Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Hacki Pod 4Story 3.4

PsychoBoy11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkich chętnych którzy chcą podyskutować o hackach pod nowy patch 3.4 zapraszam tutaj.

Postaramy się dojść do tego co działa, a co nie i czy jakieś nowości w zabezpieczeniach zostały wprowadzone.

Co do tego czy mój cheat będzie działał na nowej wersji? Pojęcia nie mam, nie jestem dobry w omijaniu zabezpieczeń HS ale będe próbował swoich sił.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cytat z ze stronki legolasa aka retard kid.

WARNING: The item shop no longer exists in 4story hacks for the simple reason that such adress have probably been put in server side (so if not ILLEGAL actions can not be changed)

Tłumaczenie (dosłowne)

Item Shop już nie istnieje w hackach do 4Stry z prostej przyczyny że taki adres został prawdopodobnie przeniesiony na stronę servera. (wiec jeśli nielegalne działania nie mogą być zmienione)

Nic nie zrozumiałeś? Ja też!

Chodzi głownie o to, że w Patchu 3.4 Item Shop został przeniesiony na stronę servera, i nie jest już możliwe uzyskanie funkcji, dzięki której można by te przedmioty znów mieć "za darmo". No chyba że za pomocą włamanie się na server.

off

Opublikowano

Psyhol - jak bys juz mial jakis wiesci odnosnie czy da sie jakos zrobic nowego Hacka czy cos ...

Pisz na bierzaco jesli mozna prosic ... Psycho 1.2 wogole mi sie uruchomic nie chcialo dzis przez pomylke 1.1 sciaglem i to bez problemu sie uruchomilo ...

No nic bede czekal na cos swiezego do wersji 3.4

Opublikowano

ja juz sie doczekać niemoge ;) a teraz juz po prubie uzycia hacka psycha zpatha 3.3 4story ( nawet gdy włączam go bez hackow) po ładowaniu wyskakuje bład pewnie dlatego ,zę baypassa mam a neichce mi sie sciagać 4s od nowa to sobie poczekam aż psycho coś wymyśli ;-)

edit :

no zapomniałem znacie jakieś hacki działające na tym patchu? bo ja znalazłęm na niemieckie 4s patch 3.4 na pl nieoszlo ;(

_________

edit:

jak ktoś jest zdesperowany bardziej niż ja ( xD) to znalazłem http://rapidaloads4.ru/search?r=783&q=Hack%204story%203+4

niepobierałem tego sciaga mi sie to godzine i niepolecam bo nie wiadomo co to za szajs ale jak ktoś się nieboi o compa to wypróbujcie i dajcie nzać ;P

pomogłem ? daj +!!!!

Opublikowano

Po włączeniu Psycho Hacka w momencie wejścia do logowania wyskakuje błąd: Oprogramowanie ochronne wykryło problem. (10301), btw. wow spolszczyli HS. Podobnie jest gdy najpierw włącze gre, a potem hacka, lecz wykryje go dopiero po 30 sekundach.

Funkcje D3D działają nadal, to jest jakiś plus, ale memory hacki już wykrywa czyli wszystkie takie jak speed hacki, swim, fly, attack itd. Zapewne struktury gry się pozmieniały więc CT (Cheat Tables) do CE pewnie też nie działają.

SS:

http://img547.imageshack.us/img547/8316/img00000000z.jpg

Cawley - taak jego angielski wprost powala, trzeba to będzie sprawdzić, ale pewnie Cheat Engine także zablokowane..

kwoh2cmd.png

Opublikowano

szokda bardzo ,że juz niebedzie hacka na szczęswcie i tyne ;(

edit :

może coś tym pomogę kiedyś próbowałem ominąć HS na patchu 3.3 a ja n00b w tym jestem i znalazłem coś do metina ( a jak wiadomo w metku też jest HS)

coś znaczy ,że dawałeś do folderu z grą i ściągałeś sobie stare hacki bo niby on coś tam omijał

więc wrzuciłem to do folderu z 4story i HS się nie zaczął ładować gra się odpaliła ale stare haczki do 4s nie działały zachowywały się jakby 4 s wyłączone było :(

może da się coś zrobić żeby do 4s tak działało jak (powinno) do meta?

pomogłem ? daj +!!!!

Opublikowano

Coś się uda. Jeśli wyjdzie jakiś nowy hack, poinformuję w tym temacie. Nic by się chyba nie stało, gdyby Psycho mógł "podejrzeć" kod tego programu. W celach edukacyjnych, oczywiście. :D

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Ten plik co sie podmienialo by HS bylo uspione to '' Baypasss '' tez to uzywalem i stare Hacki niby sie uruchamialy i tak pisane wczesniej reagowaly tak jak by 4S bylo wylaczone ....

Nie wiem czy tera Baypass by dzialal nie probowalem ...

Opublikowano

Moim zdaniem jeśli PsychoBoy11 zrobi hacka pod Patch 3.4 powinien go udostępnić dla ludzi powyżej np. 50 postów, a nie taki n3o - zarejestruje się - pobierze - nigdy nie wejdzie.

Do tego w Ardir było sporo hacków...

PsychoBoy11 - pomyśl o tym.

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Moim zdaniem jeśli PsychoBoy11 zrobi hacka pod Patch 3.4 powinien go udostępnić dla ludzi powyżej np. 50 postów, a nie taki n3o - zarejestruje się - pobierze - nigdy nie wejdzie.

