Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Hacki Pod 4Story 3.4

PsychoBoy11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nieda sie nic z tym removerem wykąbinować??

To jest pod metina i nie jest to uniwersalny bypass, więc raczej nie

A ja mysle ze gdyby Psyho .... Oczywiscie jak by chcial mala pomoc z osob oczekujacych hacka ...

Moglby cos rozpisac napisac dac jakies namiary czego Np... mamy szukac nad czym glowkowac i wogole

i ewentualnie zdawac mu tu to co sie wymyslilo pod wzgledem tej rozpiski ....

Mysle ze wspolnymi silami poszlo by to moze ciut krok w przod ...

Co prawda programista ze mnie jak z Koziej duszy trabka ale jak by trzeba moge kilka do kilku dziesiecu godzin zarwaci by jakos pomoc

Bo rowniez zalezy mi i chcialbym korzystac z Hacka jak takowy bedzie

Z tym że nie jestem pewien jak to właściwie zrobić, mam małe doświadczenie w łamaniu zabezpieczeń AC. Pogłówkować nie zaszkodzi.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MisiEk jesteś żałosny bo co z tych twoich postów wynika, lub w czym one komukolwiek pomogły ?....Ty to nie to samo co Psycho . Pomyśl nad tym...

Ja nie jestem żałosny i mam racje, bo co ? Nie umiesz wbić 50 postów bez spamowania ? to wypierdalaj nikt Cię tu nie trzyma !

Nie umiesz grać bez cheatów ? to wypierdalaj nikt Cię tu nie trzyma !

Sorki za wczesniejszego posta mialo byc tak .... :Owszem masz racje ... Ale nie wiem czy bierzesz tez pod uwage jaki pozniej bedzie CYBER spam na forum ...Bo dzieciaki beda chcialy wbic te 50 postow i bede w kazdego rodzaju tematach pisac 5 przez 10 i bedzie jeden wielki '' balagan '' grzecznie mowiac ...

Od cyber spamu mamy modów. :)

PsychoBoy11 :

Moim zdaniem jeśli PsychoBoy11 zrobi hacka pod Patch 3.4 powinien go udostępnić dla ludzi powyżej np. 50 postów, a nie taki n3o - zarejestruje się - pobierze - nigdy nie wejdzie.

Do tego w Ardir było sporo hacków...

PsychoBoy11 - pomyśl o tym.

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Zgadzam sie z poprzednikami najpierw hack a dopiero dyskusja i pijawka ma racje ten co ma 12 postów bo jak ktoś chce hacka to bedzie go miał a nie wybrane jednostki ja uważam temat za zamknięty bo zaranie haka nie ma później będziemy sie martwić POZDRAWIAM ALL

Opublikowano

to wy chcecie dostać najpierw haka a puźniej myśleć jak go robić ? dobry pomysł gratuluje ;d

To jest pod metina i nie jest to uniwersalny bypass, więc raczej nie

ale jakąś tam strukturke ma ;)? może byś coś poklikał i by pasował :P?

pomogłem ? daj +!!!!

Opublikowano

Ja nie jestem żałosny i mam racje, bo co ? Nie umiesz wbić 50 postów bez spamowania ? to wypierdalaj nikt Cię tu nie trzyma !

Nie umiesz grać bez cheatów ? to wypierdalaj nikt Cię tu nie trzyma !

Od cyber spamu mamy modów. :)

PsychoBoy11 :

Nie tylko jesteś żałosny ale głupi i chamowaty wystarczy przeczytać twoje wypociny ,,(niby posty)" ,które nic nie wnoszą i nie pomagają nikomu .Myślę ,że lepiej uważnie czytać niż nieuważnie pisać głupoty na tym forum.

Napisać 50 czy nawet 100 takich bzdur jak ty piszesz nie jest sztuką , tak piszą ludzie zakompleksieni .....tak tak....Mowa jest srebrem a milczenie złotem jak nie masz argumentów .Pomyśl o tym zanim coś napiszesz !

Opublikowano

Nie tylko jesteś żałosny ale głupi i chamowaty wystarczy przeczytać twoje wypociny ,,(niby posty)" ,które nic nie wnoszą i nie pomagają nikomu .Myślę ,że lepiej uważnie czytać niż nieuważnie pisać głupoty na tym forum.

