^ fajnie że ogarniają swoje forum..

Ciekawe co stara tego neosa co robi z forum drugiego red tub'a by powiedziała ^^

Ehh.. ja mam takie wrażenie że team tego jakże "zaj***** serwa'' tylko "mówi" że (cytuję słowa kogoś z team - w dawnym temacie)[..] zapier**** jak woły..

a tak na prawdę to zrobienie tego co oni naprawiają nie jest aż takie skomplikowane może "zabezpieczenie" przed włamaniami do navi..

graphic.png

Opublikowano

Jak tylko modzi metina, którzy się tym serwerem zajmowali potracili rangi to serwer upadł, nie wiem po chuja tam czas tracicie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

No ja już również podziękowałem temu serwerowi.

Nie oszukujmy się, serwer nie wypalił. Cóż mówi się trudno.

Szkoda tylko tego czasu i naszego i waszego.

No ale nie ukrywajmy wy jako administratorzy jesteście w gorszej sytuacji bo zapłaciliście za ten serwer, który postał ON może 1 pełny dzień. (w sumie)

Tak więc reasumując ja mówię żegnam.

Ps. Pozostaje czekać na serwer Merkon-a.

Ciekawie się zapowiada, oby on wypalił.

I

serce3.gifAsian Girls

a7b485361d.gif

Opublikowano

Teraz czekam na Eleonor na którym mam zamiar grać. Wnioskuję że team tam bardziej ogarnięty i na 99% wyrobią się w terminie tzn 29 Grudnia.

29 nie jest żadnym oficjalnym terminem, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. Przez takich jak ty programiści serwera się śpieszą, a co powoduje później sytuację jak na Evenye.

Żadnej oficjalnej daty premiery nie ma!

TanG 86lv MetinPL s17 [Sprzedany]

Gatsu 887lv Triadica v2 [Sprzedany]

Cobanga 86lv Animemt2 [Sprzedany]

36636695.jpg

Opublikowano

A ja powiem tylko, zeby Albo właczyli serwer z full działającym IS'em, albo niech oddają pieniądze za Kody ktore duzo osob wykupilo.

Od adminow był cynk ze IS zostal dodany wizualnie było wszystko zroibone.

Co sie okazało po wykupieniu kodow nie mozna ich wpisac i doladowac SM bo nie ma skryptu na doladowanie monet. haha smieszne!

P.S Team mogłby troche konkretniej opisywac prace nad nim , a nia azprime napisze Rano "trwaia prace nad serwerem online Wieczorem" Moze tak byscie sprecyzowali swoja prace!

Serwer jest fajny mi sie podoba.!

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nooo fajny team... MementoMori wszedł na TS`a powyzywał użytkowników, poblokował mikrofony (Dał mi możliwość głosu i do mnie: "Daj głos!" no ludzie... Ja nie jestem żadnym psem...). Poczekam na Eleonora... mam nadzieję, że nie będzie kolejnym niewypałem tak jak ten.

@Down

Grałem na Anime i Hybridzie ale dla mnie to są beznadziejne serwery... (Tylko żeby nie było, że kogoś/coś obrażam... po prostu takich serwerów nie lubię)

Opublikowano

Widzę że sytuacja stała się chora ;d

Poza tym Eleonor tak samo żadnym 7 cudem świata nie będzie..

Dla czego nie zajrzycie na takie serwery jak AnimeMT2 lub HybridMT2..

Hybridowi brakuje tylko graczy bo nie potrafi zrobić reklamy takiej jaką zrobił team Evenye..

Poza tym mówicie że Evenye to shit.. przecież człowiek uczy się na błędach.. naprawią co zjebali i będzie można znów tam ciupnąć..

No oczywiście po resecie postaci bo innej opcji nie widzę po tylu bugach.

Bolerov1.png

Opublikowano

Niby taki świetny ten serw , ale do bani . Co chwilę ktoś się włamuje . Gdyby były dobre zabezpieczenia to był by to miód serwer, ale niestety tak nie jest. Dziękuje teamowi Evenye , droga i gra do nich została zakończona przeze mnie . nQ

Opublikowano

Powiem wam tak...

Serwer moze i fajny.. ale bylo zapowiedziane przez "GA" i innych ze bedą nowe misje i rozne itemki...

nic z tego sie nie spełniło... zaczynają juz grac tam boty...

Nudna taka gra...

GRUBSON <3

30 postów v

60 postów

90 postów

120 postów

Obecnie na TerraMT2

Zapraszam serdecznie^^

Opublikowano

serwer był zajebiście zapowiadany, a wyszedł bezdebub.

nie znacie się nic na tworzeniu prywatnych serwerach, więc poco się za to zabierać?

tylko niech mi nikt nie wyjeżdża z tekstem " TO SAM POSTAW SERWER "

krytykować mogę sobie do woliii...

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...