Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evenye - Przed Premierą.

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakbyś czytał tematy na temat tego serwera to byś wiedział..

Zaraz dam linka jak to znajde w tym spamie..

http://www.mpcforum.pl/topic/260358-oficjalna-data-premiery/

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie do teamu/graczy czy bedzie mozna handlowac wszystkimi itemkami z is-u? Np. magicznym metalem? I ijak bedzie mozna zdobyc magiczny metal w grze? Za odpowiedz dam +/-

Opublikowano

Server fajny i dopracowany , lecz adminom widać zależy only na kasie .. zrobili pro server i all dali do isa za "grosze " dzieki czemu odrazu jak włączą server dzieci wysla smsmki za 10zł i maja full eq wybonowane ..

nie zrozumcie mnie źle i nie pisać "niemasz kasy to sie nie odzywaj " kase mam ,ale co to za server na którym liczą się tylko zł ..

gdyby nie było duchowych i bonow , egzo irad w IS -sie było by OK jak dla mnie server ma wielki ----

Opublikowano

W is można kupić praktycznie to co na PL tylko po tańszej cenie , dla mnie to dobre rozwiązanie. Ciesz sie że nie będzie tam żadnego eq:-)

huheuhee. ;}

Opublikowano

Joaquin Phoenix, a jak jest z ulepszaniem innych itemów poza tą niebieską stalką (typu ebonitowe kolczyki, jakaś zbroja nam np. 42 lvl)? Wymagane są podstawowe ulepszacze czy też zostały zmienione?

21197.png

3747.jpg

25345.gif

Opublikowano

Ponawiam moje pytanie jak ktos moze niech mi odp;] Mam pytanie do teamu/graczy czy bedzie mozna handlowac wszystkimi itemkami z is-u? Np. magicznym metalem? I ijak bedzie mozna zdobyc magiczny metal w grze? Za odpowiedz dam +/-

Opublikowano

MisSsieK, a po co Ci takie info? Odkrywanie gry jest o wiele lepsze, niż jeśli masz się wszystko podane jak na tacy. Podobnie było na PL'u z grotą, dzieciaki były takie "podniecone", że wyciągały wszystko z niemieckiej wiki na jej temat, a nie na tym to polega. Każdy serwer, czy któryś od GF czy też prywatny powinien toczyć się sam, gracze powinni sami wszystko odkrywać...

Pewnie nawiążecie do mojej wcześniejsze wypowiedzi/pytania o ulepszacze... Pytałem ogólnie, czy są "stare" ulepszacze, czy też "nowe". Bo nie wiadomo na co się nastawiać, gdyż wprowadzono ich skup u kowala.

PS: MisSsieK, zwykłe dziękuję w zupełności wystarczy.

21197.png

3747.jpg

25345.gif

Opublikowano

coś mi się wydaje ze serwer w ogóle nie zaistnieje dlaczego bo widać ze chyba team robi serwer ale coś im nie wychodzi termin przekładają z dnia na dzień ... no sorry panowie ale ile można serwer robić i przekładać datę premiery żadnego info na temat mi się wydaje ze porostu team narobiła smak coś im nie poszło i dziękuje i wyszło tak jak zawsze ... a resztę zostawię bez komentarza

Opublikowano

ja pierdole weś człowieku trochę poczytaj bo chyba jedyny jesteś tutaj który nie wie że data startu przesunięta ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

ja pierdole weś człowieku trochę poczytaj bo chyba jedyny jesteś tutaj który nie wie że data startu przesunięta ...

pisalem Ci ze pisze sie ''weż'' najwyrazniej nie wziales tego do serca.

Opublikowano

Oficjalny start jest jutro, dajcie im dopracować wszystko żeby potem nie było płaczu na forum, jak powiedzieli że będzie to będzie. Jeśli jesteście tacy mądrzy to zróbcie lepszy serwer, nisz oni. ;d

Jeśli pomogłem liczę na +

Jeśli masz dać mi zamiar - dlatego że coś ci się nie spodobało nie licz więcej na moją pomoc ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Powiem TAK

To jest ich serwer i wam do tego NIC...

Gdy zrobią otwarcie jutro czy za 2 miechy to jest nich sprawa..

Wy musicie się przystosowac jak chcecie minusujcie ale każdy ma wypowiedz inna...

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Nawet jak by go za 3 miechy otworzyli to bym z chęcią grał ;d

Patryk co ma do serwera jego start, straci na jakości czy co ?? Jeśli dziś nie zagrasz to coś ci się stanie ?? ;d

Jeśli pomogłem liczę na +

Jeśli masz dać mi zamiar - dlatego że coś ci się nie spodobało nie licz więcej na moją pomoc ;)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

@2UP

Jeśli byś nie grał to ty byś nie grał ja bym grał zawsze kiedy by otworzyli.. Bo jestem im wdzięczny za takie coś i to ich pieniądze (mały offTop)

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Powiem TAK

To jest ich serwer i wam do tego NIC...

Gdy zrobią otwarcie jutro czy za 2 miechy to jest nich sprawa..

Wy musicie się przystosować jak chcecie minusujcie ale każdy ma wypowiedz inna...

może to i jest ich serwer ale robią go dla nas

Opublikowano

UP

Zdaj sobie sprawe, ze nic w zyciu nie robi sie dla kogos. Jak robia serwer to dla siebie,a ze przy okazji dla was to inna rzecz.

Gdy zapraszasz do siebie dziewczyne myslisz sobie "Mam nadzieje, ze bedzie sie dobrze bawic" czy "Mam nadzieje, ze JA bede sie dobrze bawic"?

A pozatym mysle tak samo jak wszyscy dzien mnie nie zbawi co nie znaczy, ze nie chcialbym dzis pograc.

This is who I am, this is what the world made me

I don't give a fuck whether you love me or hate me.

Opublikowano

Z metkow leca. Albo w m3, na ezotach i bestach.

Zbieram + i - :)

Nie dojedziesz do konca ;>.

Dalej, dalej ^^

Jeszcze sie nie znudziles?

Naprawde wkurzajacy z ciebie koles.

Pewnie czekasz na niespodzianke ;).

Jeszcze troche...

Kolejna minuta z zycia innych ludzi <evil>.

Opublikowano

Z bestów nie będzie broni 30lvl

"* Besty. Wycofaliśmy z nich drop broni na 30lv, a zamiast nich wprowadziliśmy drop takich przedmiotów jak Kamienie Duchowe oraz Szkatułka Duszy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...