Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye - Przed Premierą.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedziałem - skończymy , załatwimy wszystkie formalności to wystartujemy. Serwer prywatny to nie tylko zrobienie klienta czy postawienie serwera , to masa innych rzeczy.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A bedzie na start moze duzo wiecej metkow przez pierwsze pare 'h' i potem w swieta wielki event z jakimis bossami i strasznie duzo metkow;] A event ten z okazji bedzie mogl byc x2 duzy poniewaz po 1. beda swieta po 2. start serwera.

Pomocnik
Opublikowano

A ja wiem po co ten temat :]

co do startu: nie spekulujcie tak bo to nie ma sensu. Musimy to dokończyć.

a klijaent kiedy mial juz byc ?

Daj - :)

Opublikowano

ja bede gral na tym servie jak nolife ;] my przyszly nick .. Lifedeath1

Wiec zycze rodzinnych swiat przy kompie, i szampanskiej zabawy w sylwestra bijac moby na metku;d

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Widać zamierzasz lub musisz wić to już uzależnienie raty powinny być x10.. Co to za frajda jak każdemu się odechciewa : d a jak jestes pro? To zagraj na Plu i wbij +80 madralo.

Opublikowano

raty sa dobre.... przeciesz jak wam z nimi zle to nie grajcie proste;)) klient bedzie dzis jak pisal Joa ;d cieszcie sie puki nie ma... bo swieta spedzicie w wiekszosci przed kompem na tym serwie... ;p

Opublikowano

Wiem dobrze o tym że jest 20 grudnia. Klient jeśli będzie gotowy to go udostępnimy. A wy się tak śpieszycie a jak będzie jakiś bug to ino narzekanie że trzeba pobrać jeszcze raz.

Poza tym niektórzy nie rozumieją że taki serwer to również formalności. Formalności które musimy załatwić.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

no nie doczekam sie tego Priva dosłownie;) Bd dobry to juz wiem..jeżeli jest tak jak w opisie serwa to juz jest sam w spbie pro i zostanie chyba tylko tens erw do gry bo z kazdego innego przejda na ten:) Bambus3k chyba sobie nie pozarabia na dzieciach juz:) czekam az Bd On pozdr McKeee:)

Opublikowano

Ciemno to widzę. Bawicie się to po co tak szybko przylecieliście na MPC forum o tym serwie? Trzeba zrobić wszystko a do piero potem napisac na forum an ie czekamy i czekamy... ;/

Opublikowano

Juquain Hoinex czy jak ci tam , kiedy na twoje oko wyruszy ? dzisiaj jutro?

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

@UP Niewiem czy śmiać się czy płakać . (Oczywiście z Ciebie)

Rise Against !

Opublikowano

ziomek oni nawet klienta nie maja jeszcze w pełni zrobionego... ! wiec chuja ci dadzą do ściągnięcia , śmiech na sali hahaha......

Ale Joan ciągle pisałeś ,że zdążycie do wtorku , a ja teraz się obawiam czy wy w ogóle do końca roku zdążycie...

@edit możesz nam powiedzieć na jakim etapie pracy jesteście ?

Opublikowano

Mam jedno chyba dość ważne pytanie. Pamiętam jak miał powstać oficjalny serwer MPC. Wszystko było ekstra tylko kwestie prawne, a mianowicie brak zgody GF. Czy teraz jest to załatwione czy po prostu "olane"? Myślę, że to dosyć ważne, żeby nie było potem problemów.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

jest to projekt mpc i prawdopodobnie dlatego nie jest jeszcze w koszu ! Masz coś przeciwko? Jest to niesprawiedliwe wobec innych serwerów? W końcu jest to "ich" forum .

@up jakiej zgody GF? chyba nie mówisz tutaj o zakupie plików serwerowych...? Wiadomo ,że serwer będzie stał na piratach^^ i jeżeli jakiś pajac podpierdoli to może być sprawa , jak to było z Insomnią .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...