Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye - Przed Premierą.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niech spokojnie zrobią bo jak wydadzą śmiecia który sie nie uruchomi to płakać będziemy że zmarnowaliśmy mega neta i czas na ściąganie a z tego co mi wiadomo to trzeba na pewno załatwić kilka spraw związanych z płatnościami a co za tym idzie sporo czasu ale kurde nie grałem z tydzień w żadnego metka zagrał bym już na tym serwie!

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Joaquin Phoenix , mam do cb pytanko co opóźnia start serwera ? z czym są problemy ?

Proszę

Wiem dobrze o tym że jest 20 grudnia. Klient jeśli będzie gotowy to go udostępnimy. A wy się tak śpieszycie a jak będzie jakiś bug to ino narzekanie że trzeba pobrać jeszcze raz.

Poza tym niektórzy nie rozumieją że taki serwer to również formalności. Formalności które musimy załatwić.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Banować ludzi, którzy krytykują i popędzają team, bo na to nie zasłużyli. Oni zrobili już bardzo dużo, nie wiele im zostało i jak powiedzieli, że serwer będzie jutro lub środę to tak będzie!

Nie wiem o czym tu dyskutujecie

flashcs.jpg
Opublikowano

Banować ludzi, którzy krytykują i popędzają team, bo na to nie zasłużyli. Oni zrobili już bardzo dużo, nie wiele im zostało i jak powiedzieli, że serwer będzie jutro lub środę to tak będzie!

Nie wiem o czym tu dyskutujecie

Plusik dla ciebie:)

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

tez za-spamuje, a co tam, przynajmniej się pokaże ze istnieje

dlaczego zagram?

1.4CH

2. wygląda na to ze dożo ciekawych innowacji w serwie

3.serwer lekko hard

4.tani is

5.zapowiada się postawienie serwa który może zapoczątkować nowa klase w sferze polskich dedykow (światowych)

6.dobra stabilność serwer

7, doświadczony skład zarządzający serwem

właściwie dla pojedynczych punktów warto byłoby zagrać, ale niektórzy i tak narzekają:

1. przelewy z Anglii- na pewno ekipa evenye nie zapomniała o niemal połowie swoich klientów ( a jeśli nie podoba się wam słanie kasy z Anglii to wracać do domu)

2. problemy z dt- sa 4 ch, wiec jakie problemy?

3. ze no lify i mający duzy portfel beda wysoko - podajcie mi przykład gry w której osoby no life z kasa niesa wysoko w rankingach?

4. ze w is tyle itemow często z a grosze - ale to przyciągnie ludzi do wysyłania smsow czy robienia przelewów ( ja sam na pewno wyśle te 24 pln bodajże, to niedużo w zamian za trud który ekipa serwera włożyć musiała w jego utworzenie a i ta kasa pójdzie tylko na jego utrzymanie a nie browary dla ekipy jak sobie większość to wyobraża)

po przeczytaniu większości postów w temacie, zauważam ze zawarłem w swoim poście 80% tego tematu:P

życzę powodzenia składowi budującemu ten serwer, 3 mam kciuki

Opublikowano

up@

nie podoba sie wypierda...

myslisz ze wszystko latwo , pieknie i szybko? Niee

to jest masa i kupa roboty , musza oplacic serwer , handlarzy porobic , item shop i wiele innych rzeczy...

taki madry to zrob swojego priva , przypuszczam ze nawet hamachi nie umiesz zrobic :>

czy Bog dal ci taki dar jak cierpliwosc? chyba raczej niee

Ja czekam z cierpliwoscia i polowa tego forum...

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

WYyuzujcie z tym serwerem! Jeżeli chcesz grać z takim podejściem to ja nie polecam. Serwer będzie więc czy to różnica czy dzień wcześniej czy później? Clienta dostaniesz, spokojnie.

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

Nie ma różnicy ale jeżeli team pisze , że serwer ma wyjść 20-21 grudnia a klienta dzień wcześniej mieli dać to dzisiaj powinien być klient a jutro serwer

Opublikowano

Proszę bardzo, zrób własny werwer to zobaczymy czy jeżeli podasz miesiąc wcześniej datę otwarcia to się wyrobisz... sam wiem jak to jest z prywatami. Proszę Cię jeżeli się nie znasz na tej ciężkiej pracy to nie komentuj i czekaj spokojnie na serwer.

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

Ah.. szkoda ze jutro serwa jeszcze nie bedzie.. No ale spoko rozumiem, wszystko musi byc dopiete na ostatni guzik, to rozumiem, lecz chce wiedziec 1 po co dawaliscie zapowiedz serwera az taki szmat czasu przed jego startem?

Opublikowano

Zapowiedź startu obiecującego serwera to wiele dyskusji. I na te tysiąc postów może się trafić taki z sensownymi propozycjami, które Admini serwa wezmą pod uwagę co uczyni serwer lepszym. Oto cała historyja.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Joaquin jak coś...

Spokojnie. Co wam z samego klienta?

Ja przy obciążonym necie pobierałem 50kb i pobralem klienta 750 MB w 3.5 godziny. Tak więc danie wam klienta ok. 6-10h przed startem wystarczy. Poza tym póki co was nie poinformuję bo stajecie się nie cierpliwi. Rozumiem chcecie pograć ale musimy to dokończyć.

To po co przechwalacie i reklamujecie taki szmat czasu przed wydaniem clienta i otwarciem serwa? yyy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...