Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye - Przed Premierą.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Joaquin Phoenix

To nad czym wy tak pracujecie ( proszę o dokładne wyjaśnienie ) na jakiej rzeczy jesteście? :>

Bo ten klient coś wam długo idzie. ;d

a w teamie jest z was 10 ;dd

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

faktycznie DNO ide na jakiegoś pewniaka jak sie typy rozegrają to zajrze zobaczyć co sie dzieje będzie łatwiej a klienta i tak będe pobierał hooy wie ile jak sie na niego rzucą więc ....wesołych świąt

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

e ale wolne żarty że client 2h przed on serwem conajmiej powinien być 6-12h

Noe bojcie sie ja wierze ze client wydjzie dlugo przed starttem serwa, wsumie mi to obojetnie bo i tak go sciagne w moment^^

@up Co 22/3 grudnia kur.. mialo byc juz w weekend, jak sie okazalo e nie w weekend to myslalemz e bedzie naprawde jzu jutro ale skoro tak to ja watpie ze serv wyjdzie przed swietami! A chyba nie ma osoby ktora by tego chciala!

Opublikowano

@up

A jaka mamy pewność ,że w środę nie napiszą ,iż maja nieprzewidziane problemy i oficjalny start serwera przeniesiony na czwartek/piątek? Widział ktoś z "poza team-u" w ogóle jakieś efekty? Przed weekendem Joaquin pisał ,że klient jest zrobiony w 95% i że jest szansa ,że wyrobicie się do piątku. I co do dzisiaj pracujecie nad tymi 5 %? czy jaki chuj?To samo stronka? Może dali byście betę na ten czasu ?...

Opublikowano

Nie no brak słow mi do tych ludzi ... I na dodatek klient dadzą 2 godziny przed startem serwera hahaha czego oni się do chooja boją ? Tak czy siak będą cziterzy , będą obejśćia , spolszczenia itp ! A w 2 godz to nie ma szans ściągnąć 1 gb ... straciłem dobre zdanie o tym niby pro elo serwerze. Żegnam kłamcy.

80384400986636967106.png
Opublikowano

Jakieś jaja z tym serwem : P czekamy i czekamy a tu nic żadnego infa. A jak widze te wypowiedzi tego calego admina to mi sie chce srać! co chwilę mówi coś innego kurde no! dajcie jeden termin kiedy bedzie serwer on i mozna pobrac clienta an ie potrzebny spam w temacie ;/

Opublikowano

Dodam od siebie że połowa graczy w tym ja kończy lekcje o 15 ... a klienta niby dadzą o 10 rano w środę to jak my mamy sobie poradzić ? My ruszymy wtedy dopiero późnym wieczorem porażka , czy oni są normalni , czego się boją powiedzcie bo nie wyrobie ....

80384400986636967106.png
Opublikowano

Widzę że się strasznie na nas wkurzacie - to powiem wam.

Kiedy podpisywaliśmy umowy nie było mowy o "niesprawnym sprzęcie". I tyle w tej kwestii.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Widzę że się strasznie na nas wkurzacie - to powiem wam.

Kiedy podpisywaliśmy umowy nie było mowy o "niesprawnym sprzęcie". I tyle w tej kwestii.

Aha czyli raczej jutro ani pojutrze nie ruszy? No trudno... Tylko juz to toche w*urwia bo juz na forum jest tylko zamet na temat tego serwa, wszystko sie kreci wokol niego chociaz go naprawde jeszcze nie ma. Ja i tak czy tak bede na nim gral, tylko myslalem ze ruszy jakos predzej a nie w poznym terminie..

@edit I nie zwalajcie winy na Joaquina bo to nie jest jego wina, jestem pewnien ze on juz teez by chcial zeby serw wystartowal! Ale to nie jest jego wina! Myslicie ze mu sie chce odpisywc na te wszystkie posty? W dziale evenye jest ponad 65tematow i chyba do 3/4 zajrzal, czy wam by sie chcialo? NO raczej nie, a tak jakby ruszyl serwer to juz by sie troche uspokoilo, a w publikacji serwa wszyscy by pisali tylko juz jakie maja bony w eq i bony..

