Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanko czy folder bin który był upniety na 3 stronie :D zadziała mi teraz na cliencie USA?

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

lc 777 Kathar polecam gildie Bergaria

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano
siemka ujestem nowy zrobiłem sobie szelme 49 lvl pod expi ktos i zrobi nowom bron na 56 lub 58 prosze ja polak nick KoKsiarKa

Po 1 Zamiast szukać kogoś kto by "pod exp'il" i zrobiły nową broń to kup Sobie słownik ortograficzny i wykuj go. (powinno być " nową" i "jestem Polakiem / albo nic kto by pomyślał, że pochodzisz z Polski. -.-)

Po 2 na tym lvlu na larwach w merac możesz spokojnie wbić ingt po noob'sku pasek / gwiazdkę i idź zużyć ją na mumiach / zombie w tomb używając techniki snare (siata?!), bicie, uciekanie.

Takie moje małe uwagi.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

siema ja mam pytanie dlaczego lc 777 zostal takzbugowany ze nie mozna robic sobiezwierzaków ? to nir fer chcalbym miec kucyka a nie moge . mam 2 fletnie pana robie najpierw u lorein w juno potem w dratan u tego typa. pisze mi nad czatem otrzymano towarzysz x1 a w plecaku go nie ma pomocy

o jeszcze jedno kto przyjmuje do 666teamPL pls o pomoc

Opublikowano

mi lc nie dziala gdy grałem to wywaliło mnie z 2-3x i juz nie mogę sie zalogowac nawet do gry nie moge wbic bo mam update failure !!!

Moze koś mi powiedziec co jest grane?

Z góry THX

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem to jest aktualizacja ;)

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Mogliby włączyć już lc :D

//post nic nie wnosi do tematu

Είμαι αυτό που είμαι.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...