Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak. W najbliższym czasie planuje postawic swojego priwa ep2. Najpierw jednak muszę wbic 3 lvle :) Tak aby móc później sukcesywnie wbijac expa bez potrzeby plvla :)

Co do priwa. Myślalem nad ratami exp 20 sp 10 drop 200. Ingition oczywiscie będzie. W zasadzie z tego LC które jest teraz nie bd tylko new juno xD Pliki już posiadam wystarczy zrobic wszystko jak nalezy :) Co Wy na to ??

titan.jpg
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/476936-zapowiedz-pl-priw-serwer-eternity-last-chaos-ep2/

Zapraszam tutaj. Bardziej wyczerpujący opis tego co będzie można u mnie spotkac :)

titan.jpg
Opublikowano

i co jest w koncu z tym lc 777? bo juz mam dosyc tego czekania... odinstalowalem i nic nawet zadnego patcha nie moge zainstalowac:(

Opublikowano

jak by wprowadzili set zorro to im wybaczymy;p bo on daje 10 % casta a ten tytul tylko jest na 3 miesiace;p i tak w kolko ;p wiec wolal bym set zorro:)

Opublikowano

jaki zal 2 tyg. bez lc ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!! dlaczego? a i wlasnie jak wlaczam lc777 to mi to wyskakujepost-391589-0-45686900-1320304346_thumb.png wy tez to macie?

Pomocy !!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...