Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2011-07-25 13:21:25

Witaj ------------,

Konto zostało zablokowane przez system, więcej informacji w tym temacie na forum Metin2.pl:

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=6877111#post6877111

Jest to blokada od której nie przysługuje prawo odwoławcze.

Blokada została nałożona na okres jednego miesiąca.

Więc usuń tego blockera do hack shielda albo daj dzialajacy... i dziekuje... bo 2 konta dostaly bana w ciagu 1 dnia...

ZBIERAM -

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To juz chyba ponad 2 lata sie wyswietla. Nic, nikogo to nie obchodzi. Zrobia cos nowszego kilka dni i nowy cheat dzialajacy na nowych zabezpieczeniach.

Opublikowano

na aktualnym

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

@up hmm nie mam pojęcia to tylko injector

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

wszystko dziala pieknie jak powinno + leci. Obym nie dostal bana (Gram na PLu)

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

@up na wypadek poberz nową blokade hs 1.4 z mpcforum

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

kiedy chce pobrac bota to wyskakuje mi cos takiego:

Plik C:\DOCUME~1\(...)\temp\bp_5Y1NF.exe.part nie moze zostac zapisany ,poniewaz nie mozna odczytacpliku zrodlowego.

Nalzezy sprobowac pozniej lub skontaktowac sie z administratorem serwera.

Pomoze ktos ??

Opublikowano

Hey ludzie, dawno mnie tu nie bylo bo wszystko działało okey. ale dziś kiedy włączam FB dziala przez niecąłe pół minuty i pozniej wywala . to samo dzieje sie kiedy włączam Metina z Modem . mógłby mi ktoś pomoc jak poradzic sobie z tym problemem ? kiedy włączam tylko metina przez obejscie, bez fish bota rowniez wywala jesli ta informacja w czyms pomoze. czekam na odpowiedzi z gory dzieki .

Opublikowano

Witam mi niewiem cos nie dziala wywala mnie nadal po 1 zlapanej rybie niewiem o co chodzi ale bylbym wdzieczny jak by ktos dal nowego dzialajacego kamermoda ;p

Opublikowano

@up zaraz sprawdze z tym kamermodem

Na modzie nie działa

Na kamera stronie pisze wyraźnie

Wystarczy zablokować hs i już

Zrobie video tuta ale najpierw musze pobrać czystego metka

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

widzę że wszystko super panie mrowadsk, ale mam jedno pytanie, czy nie trzeba do tego bota żadnego zabezpieczenia na hack shielda na przykład jak do tej pory był nim hack shield bypass ?? przed ostatnim update jakieś 10 dni temu bociłem botem który był w twoim temacie. Dołączony do niego był hack shield by pass, do tej pory nie dostałem bana. Czy w przypadku m2 fish 4.0 też mam pewność ze nie dostane bana ? przecież ten bot nie ma żadnego programu obezwładniającego hs. tak mi sie wydaje. Jak jest naprawdę? czekam na odpowiedź.

Opublikowano

zablokuj jeszcze raz blokadą ha 1.4

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

zablokuj jeszcze raz blokadą ha 1.4

czyli instaluje m2fish 4.0 do folderu ze spatchowanym metinem i zakładam hs bypass 1.4 i wszystko ma smigać i nie ma obaw o bana ?

Opublikowano

sorry, ale czy mógłby ktoś dać instrukcje co robić po kolei przy tym nowym fb? tak dokladniej, jak to sie robi dla osób ze tak powiem 'tępych' .

z góry dzieki .

Opublikowano

Mi fish bot pięknie działa 10 min małż ;p ale ja tego obejścia nie miałem w in-stalce wziąłem stare od kamera ;p

@EDIT a jednak je znalazłem ;p było tam gdzie zainstalowałem fisha ;p

3c19de77570490e5m.jpg
Opublikowano

@up M1

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

ffajnie wszystko dzialalo...ale 3 bany juz dostalem ...w 15 minut...na stale.alarm tez byl zalaczony ilipa!!! wiec radze uwazac bo cos jest ie halo...

Opublikowano

@ JUŻ Nowy kamermod

http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html

Moje Tuty:

Wallhack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...