Napisać 50 czy nawet 100 takich bzdur jak ty piszesz nie jest sztuką , tak piszą ludzie zakompleksieni .....tak tak....Mowa jest srebrem a milczenie złotem jak nie masz argumentów .Pomyśl o tym zanim coś napiszesz !

Wypierdalaj hajcie i tak nie dam Ci do ust - święte słowa Wild'a.

Co do moich postów - moje posty ``nie wnoszą i nie pomagają nikomu`` to, dlaczego nie mam warnów ?

@Topic

Dajcie spokój Boy'owi skoro pisze, że z tego się nie da zrobić bypassa - TO SIĘ NIE DA !

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Co do moich postów - moje posty ``nie wnoszą i nie pomagają nikomu`` to, dlaczego nie mam warnów ?

właśnie to 1 slowo świadczy o Twojej kulturze osobistej ,wychowaniu i poziomie

(sugeruje warn dla miśka)

pomogłem ? daj +!!!!

Opublikowano

Opis Resource Hacker 3.4.0.79:

Jeden z najpopularniejszych edytorów plików EXE, DLL, OCX i CPL. Umożliwia ingerowanie we wnętrze aplikacji i zmianę na przykład jej ikony, dźwięku odtwarzanego podczas uruchamiania lub ekranu powitalnego.

Resource Hacker funkcjonuje na systemach Windows XP 32-bit, Windows Vista 32-bit, Windows 9x, Windows NT 4.0, Windows 2000.

Może to pomoże???

Jestem nowy na tym forum, więc witam wszystkich!

tu stronka

POMOGŁEM??? DAJ +

Opublikowano

Opis Resource Hacker 3.4.0.79:

Jeden z najpopularniejszych edytorów plików EXE, DLL, OCX i CPL. Umożliwia ingerowanie we wnętrze aplikacji i zmianę na przykład jej ikony, dźwięku odtwarzanego podczas uruchamiania lub ekranu powitalnego.

Resource Hacker funkcjonuje na systemach Windows XP 32-bit, Windows Vista 32-bit, Windows 9x, Windows NT 4.0, Windows 2000.

Może to pomoże???

Jestem nowy na tym forum, więc witam wszystkich!

tu stronka

niestety nie pomoże...tutaj przy da się znajomość ollydbg i asemblera jeżeli mamy mówić o robieniu bypassa

Jak już mówiłem może ktoś nie załapał ale zrobienie cheata w AutoIT jest niemożliwe i hacków od naszych niemieckich przyjaciół...

@down-report:)

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

@Topic

Dajcie spokój Boy'owi skoro pisze, że z tego się nie da zrobić bypassa - TO SIĘ NIE DA !

Właśnie wulgaryzmy to są twoje ,,argumenty" , więc widzisz sam co prezentujesz a ja nie zniżę się do twego poziomu.

Opublikowano

Proszę nie spamować bo nie w tym celu został założony ten temat.

Resource Hacker nic tu nie da, bo TClient i Hackshield są spakowane w Themida

Co do tego remover'a jeśli to działa na zasadzie podmiany jakichś plików to na pewno tu nie będzie działać.

CE, ME, ArtMoney, MHS, to wszystko jest wykrywane, ale tylko na zasadzie sygnatur takich jak np. nazwa procesu. Żeby CE działało trzeba znaleźć / zrobić Undetected CE.

Można też spróbować różnych działań na kernelu. Zainstaluje wirtualną maszyne, bo nie chce ciągle crashować kompa, a ciągle coś chrzanie ;p

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Co do hacków. Słyszałem że na Niemieckim serwie już są czy to prawda trudno stwierdzić. może jutro pobiorę niemiecką wersje i obadam co się tam dzieje. szczególnie przy kowalu. itd itd. HS na pewno jest ulepszony. Jednak uda się go ominąć:) (jestem tego pewien w 100%-ach). Gdyby HS byłby tak doskonały to nie byłoby hacka na patch 3.3 etc.

Prędzej czy później hacki powrócą:) mam nadzieje. (zrobiłem wielki błąd) zablokowali mi konto 3lvl woj z eq +18/17. a drugie konto zostawili. zawsze przerzucałem eq. dzisiaj mi sie nie chciało.

