Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye - Przed Premierą.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Doszedłem do 4 strony tematu i nie mogłem już wytrzymać. Musiałem coś napisać.

Więc parę słów pożałowania się nad poziomem userów.

To jest temat informacyjny w którym możemy oceniać serwer. Na jaki kij wam temat kto będzie kim grał, pod jakim nickiem i w jakim królestwie? Na co to komu? A wymuszanie informacji? Ludzie ogar! W życiu nie ma łatwo. Nie dostaniecie kordów z położeniami danych metinów i częstotliwością ich respienia... Odkryjcie ten serwer sami. Miejcie radość, że znajdujecie coś nowego. Po co komu informacja na który lvl jest metin, albo jaki z niego drop? Zagrajcie i odkryjcie to sami. wstawicie o tym filmik na YT i jeszcze będziecie sławni. Myślę, że wszystkie potrzebne informacje są podane, jakby chciano ujawnić wszystkie szczegóły to by je ujawniono. Proszę was opanujcie się...

Tyle z mojej strony. Dziękuję dobranoc

stop1.png

4. Użytkownik, który swoimi wypowiedziami będzie zaniżał poziom dyskusji Forum

lub spójność wątków może zostać zablokowany na czas określony lub nieokreślony,

a w ostateczności nawet usunięty z listy użytkowników Forum.

Opublikowano

Doszedłem do 4 strony tematu i nie mogłem już wytrzymać. Musiałem coś napisać.

Więc parę słów pożałowania się nad poziomem userów.

To jest temat informacyjny w którym możemy oceniać serwer. Na jaki kij wam temat kto będzie kim grał, pod jakim nickiem i w jakim królestwie? Na co to komu? A wymuszanie informacji? Ludzie ogar! W życiu nie ma łatwo. Nie dostaniecie kordów z położeniami danych metinów i częstotliwością ich respienia... Odkryjcie ten serwer sami. Miejcie radość, że znajdujecie coś nowego. Po co komu informacja na który lvl jest metin, albo jaki z niego drop? Zagrajcie i odkryjcie to sami. wstawicie o tym filmik na YT i jeszcze będziecie sławni. Myślę, że wszystkie potrzebne informacje są podane, jakby chciano ujawnić wszystkie szczegóły to by je ujawniono. Proszę was opanujcie się...

Tyle z mojej strony. Dziękuję dobranoc

I ten post to chyba jeden z nielicznych ktory jest godzien uwagi!!! Przeczytajcie go a potem piszcie posty ;] Co to za serwer na ktorego wbijesz i bd wszystko o nim wiedzial... Np. jak raz gralem na 1 pl hardzie bylem jednym z lepszych robilem trudne misje itp. I wiecie czego nie lubilem? Jak ktos napisal ''Jaka jest nagroda?'' Powiedzcie co z tego ktos bd mial ze bd wiedzial jaka jest nagroda? No nic... Wiec zostawcie juz temat co z czego dropi, to naprawde nie ma sensu;] Co do up Leci +oczywiscie;] Pzdr. Milej nocki zycze;]

Opublikowano

jeżeli to ma być kolejny serwer typu no-life=topka to ja podziękuje

I jeżeli mam robić zęby pół tygodnia to również. Bo pewnie ustawicie, że przedmioty do biologa oddaje się co 5h, co na privach jest bez sensu jak dla mnie

x

Opublikowano

jeżeli to ma być kolejny serwer typu no-life=topka to ja podziękuje

I jeżeli mam robić zęby pół tygodnia to również. Bo pewnie ustawicie, że przedmioty do biologa oddaje się co 5h, co na privach jest bez sensu jak dla mnie

czytaj uwaznie, pisze ze biolog co 1h

Opublikowano

Chciałbym się zapytać jakie będą demejdze tych broni na 80 itp.

A co do tych bonów do broni to troszeczke pojechaliscie, w nimfie 20 na potworki?, pozamieniałbym z bojowym, tak samo jest z wachalrzykiem diabla, na kij w nim na potwory?

Zarabiam pieniądze tu - http://czarnyiczerwony.info/noroslaw , zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle;)

Opublikowano

Co do osób za granicą: Przepustki są dostępne również te jednorazowe. Nimi można handlować więc na pewno ktoś ci sprzeda jeśli mu się nie przyda.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Mi się przypomniało: co to znaczy, że miecz syriusza tylko dla wojoFnika??? Nie róbcie tego, proszę! Na każdym globie jest dostępny dla sury oraz ninji, każdy WP 90+ w nim biega, bo brzegowe to pomyłka... O świętym nie mówie.

FRONTSIDE

Szukam dobrych zespołów POLSKICH metalcore'owych i trash'owych - > PW

Opublikowano

Czy nagrody za misje u biologa będą/są zwiększone/zmienione? W 1. poście nie jest to napisane, a nie chce mi się czytać 8 stron ,,spamu''.

