Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomorze mi ktos?

Kurwa naucz się pisać i nie spamuj idioto najwidoczniej nikt nie umie ci pomóc więc oszczędź sobie

Postacie mogli zbanować nie przez hs tylko nastawiłeś bota i gm złapał Cię

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa naucz się pisać i nie spamuj idioto najwidoczniej nikt nie umie ci pomóc więc oszczędź sobie

Postacie mogli zbanować nie przez hs tylko nastawiłeś bota i gm złapał Cię

Jakbyś chciał wiedzieć wielce znawco bana nie dostałem tylko porostu wywala mi błąd. Nie możesz się najzwyczajniej w świecie przyznać ze nie wiesz? Co za typ.....

Opublikowano

Jakbyś chciał wiedzieć wielce znawco bana nie dostałem tylko porostu wywala mi błąd. Nie możesz się najzwyczajniej w świecie przyznać ze nie wiesz? Co za typ.....

Sorki nie spojrzałem na nicki i tak jakoś odpisałem więc jeszcze raz przepraszam a co do błędu to kotś może Cię zabija lub zaktualizuj metina i wywal plik errorlog.exe

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

@up wklej do folderu metin2 pointer do pobrania na pierwszej stronie

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

ja wkleiłem ten pointer do metin2 i dalej wyskakuje to samo co dla upa

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

ja wkleiłem ten pointer do metin2 i dalej wyskakuje to samo co dla upa

tam gdzie zainstalowałeś fishbota

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Może ktoś mi wrzucić na hosting folder pack ? Instalowałem wcześniej WH i przez nie nie mogę łowić na mostku. Chciałbym podstawowe pliki. Usunięcie i aktualizacja przez bypassa nie daje efektu.

Opublikowano

dlaczego nie moge nic nacisnac w menu tego bota.ledwo start dalem..

dziala oczywiscie lecz nie potrafie nacisnac zabijania ryb itd...

help!

Opublikowano

@up nie nie musisz -------- Ironia

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

SUPER WKONCU MI DZIALA LIMIT +++++++

@EDIT@

ja pier***e

dubla mam myslalem ze moj post up sie neie wyswietli bo niby mialem za krotka przerwe miedzy postami ....

Opublikowano

Ja mam problem wszystko ładnie połowi trochę i wyskakują ?????? co to może być ?

Mam ten sam problem. Bot łowi przez 10-15min, później metin się zawiesza i wyskakuje okienko ?????? i metin się wyłącza razem z botem.

Opublikowano

Do błędów ?????? wystarczy usunąć errolog i zablokować hs jakimś nowym sposobem jak ten nei działą ;]

@up2 antywirus blokuje injectroa

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

wszystko pieknie dziala ale mam jeden problem. Gdy chce wlaczyc 2 bota robie tak jak napisane: zmiana nazwy injectora metin2client1.bin wszystko okej 2 boty wlaczone 2 metiny wlaczone. tylko gdy wlaczam przez obejscie 2 metina uruchamia mi sie injector tylko ze nie pokazuje ostatniego swiata i chyba s14 co mam zrobic?! bo wlasnie chce bocic na s25 ;D

1 metina wlaczam przez tego hackshielda 2 nie wlaczam bo injector przeczyta tylko 1 niewiem co zrobic.

Opublikowano

Ta blokada hack shielda tak blokuje ze 5 min temu dostalem bana... i bynajmniej nie od gma...

ZBIERAM -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...