Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Fishbot,Blok HS,Cpu Limit-A To wszystko działa na PL

mrowadsk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nic z tych rzeczy nie wgrywałem ... jedynie wcześniej wgrałem hcshielda od niego ...

To źle, ten hshield jest juz nieaktualny.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

no to co patchowac metka i torentowac od nowa tak ? a pozniej wszystko wgrywac i powinno dzialac ?

EDIT : ok , thx teraz nie kicka , ale jest następny problem .... Jak klikam start to wyskakuje błąd :

Zugriffsverletzung bei Adresse 0228B3C9 in Modul 'M2fish.dll'. Lesen von Adresse 00000000.

Energy 93 lvl - LomaxMt2

Opublikowano

mam pytanie czy te opóźnienia wędki do poziomów są dobre?

mam wędke+4 i strasznie słabo łowi i pkt wędki nie lecą lepiej sie łowiło wędką na +1

Opublikowano

Siemka mam problem gdy naciskam start to wyskakuje mi cos takiego :

Zugriffsverletzung bei Adresse 0108B3C9 in Modul 'M2fish.dll'. Lesen von Adresse 00000000.

oco chodzi ? co mam zrobic? co zle zrobilem ?

moje gg : 9395351

edit :

Dziala wszstko thx

Opublikowano

jak naciskam przycisk START zmienia sie i zaczyna łowić ale po 1/2 sekundach automatycznie mi sie zatrzymuje

Opublikowano

Yyyy, ten Injector to obejscie? Jak nie to poproszę o link do obejscia...

Lap +

nick: PWS

Królestwo : Shinsoo, Jinno (zależy od serwa)

Serwer : a raczej serwery, a różne

I <3 Cs 1.6

Opublikowano

4/5 bo w programie zmniejszającym zuzycie CPU (ktory mnie naj zainteresował) nie mam procesu metina chodź go włączyłem. Próbowałem standardowo, z obejściem i nic!

Poza tym bot działa jak należy tylko po ok. 1h jakieś błędy wyskakują i trzeba na nowo włączyć.

Opublikowano

+leci ale mam problem bo fishbot nie zabija ryb.Co zrobić??

Czytajcie instrukcje

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Mam problem, po calej nocy metin jest calkowicie zlagowany, nie wiem kiedy to nastepuje ale jest to wkurzajace jak to naprawic?

Opublikowano

Też mam pytanie, slyszal ktoś o banie za nie odrzucanie z konia? Oczywiście mam obejście, lae czy ono jest sprawdzone na 100% i nie wyslyla logow? Za odpowiedzi poleca plusiki, pozdro all ;]

Opublikowano

Hmm... Mi czasami wywalają takie ?????? znaki zapytania. Od czego to może byc? Raz zostawilem na noc i mi zlowil tylo 4 malze bo te znaki zapytania wyskoczyly.

Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego wyskakuje te DELKETE HACK GAME.?;p Co trzeba zrobić żeby sie tego pozbyć .?

Oglądaj filmik jak odpalić pare Fb pt Obejścia

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...