Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Hacki Pod 4Story 3.4

PsychoBoy11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten hack nie działa więc się nie wysilaj

a i jeszcze 1 czy ty jesteś jakiś ograniczony umysłowo? że nie rozumiesz aby nie pisać 2 postów pod sobą

Opublikowano

Psycho aktualnie są święta więc chyba nikt nie spodziewa się że siedzisz przed komputerem i robisz hacki do gry. Zapewne w święta masz czas wolny i wolisz go spędzić inaczej niż ślęczeć przed monitorem. Lecz mam pytanie zresztą pewnie nie tylko ja lecz inny którzy także przeglądają to forum, i ten temat. Jak ci dotąd idą prace i czy jakoś znacznie się z nimi posunąłeś. W końcu jest to temat dyskusja więc przydałoby się podyskutować na konkretny temat.

Dokładnie ma pytanie o funkcje:

-Invisible

-Speed

-One Hit

Jestem pewnie że każdego kto tu zajrzał ciekawią te informacje. Fajnie by było jakbyś podzielił się z nami swoimi osiągnięciami.

Opublikowano

a ja myśle że 90% osób które tu zagląda nie czyta forum tylko szuka hacka a raczej zakładają nowy temat w którym piszą 'szukam haka prosze o wklejenie linku'

i ze względu na takich ludzi częśc hakerów odchodzi od mpc forum

ja też wkleiłem tu link do haka który powodował że moby cie nie atakowały ale usunołem download i przeniosłem się na inne forum ponieważ ludzie a raczej 'darmozjady' nie doceniają ciężkiej pracy hakerów a więc wybaczcie sami sobie jesteście winni

a są już nowe hacki które działają na PL (jest speed, invisible, teleport, latanie i kilka innych haczyków)

szkoda mi tylko tych co umieją się zachować i starają się coś wnieść do tego forum bo i oni teraz będą cierpieć przez tych wszystkich leniwych i bezmyślnych ludzi którym nie chce się poszukać na forum odpowiedniego tematu a jedynie liczą na gotowca

Opublikowano

legolas93 wydał płatnego hacka parę dni temu (strony nie podaję, Psycho i tak wie o której mówię), ale problem w tym, że nie mogę go użyć, ponieważ nie posiadam tam konta VIP.

Z tego co było widać market open, one shot, SH, podkręcenie ataku jest nadal wykrywalne przez Hack Shi8elda, więc zablokował te funkcje i pewnie udostępni na dniach. Na święta dostałem trochę pieniążków to mógłbym kupić VIP na 1 miesiąc, ale to chyba mało da, bo potrzebny byłby jakiś potężny program do dekompilacji. Prościej jest zaczekać aż wyjdzie darmowy hack.

Opublikowano

Dawid333222

Przecież widzisz że sidharta napisał że legolas wydał nowy hack. Czy naprawdę tak trudno jest wpisać w google "legolas93 hack" albo coś w tym rodzaju ? Sądzę że robiąc tak oszczędziłbyś mi czasu i klawiatury bo bym ni musiał pisać tego jakże nieprzydatnego a jednak potrzebnego posta.

No ale jak już pisze to mogę się trochę wysilić i rozpisać bardziej.

pi-314

Rzeczywiście masz racje że na tej stronie za dużo ludzi ciągle rejestruje się tylko po to żeby błagać HA żeby tylko prosić i płakać o hacki chociaż mają je pod nosem wystarczy tylko kiliknąć pare razy na odpowiednie forum poczytać 5 minut i by wszystko mieli i oszczędziliby nerwów takim ludziom jak my. Przyznaję że ja sam się zarejestrowałem tutaj tylko i wyłącznie po to żeby znaleźć hack do 4Stor ale ja przynajmniej wysiliłem się i poświęciłem te 10 minut na szukanie i bez żadnego pytania się o linki znalazłem hack i po 20 minutach już śmigałem na Speed Hacku i innych. Naprawdę ludzie tego pokroju mogliby zrobić nam przysługę i nie rejestrować się tutaj tylko po to żeby napisać jeden post "błagam błagam dajcie mi hack". Ja jestem chociażby skromnie mówiąc przykładem tego że nie trzeba wiele a samemu można znaleźć to czego się szuka i jeszcze zdobyć respekt innych po napisaniu zaledwie kilkunastu postów.

