Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye - Przed Premierą.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A takie pytanko do teamu: zamierzacie starać się o jakiś kanalik TS3 czy VT?

FRONTSIDE

Szukam dobrych zespołów POLSKICH metalcore'owych i trash'owych - > PW

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pff już się ludziska rozszalali... Pamiętacie jeszcze o NevrasT??? Też niedługo wystartuje z wieloma zmianami i jestem pewny, że będzie lepszy niż to badziewie (bez obrazy innych użytkowników i ich poglądów)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pytanko co do szkatuły duszy

+ ile będą wypadały kd i czy będzie możliwość a nawet potrzeba ich ulepszania?

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Ja mam propozycje co do rat servera, wydaje mi się że 2,5x to trochę za mało, tak z 5x było by w pożądku

ten serwer ma dać frajde z gry na trochę więcej niż kilka dni

Opublikowano

to nie będzie kilka dni, porównajmy z X-world tam raty są 10x i 99lvl bili około 6 miesięcy jeśli się nie mylę może nawet i dłużej więc tu 99lvl będzie za około 24 miechy czyli 2 lata ;(

Opublikowano

hmm dwa lata? w takim razie jak wyjaśnisz mi, że na globalu na bodaj s23 pewien mental w ciągu chyba 3 miesięcy wbił 99lvl?;]

on nie grał sam

Opublikowano

on nie grał sam

Masz pewność co do tego? akurat na s23 nie grałem dlatego nie znam tam postaci. Nawet jeśli nie grał sam nie zmienia to faktu, że trochę przesadziłeś z tym 99 lvl w dwa lata:)

Opublikowano

Serwer magiczny, niemoge się doczekac! Ludzie z pl'a będą przychodzić!

C Z E K A M

N A

S

2 6

Opublikowano

Heh jak każdy, ale czytajcie cały temat przynajmniej przeglądnijcie bo potem są te bezsensowne pytania i tylko spam się robi i kłutnia ;D

Jeśli pomogłem liczę na +

Jeśli masz dać mi zamiar - dlatego że coś ci się nie spodobało nie licz więcej na moją pomoc ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

zagram sobie na tym

Zbieram Minusy.Proszę o naciśnięcie czerwonego guzika.

adikkk11.jpg

Piszę poprawnie po

1286652807-U198706.png

Liczę na

minusik.png

Opublikowano

@UP

Zrób sam serwer , z tyloma dodatkami , z clientem , nową mapą , nowymi metinami , nowymi misjami itp.

Ciekawe ile tobie by takie coś zajęło .

Opublikowano

co wy na to aby wprowadzić system dt jak na tiveri musisz mieć pt +3 osoby i każde pt które wchodzi do dt ma je tylko dla siebie i nikt inny nie wejdzie , takich pt może wejść ile się da i każdy może ubić ripera dojść i do dt w tym samym czasie ?

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...