Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Celestial - World

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już pisałam to z 1mln razy, jak ktoś chce Event Shop pisać do mnie na pw

BlackCherry

Chunjo m1 (ch, zależy na jakim siedzę)

@Edit.

@Up.

Kd do broni wchodzi do około 3 razu, ale do zbroi normalnie. Tzn 1 na 10 ;d

@straw994

Wychodzisz pierścieniem teleportacji... A jak dojść pisze gdzieś wcześniej.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobił ktoś misje tą księga czy coś jesli tak proszę o wytlumaczenie gdzie zdobyć te księgi czy co to ;p

matjes4.png

Opublikowano

Jprd. już mam tego dosyć :[ Wczoraj tak około godziny 15/16 kliknołem odbugowanie postaci, później już nie grałem, dzisiaj rano, postać nadal w Zombie i nadal zbugowana. Na każdym CH nie mogę wbić.

Pojawia się tylko postać i odrazu kick do logowania.

Może ktoś pomóc ?

Dodam że na cliencie gry jak i na normalnym spol w metku 2008 jest tak samo.

Pozdro !

fb.com/myrodj

Opublikowano

bierzesz logujesz postać do okna wybierania postaci i i na str próbujesz cały czas odbudować za którymś razem sie uda

ps-Wie ktoś może z jakiego wachlarza i dzwonu na 65lvl robi sie te na większy lvl np 115 itd?

Opublikowano

Michu jak widze masz 176 lv wiec zrobilileś pewnie misje wiec powiedz co z robic z tym szanczo czy coś takiego te ksiegi, bo nie moge zadnego polaka spotkać, a jak spotkam to jakis 80 lvl ;<

matjes4.png

Opublikowano

Michu jak widze masz 176 lv wiec zrobilileś pewnie misje wiec powiedz co z robic z tym szanczo czy coś takiego te ksiegi, bo nie moge zadnego polaka spotkać, a jak spotkam to jakis 80 lvl ;<

powiedz jak ta misja dokładnie się nazywa 'suche te rezepte "? czy jakoś inaczej jak ta co napisałem to idziesz na allt stad i jak jesteś na metkach to idziesz w lewo i tam bd smoki musisz je zabić o dropią takie książki i oddaje temu kolesiowi co stoi za handlarką w kółeczku

Opublikowano

Siema, mam pytanie co do reje serwa.

Mianowicie nie moge sie zarejstrowac...

Pola wypelniam chyba dobrze po reje wychodzi mi to:

Account erfolgreich angelegt. Sie können sich nun anmelden.

Alle Felder sind Pflichtfelder und müssen ausgefüllt werden.

Pierwszka linijka oznacza ze konto zostalo utworzone pomyslnie ale nastepna juz ze prosze wypelnc wszystkie pola czy cos.

Moze trzeba potwierdzic poprzez e-maila?

Prosze o szybka odp!

Opublikowano

Czemu w v2 grocie jak się pojdzie daleko to exp nie leci z moobów i moim zdaniem w zombie ladzie a v2 grota w zombie leci lepiej

matjes4.png

Opublikowano

Bo ta Grotta v2 teraz to jakiś nie wypał, wcześniej tam się expić dało. A teraz wszyscy narzekają. Po prostu macie pecha ;p.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...