Co do istnienia hacków na speed i invisible jeszcze nie słyszałem no chyba że ktoś w tym czasie wykoncypował jak oszukać system :D . Jeśli natomiast chodzi o teleport i latanie , swim i hacki typu EasyMove "Łatwe Poruszanie" (hacki ułatwiające/wzbogacające poruszanie się w grze) to wiedziałem o nich jednak nie oszukujmy się mało kto z nich korzysta ponieważ nie są one tak ważnymi częściami rozgrywki. Chodzi mi o wspomniane hacki z pierwszej trójki czyli : invisible, speed, one hit. No i z tego co widzę dwa z nich istnieją, no a przynajmniej tak twierdzisz. Jednakże to że są i i działaja to jeszcze nie koniec sukcesu bo hack jak juz działa musi działać na tyle dobrze żeby nie wywalało z gry co minutę i żeby nie był ograniczony czyli żeby np. Speed nie był tylko do max. x3 czyli ogólnie rzecz biorąc hack musi byc wypucowany na cacy żeby się nadawał do płynnej i miłej gry.

sidharta

Tak tak legolas93 opatentował kolejny hack i co z tego ? Niestety jest to człowiek nastawiony na zyski z tego co robi i nie zamiaru się dzielić za darmo swoimi genialnymi osiągnięciami z innymi graczami którzy szukają drogi na skróty. Mówisz że były święta , no cóż były nie zaprzeczę :D , jednak czy naprawdę chcesz wydawać kasę na hack do gry ? Istnieje wiele powodów które takowe zachowanie odradzają. Pierwszy oczywisty to żal wydawać pieniądze na taką błachostkę lepiej je przeznaczyć na coś bardziej poważnego bądź przydatnego. Po drugie i po trzecie hack nie jest w pełni sprawny ma zaledwie kilka funkcji przyznam że przydatnych funkcji co nie zmienia faktu że jest dość ubogi. I ostatnia rzecz , wydasz kasę i tu są dwie możliwości : albo ban bo cie akurat zaczają albo nowa wersja HS-a i hack można wywalić do kosza. Przemyśl moje słowa i zastanów się czy warto.

Zresztą te słowa przeznaczone są do wszystkich co czytają to forum i myślą czy wart kupić za realne pieniądze hacka. Mówię wprost NIE.

Masz racje prościej czekać aż wyjdzie darmowy :D . Oczywiście zamiast czekać można samemu poszperać w dll-kach kodach popróbowaś swoich sił a nóż coś się odkryje :)

Opublikowano

dobrze mówisz szkoda że twój post przeczyta 5 może 6 osób resztz jak zobaczy że musi tyle czytać odpuści sobie

ale szacun dla ciebie za mądre słowa i zapraszam do przeczytania wiadomości na priv

Opublikowano

Dawid333222

Przecież widzisz że sidharta napisał że legolas wydał nowy hack. Czy naprawdę tak trudno jest wpisać w google "legolas93 hack" albo coś w tym rodzaju ? Sądzę że robiąc tak oszczędziłbyś mi czasu i klawiatury bo bym ni musiał pisać tego jakże nieprzydatnego a jednak potrzebnego posta.

No ale jak już pisze to mogę się trochę wysilić i rozpisać

Szukałem i nie znalazłem, nigdy nie używałem jego hacków dlatego nie wiem który jest do którego patchu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja ściągnąłem CheatEngine 5.6.1 i niestety HS wykrywa ale psycho wieżymy w cb:) i z tymi 50 postami to kit gdy byscie mieli mało to inaczej byście mówili :D

JEŚLI POMOGŁEM DAJ + :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć jestem tu nowy oczywiście na tym koncie też chętnie pomogę z odnalezieniem nowego hacka.

Pewnego dnia szukałem sposobu na ominięcie HS lecz nie za wiele znalazłem ale coś było http://board.4story.pl/board13-pomoc-pytania-pierwsze-kroki/board15-pytania-i-wskaz%C3%B3wki/board36-gra/15587-rozwi%C4%85zanie-problemu-z-hackshieldem/

Nie wiem czy to może pomóc ale warto spróbować :P lecz to wyjaśnienie chyba jest na inną wersje gry.

Więc mówię jeśli mógł bym coś zrobić chętnie pomogę ponieważ też chcę mieć dostęp do nowego hacka i wieżę, że wyjdzie i własnymi siłami uda nam się pokonać tego HS.

Znalazłem też link do jakiegoś hacka ale nie wiem czy jest dobry http://www.elitepvpers.de/forum/4story-hacks-bots-cheats-exploits/613733-4storyeg-hack-v2-2-bestofelite.html

Opublikowano

haczyk jaki podajesz jest na EG niestety nie bedzie działał na polskim serwie

ok thx za info

Mój kolega możliwe, że złamie hacki bo był adminem na chwilę i mówi że nie jeden raz już łamał HS do 4Story i możliwe, że poda mi sposób jak przełamać lub co zrobić żeby HS nie reagował na hacki.

Chętnie podzielę się moimi informacjami.

Opublikowano

one hit można by coś innego stworzyć jakaś dodatkową opcje np jakiś skill co wzmacnia atak np o 10000% do ataku magicznego i fizycznego to prawie to samo co one hit

TEŻ BY WALIŁ PO 50000Hp ALBO 250000HP

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Da się coś zrobić żeby HS nie wykrywał Cheat Engine??? :rolleyes:

db4cc58745c79914.jpg

Lubisz walenie w kakao? +18

7b029cec15ddc3ccda271e70.jpg

Wciągający kibel!!

%22kibel%22...%20to%20wciaga%20%20%20%3A

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...