Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku, to wszystko działa !!! POLECAM !!! +++, a i pytanie czy działa on jak się zminimalizuje?

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprosze o pomoc z nastepujacym problemem:

hack dziala, ale nie zabija wszystkich ryb, chociaz jest to zaznaczone (np karpia), nie wyrzuca np wybielaczy.

Prosze o pomoc

EDIT:

Znalazlem wczesniej z tym "enable" i dziala narazie. Zobacze jak z wybielaczami itd jak jakis zlapie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanie co to jest to "fish onshore" ten kwiatek obok "Enable"?

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Odpowiedź na pytanie:

Mam pytanie co to jest to "fish onshore" ten kwiatek obok "Enable"?

Zdaje mi sie,ze chodzi o to, iz mozna lowic gdziekolwiek sie jest. Bociak oszukuje clienta, ze jestes nad woda, chociaz normalnie mozesz byc gdzie chcesz na planszy. U mnie przynajmniej to tak zadzialalo wczoraj.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

FB działa cały czas

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Działa wam FishBot czy nie?

A co sam nie możesz sprawdzić, czy działa?

Mi działa, czyli tobie też powinno.

mpcsygna.png

"Jedyny sposób, żeby uwolnić się od pokusy to jej ulec."

93707867.png78489696.png

Zbieram plusy.

Opublikowano

mi niestety niedziala ja zainstalowalem juz wyszstko i jak na fimliku wlanczam injector perx i nagle wyskakuje mi jakby niebylo pliku ze mam przegladnac i odszukac [uG]Insceptor perx ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no nie wiem czy tak idealnie działa, gdyz jest coraz większa liczba osób, którym nie działa, mi on działał, ale z dnia na dzień nie wiem czemu, gdy uruchamiam odpala mi tylko metin, bez okna fishbota (dodam, ze per'x go wykrywa, ale niestety się nie uruchamia;/)

Opublikowano

no nie wiem czy tak idealnie działa, gdyz jest coraz większa liczba osób, którym nie działa, mi on działał, ale z dnia na dzień nie wiem czemu, gdy uruchamiam odpala mi tylko metin, bez okna fishbota (dodam, ze per'x go wykrywa, ale niestety się nie uruchamia;/)

Mi tak samo sie robi.

Opublikowano

Teraz mam tak że odpalam metka i injector wskazuje mu metina a on znika(wiem że połowa problemów jest z tym związana).

Opublikowano

Mnie wszystko dziala stosujcie się do poradnika

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

Oto chodzi ze się stosujemy do poradnika tylko injector po włączeniu metina i wskazaniu mu odpowiedniego okna się wyłącza...

Opublikowano

Oto chodzi ze się stosujemy do poradnika tylko injector po włączeniu metina i wskazaniu mu odpowiedniego okna się wyłącza...

U*zyj innego injexcotra

Moje Tuty:

Wallhack

Opublikowano

siema,

działa komuś ten FishBot na XP ?

bo ja mam taki problem ze jak włączam obejście i się loguje a następnie włączam bota i klikam na okno z metkiem to FB się wyłącza, po prostu znika..

więc moje pytanie: działa na XP ? jak tak to co mam zrobić ?

Opublikowano

siema,

działa komuś ten FishBot na XP ?

bo ja mam taki problem ze jak włączam obejście i się loguje a następnie włączam bota i klikam na okno z metkiem to FB się wyłącza, po prostu znika..

więc moje pytanie: działa na XP ? jak tak to co mam zrobić ?

Użyj injectora PEr X

Moje Tuty:

Wallhack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...