Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lll Wojna Światowa?!

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zacząłem już sprowadzać broń z Rosji. Mogę wam kilka egzemplarzy wysłać, będziemy walczyć razem!

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 400
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja zacząłem już sprowadzać broń z Rosji. Mogę wam kilka egzemplarzy wysłać, będziemy walczyć razem!

RODZER DAT SER

u c send m8 sum wpns

w will fight 2gether bro

soviet russia 4life :3

@top

Bzdury i jeszcze raz bzdury - .-

logo_black3.png

Opublikowano

Fake, fake i jeszcze raz fake

Babka się czegoś nawąchała i teraz tak gada (bagienne ziele czy coś w tym rodzaju o.O )

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Mateq 3x AK 47 i wyrzutnię rakiet. Granatnik i 17 granatów. 8 granatów dymnych i 2 hukowe. Jakby się dało to jakieś małe działko ziemia-powietrze. Jak masz zapas większy to dam Ci zamówienia od kumpli :) NA FRONT !

ps. ktoś na skrzydła ? będzie husar xD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

no pierdziu 11 mam turniej , a 12 ma byc impra haha , babka zmarla w 1996 r , 

predzej nam wyzeruja rok niz w srode bedzie trzecia wojna swiata 

moze jeszcze w tym roku ale teraz , panstwa musialy by byc w klotni , (te wieksze)

a jak sie zacznie to teraz najazd na Niemcy pomscimy polske za 2 ww 

ciekaWE jak to sie zaczeloby Korea lub israel jebnie glowicami itd. w europe ,

moze w korei i tam gdzies jeszcze juz wojska gromadza

ale dopoki nie ma srody to tylko pic na wode

Opublikowano

Tak sie bawic nie bedziemy.

Trza sie poskladac na fmsa +4 i lwią +6 i bedziemy kozaczyc o.O

Ja ide na front, na militarze pojade i włączę aure miecza.

To wam da znak, gdy go ujrzycie zaczniecie szarzowac a ja uaktywnie swojego berserka

Wtedy Mateq przyjedzie na dziku i powie "na pohybel skur*ysynom!"

Wtedy przyzwe mojego aoe peta najlepiej saggitariusa bo on ma duzy physical dmg

Valenar uaktywni maskowanie aby nie byl widoczny i zakradnie sie do siedziby wroga, gdy ja, z mateq'iem wytluczemy wszystko na froncie a Valenar w siedzibie, daniel bialy pier*dolnie I.O.N Cannon Beaconem

ion_cannon_firing.jpg

Wtedy Schittset pojawi sie znikąd i powie ze serwer wyłącza... ...bo juz pozno... <_<

Mateq zabłyśnie ironią, Valenar wraz z Danielem będą klnąć a ja...

face_1283875998_by_acmilan97.jpg

logo_black3.png

Opublikowano

Dzisiaj mój nauczyciel od histori (pozdro panie Arku) na zakończenie lekcji powiedział nam o pewnej bułgarce. Nazywała się Baba Vanga, zmarła chyba w 1976r. Była ślepa i miała jakiś tam dar jasnowidza. Nie wierzyłem w to, aż usłyszałem,że wśród jej bezbłędnych wizji znalazły się m.in. dojście do władzy Hitlera i początek drugiej wojny światowej, pojawienie się na scenie politycznej Michaiła Gorbaczowa, rozpad ZSRR, katastrofę w Czarnobylu, zatopienie okrętu Kursk, wojnę w Nikaragui oraz Libanie, ataki na WTC, śmierć cara Bułgarii Borysa III, Praską Wiosnę.

101449.jpg

Wierząc jej wizji, 10-11-2010r (przyszła środa) ma wybuchnąc lll wojna światowa, która pochłonie 4 mld ofiar.

Co o tym sądzicie? Tu dla przykładu inne jej "wizje"

2016 - Europa prawie w całości wyludniona.

2018 - Chiny stają się potęgą światową. Wydobycie ropy naftowej się kończy.

2046 - Każdy ludzki organ może być stworzony od podstaw. Transplantacja organów staję się najbardziej efektywną metodą leczenia.

2088 - Pojawia się nowa choroba - ludzie starzeją się w ciągu chwili.

2097 - Ludzie znajdą lekarstwo na wyżej wymienioną chorobę.

2164 - "Zwierzęta zmieniają się w pół-ludzi".

2170 - Wielka susza.

2201 - Na Słońcu zwalniają procesy termojądrowe. Spada temperatura na Ziemi.

2221 - W konsekwencji poszukiwań pozaziemskiego życia ludzi natrafią na coś strasznego.

3005 - Wojna na Marsie. Trajektoria planety zostaje naruszona.

5076 - Zostaje odkryta granica wszechświata. Co za nią - nikt nie wie.

5078 - Zostaje podjęta decyzja o przekroczeniu granicy wszechświata mimo, że 40% populacji jest przeciwko.

5079 - Następuje coś, co Vanga określa mianem końca świata.

1. Jakim cudem, jak potężnych wybuch jest co 5 minut :D

2. Z kim? Co takiego żyje na marsie, według Hawkinga jakieś potworki i glony.

Nostradamus przepowiedział nawet kiedy otworzą jego grób.