Pozdrawiam

Opublikowano

jak narazie u niemców też nie ma haka sprawdzam cały czas

własnie dostałem info od niemców że od 13.11.2010 będzie działał już hack który wysłałem do psycho i uXimbiQ na priv

psycho pole do popisu dla ciebie teraz działaj i mam nadzieje że jak prawdą jest moje info uda ci się na bazie tego hacka zrobić coś dla nas

Opublikowano

Nic na PW nie otrzymałem od Ciebie. Była jeszcze inna stronka włoska ale to już nie pamiętam jaka.

kwoh2cmd.png

Opublikowano

zobaczymy co zdecyduje PsychoBoy1 :)

już sie niemoge doczekać kiedy stworzy nowego hacka i o wypuści go w sieć :)

mam nadzieje ze jak najszybciej bo nie ma co robic już w tej grze :/

a turniej walk na arenie dopiero będzie od grudnia to ja przez te kilka tygodni pierdolca dostane :)

Opublikowano

nie wiem czy to ma sens ale wolno pobrać HackShield 3 z Metin 2 ( jest na forum w dziale Metin2 do pobrania ten HS3) i ten hack shield pozwala na wejście haka, i ja tak myślę gdyby ten haksield co mamy w 4s osunąć i wkleić ten z metin2 na 4s, haki by może działały

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

@pi-314

Ja także nie dostałem nic od cb na PW. Jakbyś był taki dobry i swoje słowa wprowadził w czyny...

Będę wdzięczny ;)

Pozdrawiam uXimbiQ

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jeśli chodzi o bypassa, to wydaje mi się ze był bypass by "Nekki" lub coś takiego. Jeśli by znaleźć tego "Nekkiego" i zapytać się czy robi nowego bypassa na 3.4 a jak nie to poprosić o wskazówki jak zrobił poprzedniego to może jakiś człowiek który się choć trochę na tym zna zrobił by bypassa 3.4

nie wiem czy to ma sens ale wolno pobrać HackShield 3 z Metin 2 ( jest na forum w dziale Metin2 do pobrania ten HS3) i ten hack shield pozwala na wejście haka, i ja tak myślę gdyby ten haksield co mamy w 4s osunąć i wkleić ten z metin2 na 4s, haki by może działały

Próbował ktoś tego???

I patrzcie na to: http://www.elitepvpers.de/forum/4story/835191-bypass-patch-3-4-1-4-0-a.html

Możecie sobie przetłumaczyć. Czyli chyba 13. 11. 10 wychodzi bypass 3.4 na PL ...

POMOGŁEM??? DAJ +

Opublikowano

Wątpie że by to zadziałało, metin się znacznie różni od 4story w kliencie.

Bypass by nekki był pod 3.3, teraz tu tylko HS zawadza w tym żeby cheaty działały.

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Wątpie że by to zadziałało, metin się znacznie różni od 4story w kliencie.

Bypass by nekki był pod 3.3, teraz tu tylko HS zawadza w tym żeby cheaty działały.

ale czy ten nekki nie mógł by zrobić bypassa na 3.4? Przecież Ty zrobiłeś hacka by PsychoBoy i teraz możesz zrobić inny hack np. hack by Psychoboy nr.2, tak samo ten Nekki może popracować nad nowym bypassem który zadziaqła na HS.

POMOGŁEM??? DAJ +

Opublikowano

Jeśli chodzi o bypassa, to wydaje mi się ze był bypass by "Nekki" lub coś takiego. Jeśli by znaleźć tego "Nekkiego" i zapytać się czy robi nowego bypassa na 3.4 a jak nie to poprosić o wskazówki jak zrobił poprzedniego to może jakiś człowiek który się choć trochę na tym zna zrobił by bypassa 3.4

Próbował ktoś tego???

I patrzcie na to: http://www.elitepvpers.de/forum/4story/835191-bypass-patch-3-4-1-4-0-a.html

Możecie sobie przetłumaczyć. Czyli chyba 13. 11. 10 wychodzi bypass 3.4 na PL ...

13.11.10 był wczoraj :P ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...