Opublikowano

btw zapomnialem o jednej sprawie, obilo mi sie o uszy, ze klient bedzie wazyl 1gb. Wiec prosilbym o udostepnienie go do pobrania chociazby dzien przed wystartowaniem serwera, z racji tego, ze zapewne wielu uzytkownikow posiada slabe lacze ( np ja mam radiowke co sciaga 60kb/s ) . Z gory dziekuje.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

btw zapomnialem o jednej sprawie, obilo mi sie o uszy, ze klient bedzie wazyl 1gb. Wiec prosilbym o udostepnienie go do pobrania chociazby dzien przed wystartowaniem serwera, z racji tego, ze zapewne wielu uzytkownikow posiada slabe lacze ( np ja mam radiowke co sciaga 60kb/s ) . Z gory dziekuje.

Było wcześniej zapowiadane, że tak będzie:)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Czy wam sie wydaje ze ten IS jest dobry?, Po Jakiego Chu&&& daliscie zmiane i dodanie bonu do IS?, 20 szt. za 3zl prawie... szkoda slow, tanio bo tanio, ale ja bede zapier*** na metkach zeby po dropic, a dziecko nakupuje 100 szt. sobie pozmienia bony, a potem po lazi na metki i bedzie sellac.. i jaka tu sprawiedliwosc?, ja zapier*** bede musial 2 x wiecej...USUNCIE ZMIANE I DODANIE BONOW Z IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

No ku*wa racja.

Dam wam radę: zróbcie drop po conajmniej x5 zmian i dodań!

Albo x10 i zmiejszcie ceny tego w IS.

Może i będą mniejsze zyski, ale zagra na pewno dużo więcej ludzi, może nawet 2 razy więcej!

Przeciez to wkur*wiające siedziec tygodniami na metkach jak na pl -,-

I jeszcze z ksuciem..

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

up, cos popraw.. bo wlasnie o to chodzi ze za tanio sa te zmiany bonow i dodania.. im taniej tym gorzej.. WGL NIE POWINNO ICH BYC W IS>..

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

Ej to by było dobre taki abonament ^

Ale z 5 zł by wystarczyło miesiecznie.. Co to jest 5 zł miesięcznie? Prawie nic, a, już byłoby 500zł jakby grało chociaz 100 ludzi a to na pewno się osiągnie.

Chociaż gralibysmy sprawiedliwie bez IS!

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Ja się zastanawiam dlaczego połowa narzeka na zajebisty serwer

Nie podoba się IS ? Nie kupuj !

Nie podoba się server ? Nie graj !

Proste zasady, do których każdy powinien się zastosować...

Dla mnie wszystko jest świetnie dopracowane, dobrze pomyślane i tego do dnia premiery się trzymam...

UP... nie podoba sie IS? nie kupuj.. i nie kupie zebys wiedzial tylko, nie jest to fair bo ja mieszkam za granica nie ma opcji kupna z tad.. a inne dziecko, np wlasnie ty, kupi za 10zl 100szt zmiany bonow i bedzie happy, a ja bede zarywac nocke zeby zapier**** na metki jak debil, i dropne ile? 5 szt?, jaka tutaj sprawiedliwosc..

CHODZI MI O SPRAWIEDLIWOSC.. NIE O CENY ...

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

Serwer bedzie jak kazdy inny tylko wy robicie szum ze robia ten serwer wielkie gwiazdy mpc

Oni sa zwyklymi ludzmi tak jak i ci ktorzy stworzyli tysiace dedykow

Dla mnie ten serw przyciagnie na poczatku duzo ludzi ale potem bedzie grala elita tylko 100-300osob.

Dlatego prosze zebyscie sie tak nie burzyli czy cos bo i tak polowa z was nie zagra

Tyle odemnie

sstwc.jpg

Opublikowano

Dzięki za poparcie ^ ^

Tylko popraw trochę, ja często edytuje posty.

Mam nadzieję że normalni ludzie się do tego zastosują..

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Paczek masz możliwość wykonania przelewu. Nie wiem czy się da wysyłać sms'y zza granicy. Jeżeli nie to trudno, jeśli dałoby się to bezproblemowo zrobić to na pewno byłoby zrobione. Jak nie będzie bonów w IS'ie to nie wiem czy starczy na opłacenie serwera, bo oczywiste jest to, że z tego będą największe dochody.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

malo jest rzeczy w IS?, co sie stanie jak zabraknie zminy bonow.. a z tym przelewem to juz sie wypowiadalem.. nie bede robic przelewu zeby kupic SM na 10przedmiotow.. co daje 3zl.. przeliczajac to na euro wychodzi ci jakies 70centow. + oplata za przelanie zagraniczne konto + podatek.. = 10euro (pi x oko) Dziekuje Dobranoc.

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

Dokładnie jak ktoś wcześniej wspomniał . Zarobisz kase to jest to twoja kasa i możesz wydać na co chcesz . Ja ze swojej strony wydam może pare złotych na coś takiego jak przepustka . Popatrzcie na to inaczej . Przykładowo z tym odśnieżaniem . W tym czasie co odśnieży byłby na metinach , a tak zarobi i też otrzyma to co by wydropił , a w czasie gdy on odśnieża inna osoba może to zdobyć , a więc nie narzekajcie . To jest internet i to gra MMORPG , a nie gra telewizyjna z mario .

54585309939136444418.png

Opublikowano

IS jest bardzo tani.

A co do "RZAL EQU Z ISA1 !1!! NEO!" - to jest nasza sprawa co robimy z kasą , a nie wasza dzieciątka.

To , że nas stac , to nie znaczy , że jesteśmy neo'sami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...