Powiem tyle : Dużo było jasnowidzów w historii. Ja sam większą wagę przykładam do np. Filozofów. Tales z Miletu, Heraklit z Efezu, wszyscy ze szkoły jońskiej byli 2 razy mądrzejsi od tej babki.

Ich to jeśli oni by coś takiego powiedzieli to byłoby to potwierdzone naukowo! A nie przepowiedniami sennymi jakiej babki. Może jestem trochę cyniczny ale ja nawet jesli przepowiedziala takie rzeczy, nie wierze koncu swiata.

A jesli ma racje -

Nie kupie black ops

Zawstydzi majów.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano
btw. a wspominałem, że chcę przejąć władzę w kraju za lat parę? ;)

A ja zostane premierem.

A jak mnie nie wybiorą to wezmę polske siłą.

Papa poczekaj może i ja się zmieszczę.

Tylko laptoka trzeba zabrać ze sobą.

Me gusta.

Opublikowano

Słyszałem przepowiednie że w 2012 ma byc koniec świata.Jak ma byc koniec świata to jak ona może przewidzieć przyszłość?btw: tak to jest wierzyc "przepowiednią" wyciągnietym z rękawa.

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja już zbudowałem prom kosmiczny z lodówki, wypierdalam na marsa. EMA

I co tam bedziesz robil? Jezdzil na sondach :P? Pzdro.

2288 - Ludzie potrafią cofnąć się w czasie. Kontaktują się też z obcymi.

Kurcze, to pewnie juz ktos naprawil to wszystko, ale szkoda :(

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja już zbudowałem prom kosmiczny z lodówki, wypierdalam na marsa. EMA

Na jedną półkę browary, na drugą ty, a na trzeciej dla mnie miejsce. Będziemy w nich strzelać i rzucać w nich granaty z kosmosu!

@Yahiko

Ty to masz chłopie grubo napierdolone pod kopułą. :D

@Użytkownicy przeglądający ten temat: 20

UGH.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ta babka to chyba eksperyment nasa.. Skoro ma wyludnić wojna pół świata i zostaną tylko murzyni z etiopii to bedziemy faktycznie z prędkością zapierdalać.. trzeba zbierać kamienie i patyki .

sygnat.png

Opublikowano

Jak coś to się będziemy bawić w Medal of Honor na realu.

Uwierz mi, nie chciałbyś "bawić się w medal of honor na realu".

Km5iG.png

Opublikowano

sw33taśnie wyglądasz na tej focie

101449.jpg

tak wygląda jakby jej ktoś sperma do oczu strzelił

nie no fake a jak prawda to oddam konto w metinie 90lvlff EQ Pr0 Smoczy Monety 5000

no siema

Opublikowano

Co wy się tam przejmujecie, przecież wiadomo, że to Amerykanom się oberwie. Przecież to oni zawsze muszą wojować się z kosmitami, radzić sobie z końcami świata, główkować jak zniszczyć lecącą w ich stronę asteroidę etc. Nam nic nie będzie ;)

@Top

III WW powiadasz? Wątpię. Chociaż? W ostatnich dniach coraz więcej było wysyłanych tych paczek z bombami, może okaże się, że za tym wszystkim stoją jakieś władze jakiegoś państwa i wszyscy postanowią ich zaatakować? Kto wie, chociaż jak już mówiłem Amerykanie i tak oberwą.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

sw33taśnie wyglądasz na tej focie

101449.jpg

tak wygląda jakby jej ktoś sperma do oczu strzelił

nie no fake a jak prawda to oddam konto w metinie 90lvlff EQ Pr0 Smoczy Monety 5000

Przerobić żeby wyglądało jak w lustrze i można dostać na nk, będzie sllliiiittt fooofcia :***

Opublikowano

Teraz 5 minut jasnowidza dla mnie :>

5999r. Metinowcy przejmują władze nad światem, przez modlenie się do boga jaszczurek (czy tam smoków, krokodyli..) zaczynają lecieć metiny z nieba.

Myślę, że to bardziej wiarygodne.

Całe MPC w warszawie o 6 rano jedynastego, stoimy i czekamy aż ktoś zaatakuje, k?

Opublikowano
2167 - Powstaje nowy system religiny, który obejmie całą Ziemie.
2299 - We Francji masowe protesty przeciwko Islamowi.

Przecież powstał nowy sytem, który objął całą ziemię. Skąd więc jeszcze Islam?

2288 - Ludzie potrafią cofnąć się w czasie. Kontaktują się też z obcymi.
5079 - Następuje coś, co Vanga określa mianem końca świata.

Dlaczego? Przecież można się cofnąć w czasie. Po za tym, koniec świata = koniec życia na Ziemi, ale nie koniec ludzkości.

Do tego:

4599 - Ludzie osiągają nieśmiertelność.

Czyli nawet po przekroczeniu tego krańca wszechświata, ludzie i tak nie mogą umrzeć bo są nieśmiertelni.

@Mateq

2271 - Zmianie ulegają pewne prawa fizyczne.

Czyli pewnie co za tym idzie, ciało które będzie posiadało masę będzie mogło poruszać się szybciej niż światło.

Ohh, coś dużo tu niejasności jest.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...