Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP2]Last Chaos 777

marcoverone

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 969
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie co dzisiaj wywalilo mnie z gry i nie mogelm pozniej juz wejsc . jak wpisywalem haslo to pisalo polaczenie z serverem nie pomyslne a teraz to wgl jak pojawia sie czarny ekran to wyskakuje mie send error ? niewiem co mam robic prosze o szybka odpowidz

Opublikowano

moglby mi ktos pomoc z xtrapem? mam spolszczenie wgrane jbc a wiec wlaczam gre normalnei loguje sie wybieram server wchodze do gry postac wchodzi juz do gry i po jakis 15sekundach wywala gre i pisze ze xtrap zamknął gre i zeby wylaczyc chaty/debugi itp i zresetowac komputer a ja zadnych chackow itp nie mam pierwszy raz chcialem zaczac gre na tym servie a tu takie jaja;/ bardzo prosze was o pomoc,a napewno wam sie odwdziecze

15.jpg

Opublikowano

Siema.W lc nie gram juz pół roku i mam pytanie czy ceny rzeczy sa nadal takie wysokie czy juz sie wynormowało??w gory dzieki bo jak beda duze ceny to nie wracam do gry:D

Opublikowano

moglby mi ktos pomoc z xtrapem? mam spolszczenie wgrane jbc a wiec wlaczam gre normalnei loguje sie wybieram server wchodze do gry postac wchodzi juz do gry i po jakis 15sekundach wywala gre i pisze ze xtrap zamknął gre i zeby wylaczyc chaty/debugi itp i zresetowac komputer a ja zadnych chackow itp nie mam pierwszy raz chcialem zaczac gre na tym servie a tu takie jaja;/ bardzo prosze was o pomoc,a napewno wam sie odwdziecze

Mam to samo ;/ Wie ktoś jak to naprawić ? .....

Opublikowano

Mam kilka pytan. Z gory dzieki za odpowiedzi.

1. Jak dlugo mam latac z eventem [znaczy sie na co i kiedy go wymienic]

2. Jak tutaj zarobic na podstawowe eq

3. jaka postac bedzie najlepsza pod zarobek i dlaczego

ps. Przepraszam za brak polskich znakow.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak masz właczonego antywirusa to go wyłacz tymczasowo i powinno hulać miałem podobnie na PL. Popatrz tez w sieci jakiego typu bład sie wyświetla bo jest ich troche sam zmagazm sie z jednym code failed 05-0400-00000000-508 nie mam pojęcia jak z tym sie uporać

PS Szukam dobrej polskiej gildii mam szelme 137lvl wep +16 set +15 (prawie caly) chetni pisac tu

Opublikowano

Chłopaki mam pytanie bo skminiłem se lc od kumpla i pisze mi cannot conect to server. I moje pytanie brzmi czy nie musze przypadkiem patchy nowych sciagac?? a jak tak to podajcie mi odrazu strone. :D

Opublikowano

Ehh... Jakub myślę żebyś zamknął temat do czasu aż serwer włączą bo spam się tu zrobi a po co to?

Ps. Wszystko napisałem w swoim temacie na pod forum ogólnym LC.

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Host padł i będzie zamknięte przez tydzień albo dłużej I nie spamować Bo już ta wiadomość jest wszędzie napisana

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Teraz się skapnąłeś i musiałeś pisać posta?

Napisałem temat z wyjaśnieniem dlaczego nie działa :

http://www.mpcforum.pl/topic/495998-tamaty-zwiazane-z-lc-777/

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Tak też to mamy człowieku wrzuć na luz Jak naprawią t będzie działać Zagraj sobie w coś innego

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

mam pytanko dlaczego nie mogę tego ściągnąć???Wyskakuje że plik jest uszkodzony albo usunięty i niemożna ściągnąć.Ściągam to z strony głównej z download.

http://777lastchaos.vn/download.aspx

DZIĘKI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...