Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Hacki Pod 4Story 3.4

PsychoBoy11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:( Szkoda ze tylko na 64bit mam 32bitowy , Psycho będziesz robił na 32bitowe czy wgrać se 64bitowego?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tacy bywają :rolleyes:

Co do hack'a na 32-bitowy system, narazie nie wiem jak z tym będzie, wszystko zależy od drivera HS który blokuje funkcje zmieniające wartości w pamięci gry. Myśle, że jak już znajdą się wskaźniki to będzie z górki :]

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Aha spox a tak z odpowiedzią o zmianie systemu mi to zajmuje mało czasu a czasu mam dużo kilka razy już zmieniałem bo było to potrzebne. Ale tera nie będę zmieniał. Ok życzę powodzenia z hackiem na 32bitowy. :D

Opublikowano

O to co zablokowali w nowej wersji:

-Speed Hack (wywala)

-Invisible (wywala)

-No miss (nie działa)

-Always critical (nie działa)

-Attack (nie działa)

-Tele Hack (nie tp'uje przez mapy)

Na Speed hack i Tele mam już pomysły, co do reszty nie wiem ;f

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Psycho mówisz ze ten hak nie działa na systemie 32 bitowym?

To powiem ci ze trochę pogłówkowałem i wszytko poszło jak po maśle na systemie 32bitowym.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

A jak??

Opublikowano

Poczytaj o aimbotach, chyba tak samo działają, no i do tego jest chyba funkcja WorldToScreen, ale i tak jeszcze musisz znać wektory kamery (x,y,z,kąt nachylenia), bo inaczej to po prostu będzie Ci celować gdzie popadnie ^^

E: Fag, nie tutaj miało pójść. Jaki to sposób wymyśliłeś? Co prawda do działania trzeba tylko wymyśleć coś żeby znaleźć gdzie jest struktura gracza.

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Dzieki programowi który zrobił mój nauczyciel informatyki i ja w wolnym czasie. Program nie ma nazwy i nie działa bez płytki.

Ten program "oszukuje" komputer lub program żeby działał na innym systemie bitowym. Np: Komp ma 32bity a program 64, ten program robi tak ze oszukuje komputer i pokazuje mu ze program ma 32bity albo na odwrót.

Mógłbym dać ten program na neta lecz nie dziali bez płytki.

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Dzieki programowi który zrobił mój nauczyciel informatyki i ja w wolnym czasie. Program nie ma nazwy i nie działa bez płytki.

Ten program "oszukuje" komputer lub program żeby działał na innym systemie bitowym. Np: Komp ma 32bity a program 64, ten program robi tak ze oszukuje komputer i pokazuje mu ze program ma 32bity albo na odwrót.

Mógłbym dać ten program na neta lecz nie dziali bez płytki.

Ale sęk w tym, że zasada działania przynajmniej mi znana jest zupełnie odwrotna. To na systemach 64-bitowych jest emulator dla programów 32-bitowych, nie da się tego zrobić w drugą strone, tzn. wyemulować program 64-bitowy na 32-bitowym systemie. I tu właściwie nie o to chodzi, bo on działać to będzie na 32-bitowcach ale potrzeba wyciągnąć adres z CE, a CE jest zablokowane na x32 :]

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Mi z tym moim programem mi działa.

Psycho dla mnie i dla mojego nauczyciela info nie ma nic zablokowanego :).

Napisz na PW coś o twoim haku a ja z nauczycielem coś pomyślimy ^^.

Nie bój się nie będę modyfikował ci haka i nic podobnego.

Czesiu:

Mój nauczyciel od info zabezpieczył ten program przed tym, lecz poproszę go żeby mi zrobił obraz tej płytki.

1370985415-U261426.png

Opublikowano

W moim programie nie ma nic nadzwyczajnego, no może poza dość niecodziennym zrobieniem pseudo-wskaźników :]

swimaddy = expaddy - 0x189;
inviaddy = expaddy - 0x712;
teleXaddy = expaddy - 0xAC0;
teleYaddy = expaddy - 0xAB8;
teleZaddy = expaddy - 0xABC;
kingdomaddy = expaddy - 0x6FF;
jmpaddy = expaddy - 0x64E;
falldmgaddy = expaddy - 0x715;
rangeattaddy = expaddy - 0x17E;
critaddy = expaddy - 0x6D1;
nomissaddy = expaddy - 0x6EA;
zoomaddy = expaddy - 0x65E9F6;
invinciaddy = expaddy - 0x72C;

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Ja nie mam obecnie dostępu do 32-bitowego systemu, a jestem ciekawe czy na nim będzie działać WPM/RPM, ale jak widze że działa ten Teleport od KD to wydaje mi się że tak. A to jest dużyy plus :]

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Niestety, nie udało mi się zmodyfikować haka ale dalej będę nad tym pracować, lecz nic nie obiecuje

1370985415-U261426.png

Opublikowano

@Idefis, a najlepsze jest to, że nie masz najmniejszego pojęcia o programowaniu.

Nie da się emulować 64 na 32. Jedynie odwrotnie.

Zależy czy masz procesor, który obsługuje architekturę x64. Jak nie, to możesz sobie pomarzyć.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

@Pinkorek.

Pisałem już o programie którego ja i mój nauczyciel wymyśliliśmy.

Nauczyciel nie daje mi pozwolenie na opublikowanie go, ale trochę go jeszcze pomęczę.

1370985415-U261426.png

Opublikowano

Nauczyciel chyba powalił w tym momencie Microsoft :| Ja nigdy nie słyszałem o takiej możliwości odpalenia programu x64 na systemie x32, no może poza wirtualną maszyną, ale to odrębna sprawa.

kwoh2cmd.png

Opublikowano

By mieć virtualną maszynę x64, najpierw system gospodarza musi mieć x64 :P Przynajmniej na VBox, gdzie XP używam jako serwer.

To co idefis mówi jest nie możliwe, niestworzone historyjki. Też mógłbym napisać, że napisałem program od podstaw ALE nie mogę go rozpowszechniać. Uwierzyłby mi ktoś?

A ten program moglibyście wymyśleć, ale nie stworzyć.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Weźcie się za nauke programowania a nie mi tu zmyślacie, stworzymy elite twórców hacków :D

kwoh2cmd.png

Opublikowano

A po co wam w ogóle nowy hack jak psychohack działa tylko trzeba bypassa pod patcha 3.4 :angry:

Odezwał się kolejny geniusz typu "Mój nauczyciel informatyki jest lepszy niż Microsoft i IBM razem wzięci" albo "Znalazłem hacka pod 3.4 który działa ale zgubiłem link do niego". Kurde ludzie skąd wy się bierzecie? Nie dość że swoim nickiem próbujesz podszywać się i udawać innego użytkownika tego forum PsychoBoy11 to jeszcze piszesz nam że stary hack działa tylko potrzeba bypassa i na dodatek jesteś zły (:angry:) .

Dobrze więc jak jesteś taki fajny wrzuć na forum hacka i bypassa który działa. Ja czekam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...