Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye - Przed Premierą.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm ciekawe, że myślicie o tym serwerze tak HHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN daleko ... 20% z Was może będzie miało z 80+ a z tych 20% tylko nieliczni będą mieli epiki. Lepiej myślcie jak tu zacząć grać co robić żeby wyrobić na potki a nie o epikach nawijacie.

dokładnie up ma w 100% racje to nie bedzie easy server ze moment epiki itp tutaj trzeba sie namęczyc nachodzic do dt itp wiec martwcie sie jak narazie zeby server jak najszybciej wystartował

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ninja rzeczywiście może ukręcić w dt zatrutego (ceny będą śmieszne, bo grota jak na PL).

A sura musi mieć broń do pvp i ja się nadal nałogowo domagam tryta dla sury i h.

FRONTSIDE

Szukam dobrych zespołów POLSKICH metalcore'owych i trash'owych - > PW

Opublikowano

Ninja rzeczywiście może ukręcić w dt zatrutego (ceny będą śmieszne, bo grota jak na PL).

A sura musi mieć broń do pvp i ja się nadal nałogowo domagam tryta dla sury i h.

Tryton juz zbytnio dla sury nie potrzebny bo swiety (bron do pvp dla sury) bedzie mial tylko 20-30dmg mniej niz syrek ale za to bedzie szybszymoze to Ci duzo nie robi ze bedzie szybszy ale zawse to jakis atut;p

Opublikowano

Co to za plotka że serwer ma wystartować 1.01? Nie raz to słyszałem więc pytam się was czy wiecie coś o tym?

aa98433926034301b187916074dbadce.0.gif

I widziałem ich wodza: przybiegł, mieczem skinął

I jak ptak jedno skrzydło wojska swego zwinął;

Wylewa się spod skrzydła ściśniona piechota

Długą czarną kolumną, jako lawa błota,

Nasypana iskrami bagnetów. Jak sępy

Czarne chorągwie na śmierć prowadzą zastępy.

Opublikowano

Co to za plotka że serwer ma wystartować 1.01? Nie raz to słyszałem więc pytam się was czy wiecie coś o tym?

ja_pierdole_952_171.jpg

Gdyby data startu tak znacząco by się przesunęła to pojawiło się by info od Sanuyema lub Joaquina.

Opublikowano

SMS premium to nie tylko dotpay ludzie!

Są inne serwery.

Poza tym:

http://www.mpcforum.pl/topic/259380-propozycjadata-startu/page__view__findpost__p__1780979

Widzę że 50/50. Wiele osób chce startu w środę. Azprime ma wtedy urodziny ale dla was można coś wykombinowac.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Omg ..

Mniej wydam na bojowy +9 niż na dziesiątki marmurów + księgi poliformonii -,-

Chyba, że będą dropić tak jak na soulju2

I minusujcie ile chcecie, tylko potem nie płaczcie jak sie limit skończy.

P.S. Narazie jest 100 głosów na wtorek i 60 na środę ^ ^

(ze wszystkich ankiet)

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Nie mam pojecia czemu sluchacie tych krzykaczy. Nigdy im nie dopasujecie. Miecze zle, is zly, data startu zla. Zastanawiam sie czemu nie zrobia swojego serwera jak wsztystko krytykuja.

Moim zdaniem powinniscie robic swoje i na to nie zwracac uwagi.

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Opublikowano

Nie mam pojecia czemu sluchacie tych krzykaczy. Nigdy im nie dopasujecie. Miecze zle, is zly, data startu zla. Zastanawiam sie czemu nie zrobia swojego serwera jak wsztystko krytykuja.

Moim zdaniem powinniscie robic swoje i na to nie zwracac uwagi.

Co data zla wyraznie bylo napisane 20-21 to po co chca to zmieniac ?? Ja tego nie rozumiem na przyklad .

Opublikowano

Róbcie ten serwer i odpalajcie go!!!

To gracze powinni się ustosunkować z godzina otwarcia serwera a nie serwer.

Jakby ogłaszano, że serwer wyjdzie w niedziele o 24 to też byście pisali żeby poczekali to środy bo do szkoły musicie isc??

Ogarnijcie się !!!

Opublikowano

Ludzie nie chcą we wtorek, bo spędzą przy metinie te parę godzin mniej. I co z tego? Nie będziecie w topce na początku? To jest serwer na dłuższą metę, więc te parę godzin naprawdę was nie zbawi. Niech serwer wystartuje wtedy jak będzie dopięte wszystko na ostatni guzik. Nie wcześniej, nie później.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Jezeli server wystartuje w srode bedzie to bez sensu ...... wszyscy w srode koncza szkole czyli na psach nie bedzie mozliwosci expa tak samo na wilkach lub innych moobach w 1m i 2m ... czyli bez sensu .... musiali by zrobic z 10 ch bo to bedzie porownywalne do startu nowego servera na pl ....

叶是白痴

Opublikowano

Ludzie uspokójcie się, co z wami jest kłócicie się o głupi start serwera, dajcie im skończyć i wykonać parę poprawek żeby nie było żadnych błędów ani bugów.

Zachowujecie się jak dzieci, nie obraźcie się ale to prawda. @darthalex i co że miejsca nie będzie, na pl też nie zawsze jest gdzie expić, ciesz się w ogóle że taki świetny serwer startuje, normalnie o takim zajebi.... można tylko pomażyć.

Jeśli pomogłem liczę na +

Jeśli masz dać mi zamiar - dlatego że coś ci się nie spodobało nie licz więcej na moją pomoc ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

SMS premium to nie tylko dotpay ludzie!

Są inne serwery.

Poza tym:

http://www.mpcforum.pl/topic/259380-propozycjadata-startu/page__view__findpost__p__1780979

Widzę że 50/50. Wiele osób chce startu w środę. Azprime ma wtedy urodziny ale dla was można coś wykombinowac.

oh_hell_no_cat.jpg

To ja se tu cały weekend kołuje usprawiedliwienie na środe, a tu takie coś? :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...