Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye - Przed Premierą.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co w końcu jest ustalone ze zwojem powrotu statusów?

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

Ale to niesprawiedliwe.. Egzo dużo łatwiej zdobyć niż syrka więc teraz każdy będzie grał surą -,-

Nie lepiej po prostu zrobić k*rwa tego syrka i księżycowy dla ninjy i sury?!

Teraz jest taki burdel że ch*j..

I pierdole na wasze - dzieci sury wp!

Jebaki polne kurwa sie podniecają że bedą miały podrasowane egzo!

Już widze ten serwer kurwa 99% sury -,-

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Miecz z egzo będzie miał zmienione obrażenia. Będą prawie takie jak syrek z tym że miecz będzie szybszy

zdobyć egzo to nie problem.... gorzej ze zdobyciem bojowego.... I chyba coś nie tak? bo jak dacie większe obrażenia do egzo to inne klasy będą czuły się pokrzywdzone...

Opublikowano

chcecie by tryton był da sury i ninj to może odrazu zróbcie szpona dla woja i ninjy i smoczki dla sur i wojów co???

A jaki widzisz w tym sens?

Gówno przy twoich postach błyszczy inteligencją.

FRONTSIDE

Szukam dobrych zespołów POLSKICH metalcore'owych i trash'owych - > PW

Opublikowano
I Archer expi z miecza na koniu a nie ze sztyletów!

Ponawiam pytanie, czy dla ninjy będzie jakiś miecz? Jeżeli nie to nie mam co grać archerem. Proszę o odpowiedź.

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

czemu wy tak lamentujecie przecież napisane że dmg poszczególnych broni będzie zmienione tak żeby nikt nie był poszkodowany czekajcie a po starcie serwera gmowi proponuje wystawić sklep w m1 na kilka minut z broniami na 80 level żeby wszyscy obczaili dmg i później dyskusja bo zanim ktokolwiek z graczy będzie mógł z takim pohasać....

up fms albo zatruty jest również dla ninja i z konia sie tym dobrze expi....

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

serwer super a wy tak bez sensu sie wypowiadac o egzo takie cwaniaki to pierw wbijcie taki lvl zeby miec egzo i zrobcie na 9 to dopiero pogadamy a jest dokladnie napisane ze serwer ma byc do 21 a widac ze pisza tu maniaki i sie wkur... troche bez sensu chyba ze nie umia czytac

2dtt01s.png
Opublikowano

Po chuj o tym gadacie jak oni i tak mają to w dupie , pierdolą o tym serwerze od 2 tygodni i tylko nas wkurwiają i nic więcej

Opublikowano

Co za inteligenty chcą expić archerem z miecza? Archerem sie expi na poli.. wystarczy jelonek +30sr i trochę marmurów z m2 o które dużego problemu nie ma.

Opublikowano

Spoko, Ty możesz expic archerem na poli, na które wydasz większość kasy. Ja wolę zrobić konia i expić mieczem. Poli zachowam na bossy i mocniejsze mobki.

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

Miecz z egzo będzie miał zmienione obrażenia. Będą prawie takie jak syrek z tym że miecz będzie szybszy

Przepraszam , że kurwa co ? Zwiększone obrażenia ? Chyba was za przeproszeniem pojebało .

To ja kurwa bede zapierdalac , tracic na perły żeby zrobić syrka , a tutaj sobie wydropi egzo

i bedzie mial 3x takie obrazenia jak ja powiedzmy nimfa ? Chyba popierdolilo ludzi na maxa .

Zróbcie im powiedzmy jakiś tam księżycowy miecz , który się zrobi z egzo i będzie mógł go nosić

i sura i ninja i tyle . Drugi miecz np będzie się robić z jakiś sztyletów , np błysków i będzie to miecz do

expa , a tamten do pvp . Czy to kur .. takie trudne ? Cały serw będzie sur wp odrazu ...

Masakra , jak tak się stanie , to zapewniam dużo ludu odejdzie . Bo przez te wymysly

serw się zjebie . Ja wprowadzilbym normalne epiki , bez zadnych bonow i tyle

Syrka moze uzywac kazdy , proste . A nie jakieś wymysły co zjebią gre .

Dziękuje dobranoc .

54585309939136444418.png

Opublikowano

Ale się zj.. poprostu jak tak dalej będą wymyślać.

Normalne epiki jak na PL + 2hand dla woja i wystarczy...

FRONTSIDE

Szukam dobrych zespołów POLSKICH metalcore'owych i trash'owych - > PW

Opublikowano

@patek

Joa mówił, że broń z egzo na 80 będzie miała podobne dmg do syrka. Jest to chyba niebiański miecz czy coś. Mi ten pomysł podoba się.

flashcs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...