Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Hacki Pod 4Story 3.4

PsychoBoy11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

żeby to qrva jeszcze był hack na PL'a ,a to hack na globala jest a przynajmniej film jest nakręcany na globie lub ee ;] bo w pl pisze : hasło , a tu u Cb passpord -.^

pomogłem ? daj +!!!!

Opublikowano

Hm... Ja sie na tym nie znam ale moze by tak poszperac i zobaczyc jak jest zrobiony Hack na Globala ...

Bo jak wiem 4S PL zawsze ma opoznione Patche a na Globalu zawsze juz sa a u nas z opoznieniem ....

i skoro ten Hack dziala na globalu - to jak by zrobic tam plikowo podobny to moze by zadzialal na PLu ... Jak myslicie ?

Opublikowano

KD hack niebedzie chodził sam bez Hack-a-Hider-a v1.0

A moglbys zamiescic albo dac Linka do tego Hack Hider-a v1.0 ???

I z tego co rozumiem z tym Hiderem Hack dziala na Plu ?

Opublikowano

musze dac nowego linka do Hack-Hider v.1.0.0

poniewaz ten KD hack niebedzie działa bez niego musi byc właczony i zaznaczona opcja

KD Hack w tedy nie wykryje Hack Shield, tak jak tutaj.

Opublikowano

ten hack bedzie działac na 4storyPL tylko znajde nowy link z tym Hack-Hiderem v.1.0.0

jeżeli bede miał juz nowy link napewno go wam udostepnie.ale poza tym H-Hiderem musi

byc ten KD hack narazie to tyle.

Opublikowano

Uważam że to FAKE. Dlaczego niby miałby ukrywać tylko te dwa hacki? Hackshield działa na zupełnie innej zasadzie <_<

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Tu sie z Toba Psycho zgadzam ...

A tam z innej beczki pochodzilam dzis troszke po necie szukajac tego jednego pliku dzieki ktoremu niby mial by sie ten Hack uruchamiac

i znalazlam jedna strone na ktorej byl obrazek tego pliczka tak jak na filmikach jest on przedstawiony ... Ale z tego co mi Mozilla przetumaczyla

bylo cos tam ze to Jakas forma trojana byla czy cos i Linki jak i 3/4 tematu zostaly skasowane ....

zreszta na necie szukajac prawie 9h po za tym jednym forum nie znalazlam nic kompletne zero ....

A tak pozatym jak tam Psycho u cb ... ? Dawno mnie nie bylo bo mialam problem z netem i nie jeste na bierzaco sa jakies postepy

z tym Polskim HS na 4S ?? Czy nadal siedzisz w martwym punkcie

Opublikowano

dziecko nieogarniasz !!!! to jest na niemieckie 4s chyba ,że koleś gra na PLu ale dla zabawy sobie po niemiesku pisze , obejżałem 23sec, i już wiem ,że to nieimec bo widze w jakim jęz,

jest tutek , a ja proponuje dać tem cr15 bana ,bo zasmieca foruum robi po 4 posty po kolei i pisze głupoty nie wie co piesze ;d

pomogłem ? daj +!!!!

Opublikowano

@up-większość cheatów,bugów,botów,bypass zza Odry działa u nas...

@offtop-dział ten odwiedzam sentymentalnie a na razie zajmuje się Guild Wars które przynajmniej nie domaga się płacenia za ,,gówna do ulepszenia"...

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...