Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye - Przed Premierą.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co wy na to aby wprowadzić system dt jak na tiveri musisz mieć pt +3 osoby i każde pt które wchodzi do dt ma je tylko dla siebie i nikt inny nie wejdzie , takich pt może wejść ile się da i każdy może ubić ripera dojść i do dt w tym samym czasie ?

magia! zawsze jest problem z dt , albo trafi się upierdliwy cham , albo 2 grupy się kłócą..... a więc w pełni popieram pomysł up-a.

Pzdr

Opublikowano

vasto 3 razy nie jest to głupi pomysł dlaczego?::

tiveria ma już ponad troche miesięcy (wogóle) więc oni mogą zrboic a evenye dopiero bedzie zaczynać

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Może od razu niech zrobią tak, że jak ktoś zacznie bić metka to wyrasta z ziemi wokół niego ściana i nikt inny nie może wejść i pobić? Ludzie nie przesadzajcie... Podenerwować się też trzeba:)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Muszę sie wypowiedzieć co do wcześniejszych pomysłów na temat DT ...

A więc jeśli chodzi o to że tylko ludzie z PT mogli by mieć DT dla siebie to jeśli kogoś najdzie zrobienie tego projektu to od 2 piętra bo dużo ludzi na DT po prostu expi bądź dropi różne rzeczy .

Lub żeby tylko pt zostało przenoszone ale to również wiąże się z bugami..

Bolerov1.png

Opublikowano

Pelerynki będą w IS i leciały z metków. Da się chyba przelewem też płacić.

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

Czy będzie możliwośc przelewu na konto bankowe Administratora ?. Z czym wiąże się wieksza ilosc monet ponieważ cała suma idzie w 100%

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Po prostu zapłacisz mniej o cenę vat'u.

@Sugre, pisali że będzie client przed startem? Czytaj dokładnie zanim dodasz posta.

Opublikowano

Mam wazne pytanie do teamu serwera. Czy sura wp bedzie mial jakas bron na 80lv z porownywalnym/takim samym dmg jak syriusz dla wojownika? Jesli ktos mzoe to niech mi odpowie bo straszsnie mi zalezy na odp. na to pytanie.

Opublikowano

Czy będzie oddzielne forum, czy wszystkie ogłoszenia itp. będą na MPC?

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Opublikowano

@potul

Czlowieku ile Ty masz lat ;/ to jest forum publiczne zastanów sie co piszesz!! Idz do dziewczyny albo z kolegami gdzies a nie siedziesz na kompie i czekasz na klienta. Ktorys z adm. pisal ze serwer bedzie 20-21 i dzien przed udostepniony klient czyli okolo czyli jutro najwczesniej. Jeju coś mi sie robi jak widze takie posty ;/

Opublikowano

I tu jest mały problem. 50% to są dzieci którym komputery i internet zastępują dziewczyny i rówieśników. Nie ma co z sobą zrobić to wyładowuje emocje na forach.

Opublikowano

Ja tez mam prosbe niezbyt duzo do roboty wiec raczej prosze uwzglednic moja prosbe

[bROŃ TYLKO DLA SZAMANA] Dzwon Śmierci: [bon na Ludzi. Od 5% do 20%] [szansa na Omdlenie od 5% do 20%]

[bROŃ TYLKO DLA SZAMANA] Smoczy Dzwon: [bon na powtory. Od 5% do 20%] [szansa na Zatrucie od 5% do 20%]

[bROŃ TYLKO DLA SZAMANA] Wachlarz 8-Trigramow: [bon na Ludzi. Od 5% do 20%] [szansa na Omdlenie od 5% do 20%]

[bROŃ TYLKO DLA SZAMANA] Diabelski Wachlarz: [bon na powtory. Od 5% do 20%] [szansa na Zatrucie od 5% do 20%]

Zamiast wachlarza 8 tiagramow ktory ma bon na ludzi od 5 do 20 to dac Diabelski wachlarz ... (zazwyczaj jest w diabelskim bon na ludzi noi lepiej szaman wyglada moim zdaniem z diabelskim niz z 8 tiagramow ;x)

Opublikowano

Sry ale jakos ja nie widze tam dzie Sanuye opisywal co sie z czego robi to nie widze brzegowego;] I chodzi mi wlasnie o to dlaczego syriusz jest tylko dla wojownika, (kur.. caly serwer wyje*any, ale ten pomysl ze syrek tylko dla woja to jest poje*any!!!)