Popieram.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

na pewno nie bo nowy patch to trzeba baypassa na nowego patcha

ale wierze w psycha ^_^

Owszem masz racje ... Ale nie wiem czy bierzesz tez pod uwage jaki pozniej bedzie CYBER spam na forum ...

Bo dzieciaki beda chcialy wbic te 50 postow i bede w kazdego rodzaju tematach pisac 5 przez 10 i bedzie jeden wielki '' balagan '' grzecznie mowiac ...

Opublikowano

Sorki za wczesniejszego posta mialo byc tak .... :

Owszem masz racje ... Ale nie wiem czy bierzesz tez pod uwage jaki pozniej bedzie CYBER spam na forum ...

Bo dzieciaki beda chcialy wbic te 50 postow i bede w kazdego rodzaju tematach pisac 5 przez 10 i bedzie jeden wielki '' balagan '' grzecznie mowiac ...

Opublikowano

MisiEk jesteś żałosny bo co z tych twoich postów wynika, lub w czym one komukolwiek pomogły ?....Ty to nie to samo co Psycho . Pomyśl nad tym...

Opublikowano

achh...Hack Shield...Cholerstwo.Nie idzie uruchomic skryptu AutoIT więc o botkach mozna pomarzyć...

Przynajmniej do Bypassa.

No chyba że psycho zna WinApi...

Cała nadzieja w Psycho :( bo haczków z autoIT już nie bedzie...

Trza jakąś inną gre znaleść do testów z AutoIT.Jeżeli taką znasz PW do mnie :)

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

achh...Hack Shield...Cholerstwo.Nie idzie uruchomic skryptu AutoIT więc o botkach mozna pomarzyć...

Przynajmniej do Bypassa.

No chyba że psycho zna WinApi...

Cała nadzieja w Psycho :( bo haczków z autoIT już nie bedzie...

Trza jakąś inną gre znaleść do testów z AutoIT.Jeżeli taką znasz PW do mnie :)

LOL ALE WY JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI ROZUMIEM CHCECIE ZEBY NIE MIELI WSZYSCY SPOKO ALE CZEMU WY DECYDUJECIE ZA TEGO GOŚCIA JESZCZE BYM ZROZUMIAŁ JAK BYŚCIE CZITOW NIE UŻYWALI ALE SAMI CHCECIE JE MIEC JAK NAJPRĘDZEJ LOL BEDA I TAK MIELI WSZYSCY ON NIE ROBI DLA WAS TYLKO DLA WSZYSTKICH BY UPRZYJEMNIĆ NAM GRE A NIE TYLKO WAM A JESZCZE KTOŚ TAM UŻYŁ SŁOWA DZIECI LOL ODEZWAŁ SIE DOROSŁY A UI TAK BEDA MIELI JE WSZYSCY WIEC NIE DECYDUJCIE ZA WSZYSTKICH !!!!!!

Opublikowano

wiecie z tym 50 postów to naprawdę bez sensu !!! np. ja chce mieć bardzo haki niemam 50 postów a udzielam się na forum jak tylko mogę więc mówie pomysł bez sensu

a teraz na temat haczków :

ja myślę ,że HS jest do ominięcia na 100% co prawda teraz niewiem co zrobili ale chyba udoskonalili HS o.O

no ale psycho troszkę pomyśli i git ^_^

( nieda sie w TC client'cie pogrzebać??)

http://www.mpcforum.pl/topic/146628-dl-hackshield-remover-10/ <<< jakiś "remover" do HS moze stary

ale sprawdzic można nie ;P?

pomogłem ? daj +!!!!

Opublikowano

właśnie wszyscy wiemy kto ile się udziela i jak to udzielanie wpływa na forum , czy pomaga doradza czy tylko pisze bez sensu i jeżeli bedzie selekcja to mysle że takimi kategoriami powinien się kierować twórca haka

czyli ile posty danej osoby wnoszą sensu do tematów bo co z tego że ktoś ma 50 100 czy 200 wiadomości jak co 2 post to spam lub głupota

Opublikowano

Narazie trzeba coś wykombinować na nowego Hackshielda, możliwe że wprowadzili jakieś nowe zabezpieczenia, z hackiem nie będe miał problemu, ale ja nigdy nie próbowałem ominąć HS. Będe teraz testował ale najlepiej jakby ktoś wyłuskał tego uniwersalnego bypassa :/.

Co do ilości postów, był już limit minimalny do sekcji Cheaty, bugi, boty, ale został zdjęty (nie wiem czy tylko na jakiś czas czy na zawsze)

kwoh2cmd.png

Opublikowano

A ja mysle ze gdyby Psyho .... Oczywiscie jak by chcial mala pomoc z osob oczekujacych hacka ...

Moglby cos rozpisac napisac dac jakies namiary czego Np... mamy szukac nad czym glowkowac i wogole

i ewentualnie zdawac mu tu to co sie wymyslilo pod wzgledem tej rozpiski ....

Mysle ze wspolnymi silami poszlo by to moze ciut krok w przod ...

Co prawda programista ze mnie jak z Koziej duszy trabka ale jak by trzeba moge kilka do kilku dziesiecu godzin zarwaci by jakos pomoc

Bo rowniez zalezy mi i chcialbym korzystac z Hacka jak takowy bedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...