Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No chyba sami widzicie ze patch ktory jest wrzucony na serwer jest uszkodzony i loader nie chce go pobrac i nikt tu nie pomoze oprocz admina tego serwera..

Opublikowano

Oj nie płaczcie już. Wyjdźcie na dwór z kolegami na piwo. Poszukajcie sobie dziewczynę / chłopaka, a nie płaczecie na forum ze Wam gra nie działa :P

titan.jpg
Opublikowano

Popieram ThripleBash :)) jak będzie Lc to będzie. Przecież świat się nie skończy wraz z grą ;p

Last Chaos Destiny <3 Only with Night Shadow ^^ nick Arantir

Opublikowano

Oj Thriple 3/4 osób tutaj jest zbyt młoda na piwko, a 1/2 o chłopakach / dziewczynach jeszcze zbyt bardzo nie myśli. ^^

A to też prawda :) Jednakże nie powinni tak traktowac tych bądź co bądź paru pikseli...

titan.jpg
Opublikowano

Zamykam do czasu otwarcia serwer, proszę mnie poinformować na PW gdy serwer będzie czynny.

Temat otworzyłem, bez spamu mi tu proszę.

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Lc 777 jest online tylko wszystkie serwy oprócz Katharu są "down" Gram na Ibres więc mnie to interesuje ;) tak poza tym potrzebuje spolszczenia bo z tamtej stronki już korzystać nie można ^^

Opublikowano

Płaczecie że serwery off na katharze nie da się expić przez lagi -.-

Przechodzę przez dwie/trzy komnaty tomb'u i mam 30+ skrzekow na klacie po lagu więc...

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Płaczecie że serwery off na katharze nie da się expić przez lagi -.-

Przechodzę przez dwie/trzy komnaty tomb'u i mam 30+ skrzekow na klacie po lagu więc...

Ale przynajmniej da sie zalogowac i pobawić na arenie ;/

Opublikowano
I'm Sorry for the long waiting Time but i have to announce good News! Game Server will be Finally Back in the Next 24 Hours. That means every Sub-Server (Delum,Nexus,Tengal,Luxor) will be Online again very soon. At least GameServers will be Upgraded to ensure Laggs. Thank you for your patience.

Best Regards,

- 777LastChaos Staff.

I wszystko jasne...

Więć skończcie ten płacz, że serwery nie działają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...