@edit Tu masz co sie z czego robi i co dla kogo jest:

Bojowy Miecz --> Miecz Syriusza

Miecz Nimfy --> Księżycowy Miecz

Miecz Szponu Ducha --> Święty Miecz

Miecz Egzorcysty --> Niebiański Miecz

[bROŃ TYLKO DLA WOJOWNIKA] Miecz Syriusza: [bon na Ludzi. Od 5% do 20%] [szansa na Omdlenie od 5% do 20%]

[bROŃ TYLKO DLA WOJOWNIKA] Księżycowy Miecz: [bon na powtory. Od 5% do 20%] [szansa na Zatrucie od 5% do 20%]

[bROŃ TYLKO DLA WOJOWNIKA] Pogromca Niebiańskiego Smoka: [bon na Ludzi. Od 5% do 20%] [szansa na Omdlenie od 5% do 20%]

[bROŃ TYLKO DLA WOJOWNIKA] Obrońca Boga Smoków: [bon na powtory. Od 5% do 20%] [szansa na Zatrucie od 5% do 20%]

[bROŃ TYLKO DLA SURY] Święty Miecz: [bon na Ludzi. Od 5% do 20%] [szansa na Omdlenie od 5% do 20%]

[bROŃ TYLKO DLA SURY] Niebiański Miecz: [bon na powtory. Od 5% do 20%] [szansa na Zatrucie od 5% do 20%]

TAKZE SKLADAM PROSBE DO TEAMU ZEBY WPROWADZILI MOZLIWOSC UZYWANIA MIECZA SYRIUSZA TAKZE PRZEZ SURE.

Z gory dziekuje.

@edit2 Pozatym to jest troche nie fair zeby all postacie mialy 4 bronie na 80lv a sura tylko 2!!!

Dokładnie zmieńcie to, bo będzie do d.

FRONTSIDE

Szukam dobrych zespołów POLSKICH metalcore'owych i trash'owych - > PW

Opublikowano

tak przeglądam temat i niema informacji czy będzie na serwie pierścień teleportacji lub zwój powrotu np. do miasta jest to bardzo przydatne proszę kogoś z teamu o odp.

Opublikowano

Sry ale jakos ja nie widze tam dzie Sanuye opisywal co sie z czego robi to nie widze brzegowego;] I chodzi mi wlasnie o to dlaczego syriusz jest tylko dla wojownika, (kur.. caly serwer wyje*any, ale ten pomysl ze syrek tylko dla woja to jest poje*any!!!)

@edit Tu masz co sie z czego robi i co dla kogo jest:

Bojowy Miecz --> Miecz Syriusza

Miecz Nimfy --> Księżycowy Miecz

Miecz Szponu Ducha --> Święty Miecz

Miecz Egzorcysty --> Niebiański Miecz

[bROŃ TYLKO DLA WOJOWNIKA] Miecz Syriusza: [bon na Ludzi. Od 5% do 20%] [szansa na Omdlenie od 5% do 20%]

[bROŃ TYLKO DLA WOJOWNIKA] Księżycowy Miecz: [bon na powtory. Od 5% do 20%] [szansa na Zatrucie od 5% do 20%]

[bROŃ TYLKO DLA WOJOWNIKA] Pogromca Niebiańskiego Smoka: [bon na Ludzi. Od 5% do 20%] [szansa na Omdlenie od 5% do 20%]

[bROŃ TYLKO DLA WOJOWNIKA] Obrońca Boga Smoków: [bon na powtory. Od 5% do 20%] [szansa na Zatrucie od 5% do 20%]

[bROŃ TYLKO DLA SURY] Święty Miecz: [bon na Ludzi. Od 5% do 20%] [szansa na Omdlenie od 5% do 20%]

[bROŃ TYLKO DLA SURY] Niebiański Miecz: [bon na powtory. Od 5% do 20%] [szansa na Zatrucie od 5% do 20%]

TAKZE SKLADAM PROSBE DO TEAMU ZEBY WPROWADZILI MOZLIWOSC UZYWANIA MIECZA SYRIUSZA TAKZE PRZEZ SURE.

Z gory dziekuje.

@edit2 Pozatym to jest troche nie fair zeby all postacie mialy 4 bronie na 80lv a sura tylko 2!!!

To jest jak najbardziej fair. Czemu? Bo każda postać ma po 2 rodzaje broni tzn. Wój 1 i 2 rękę. Ninja sztylet, łuk. Szaman dzwon, wachlarz. A biedny sura ma tylko miecz. Dlatego nie widzę w tym problemu. Do każdego rodzaju broni dali po 2 sztuki.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...