Opublikowano

Ludzie to że ten serwer powstanie, to tylko dobra wola i chęci osób zaangażowanych w ten projekt... Bez nich nawet byście nie wiedzieli że mają to w planach, nie było by nic i byście nie czekali...

Więc zamiast pisać jakieś głupoty podziękujcie za to że ktoś chce rozwijać i tworzyć serwer na który wy tylko wejdziecie i będziecie grać pewnie 24h...zamiast pisać "Serwer miał być tego i tego " itp spróbujcie założyć własny serwer ;] jeśli się wam uda to pogratuluje, a zarazie się zamknijcie i czekajcie na coś w co inni ludzie wkładają wysiłek i co bez wątpienia okaże "super serwerem dedykowanym" !

sygnaturakastaxd.png

Opublikowano

Ale wy kur*a narzekacie...

Będzie serw to bedzie..

Każdy z was jest taki sam "nie ma serwa gdaczycie jak kury,jest serw gdaczycie bez glowy i biegacie"

morał tej bajki jest krotki i nikomu znany.

Jak mocno człowiek wam chce dogodzić i tak zostanie przez was obsrany:)

miałem własne serwy i wiem że jest trudno :< miałem pełno problemów i było to samo:(

Ja sie nie spiesze. Poczekajcie:) okaże sie dopiero w 23 tak?

jeżeli ktoś coś obiecuje to jego obowiazkiem jest ta obietnice dotrzymac. prawda?

Dobra Pzdr i dowidzeinia:)

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Wg mnie nie powinna być robiona reklama przed startem. Więcej problemow niz korzysci. Zrobilibyscie nam niespodzianke na swieta i by byla radocha dzieci neo. A tak niepotrezbne zgrzyty. Nie musielibyscie sie spieszyc. Nikt na Was by ryja nie darł czemu jeszce serwa nie ma:)

poprostu wystartuje, zagram, potestuje, zabawie na bluzej:)

Zarabiam pieniądze tu - http://czarnyiczerwony.info/noroslaw , zalecam to także Tobie, nie jest to zanadto złożone, a zarobić można nieźle;)

Opublikowano

Niepozostało nam nic innego jak tylko czkekac:D mam nadzieje ze jako pierwszy skoncze biologa i tego 2 ;P

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

Nic nie szkodzi wedlug mnie. Im pozniej serwer ruszy tym wiecej bedzie zapalu do gry,i nie zwalajcie winy na Joaquina zaloze sie ze wy nie zrobilibyscie nawet polowy tego co on zrobil,ja narazie mykam do szkoly wróce po poludniu Narka All. Pozdrawiam ChiLLouT

Kiedyś tu coś powstanie ... ale jeszcze nie dzisiaj

Opublikowano

Chciałbym tak do czwartku. Jutro niekoniecznie, ja probowalem hamachi kiedys postawic to mi nie poszlo. Niech zrobia spokojnie :]

Odróżniaj się od innych na MPC !

Wrzuć ten obrazek do sygnaturki:

userbarwb.png

Link do obrazka:

http://uploadonline.pl/images/userbarwb.png

Opublikowano

Lepiej,żeby w czwartek ruszyl byli go jeszcze dopracowali .......

Gdyby serwer ruszył za pół roku to byłby jeszcze lepiej dopracowany niż w czwartek - tego nie wziąłeś pod uwagę!

Apeluję, aby start serwer odbył się za pół roku!

Opublikowano

Mam tylko prośbę żebyście umieścili clienta na kilku hostach. Jeden chost będzie strasznie zapieprzony. Najlepiej uploadujcie również na torrenta.

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

Będzie może za pół roku, niech dadzą ostateczną date otwarcia i bedzie spokój a nie przez nich jest zamieszanie na tym MPC. Co nas to obchodzi ze macie problemy? Trzeba bylo tak szybko nie latac z tym serwem juz o serwer ma wyjsc i reklamy dawaja a nawet clienta nie maja .. buhaha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...